התפקדות נובמבר

ravidulce

New member
מתפקדת D:

שם: יובל גיל: 14 וחצי עיר/מושב/כפר וכו': ראשון לציון מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:394696287 תמונה שלכם [!!] בקישור שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? כה [: 2.האם נראה אותך במפגש?לאדעת יאללה התפקדו

1anna6

New member
מתפקדת

יא זה מזכיר לי את התנועת נוער שלי שם:אנה גיל 16 עיר: פ"ת די השתלטנו פה חיחיחיחי שלהלהלהלה (ליהי הדביקה אותי) איסיקיו"190564508 מוזמנים להוסיף בכיפ שלהלהלה תמונה שלי -----> זה לא נותן לי להעלות האם אתם רואים היום את טקס הEMA? ברוווווווווור האם נראה אותך במפגש? מקווה למרות שלא בטוח כי זה יכול ליפול על ההשלמות שלי אוף!!

Plaztyk

New member
AHA THATS MY SHIT

שם: אייריס גיל: 16 עיר/מושב/כפר וכו': חיפה מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 214665973 תמונה שלכם [!!] אוקי. שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? יאאאסס^^ 2.האם נראה אותך במפגש?נייט.

lidya150

New member
ני' ?

שם:לידור,לידיה,לידה וחוליי... גיל:15 עיר/מושב/כפר וכו':אשדוד אה? מסנג'ר:נופ. איי סי קיו:תבקשו במסר תקבלווו תמונה שלכם [!!]נמנמ....הינה שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA?עם יצא לי מקסימום שידור חוזררררר גוו.. טוקיו הוטללל 2.האם נראה אותך במפגש?יש מצב , 80 אחוז

0oSharoNo0

New member
מתפקדת :)

שם: שרון גיל: 15 (עוד מעט) :p עיר/מושב/כפר וכו': שיבולים (ליד נתיבות) מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 260100361 תמונה: / שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? כן !!! (נראה לי D: ) 2.האם נראה אותך במפגש? מקווה.. לא בטוח

0oSharoNo0

New member
מממ לא...

אני לא שמה בפורום....:/ אבל אם את רוצה את מוזמנת להכנס אליי...;) חחח

florit11

New member
אניי ../images/Emo77.gif

שם: פלורית גיל: 12.5 עיר/מושב/כפר וכו': פ"ת מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 400927426 תמונה שלכם [!!] שאלות החודש: 1.האם אתם רואים היום את טקס הEMA? כן... ההורים שלי הבטיחו.. XD 2.האם נראה אותך במפגש? נחייה ונראה... רוב הסיכויים שכן...

Rukia nik

New member
כ"כ מתאים לך השם פלורית!../images/Emo3.gif

לא יודעת למה את פשוט נראית ילדה שמחה כזאת - פלורית!

למעלה