התפקדות נובמבר

Leb Die Sekunde

New member
נווווו יום החסה

יום שבו לחסות יש זכויות להתנגד למתןXD כי מתן הוא מתעסק עם חסות צעירות
אני חושבת שהוא קורא פה כי אמרתי לוXXP XDDDD ואמממ היום צריך לסגוד לחסות לאכול חסות להריע לחסות בקיצור להיות אוהבי חסותDDDDDDDDDD:::: אז אממ הוא הלך כי אחותו צריכה ת'מחשב לחצי שעה אז עוד חצי שעה נמשיך לדון על חסות

McLeaFLY

New member
חח מתן לא בסין עכשיו חסה? XDD

חבר שלו פגע בשכנה הזקנה שלי עם מגף והיא כמעט נפלה מהחלון והם ברחו לסין כדי שהמשטרה לא תתפוס אותם ^^

MATAN1323

New member
~~[אמא]~~

חחחחחחחחחחחחח סין צפופה מידי הלכנו למקום אחר!!! ואני בסוך האשמתי אותו המשטרה תפסה רק אותו הוא לא יודע לברוח הילד... אה ולכל אלה שלא יודעים מזה יום החסה!! תתבישו לכם!!! בושהה יום החסה הוא יום קדוש הוא מתפרנס מיום כיפור [ששם אסור לאכול בכלל וגם לא חסות!!] והוא מתפקד על יום שב[ששם צריך לתת מנוחה גם לחסה נותנים מנוחות!!] קיצר יום החסה חל כל חמישי כל שבוע!! וביום החסה סור בשופ פנים ואופן לאכול חסות!!! בכלל לא סוגדים להם ועכשיו אני עובד על מכונה שתוכל להגיד לנו מה החסות רוצות קוראים לה[המכונה שמתרגמת את החסות ואת כל הזכויות שיש להם להגיד ביום החסה] אני מבקש תכבדו את יום החסה [({ד"א כל זה בגלל דניאל היא כמעט רצחה אותי שאני יגיב בפורום אז..})] אממ זהו יום חסה שמח לכולם!!(-:

Leb Die Sekunde

New member
אני לא רצחתי אותך../images/Emo11.gif

עובדה שאתה מגיב~! תסתכל למטה.. שרשור חדשים [מפוצץ במיוחד אבל בכ"ז] אתה כבר יודע מה לעשות.. אנשים[לקלל את אבריל אההמאהממDD: עם אתם אוהבים אותי ואת פראנק:]] ] טובטוב שלא יקרא~~! חג חסה שמח לכולםDDDDDDDDDD: EMA עוד שעההה

N i t z a n 42

New member
חחח קרועיםXDDD

חג חסה שמח שיהיה לכם^^.. אוי אבל מה דוגמניות יכלו ביום חמישי?!O: סתתםם
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// משעמם לייי ואני לא יכולה לראות את הטקס
..לא פייר:///

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif חחחח... אני איתך!!

אייסי שלי: 204622369 מוזמנת להוסיף... 3>

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif מתפקדת!

שם: מאי גיל:עוד כמה חודשים 13 עיר/מושב/כפר וכו': מעלה אדומים מסנג'ר:אין איי סי קיו: 316421410---> הוסיפו בהמוניכם D: תמונה שלכם [!!]---> אין! שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? אעאעאעאע ברור!!! מחכה לזה כל החודש!!!!! 2.האם נראה אותך במפגש? רוב הסיכויים שכן.... :)

תפוזבל לא שלח לי את ההודעה../images/Emo7.gif. מנסה פעם 7!!!

שם: ליאל גיל: 16 עיר/מושב/כפר וכו': רמת גן מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו:198596492 תמונה שלכם [!!] זה מלפני מלא זמן. כשהיה לי פוני אדום [לפני זה היה לי ורוד
] שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? ברור 2.האם נראה אותך במפגש? ברור [בעצם לא יודעת..

Leb Die Sekunde

New member
היתי צריכה לצלם אותך בהופעה:../images/Emo11.gif

ותבואי למפגש!~~ עם אני יבוא אני צריכה להביא לך את החולצההה אבל אנייבוא או לזה או לשל FOB עוד לא החלטתי

לצלם אותי? את רוצה להרוס את המצלמה?../images/Emo168.gif

ואני אבוא למפגש אם לא יהיה בצפר או משהו..

animfanatic

New member
מתפקדת

שם: תהילה. עיר/מושב/כפר וכו': חור נחשב?
חור ליד ב"ש... איי סי קיו: 296213415 תמונה: אין. שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס ה - EMA? ברורררר 2.האם נראה אותך במפגש? לא. לא יכולה.

animfanatic

New member
אני לא יודעת אם את מכירה

אני גרה בירוחם...אם לא שמעת אז הנה הוכחה שזה חור...XDD

למעלה