The Silent Weekend

PerfectSP

New member
אתה מכיר את אניה?../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

באמת תמונה יפה...:)

PerfectSP

New member
חחXDDD לא..דיברתי על הזמרת../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

למי יש 347 הודעות השבוע בלוסטפרופטס..למי??
אבל איזו מישהי שהעלה תמונות שאיזה שרשור העלתה איזה 5000 תמונות והיא עקפה אותי ב-22!!!!
אבל איך זה אפשרי?! חח...ל הפורום מלא פרפקטס"פ,אבל רק בגלל התמונות הטיפשות האלה! שהם לא ייחשבו שזה יחזור על עצמו! עקפתי את המנהלת באיזה 40 הודעות אפילו

taroboy

New member
../images/Emo60.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:אמממ-אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Evanescence -Whisper
אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: מתח מיני-המכשפות דבר טוב שקרה השבוע:נמממ,מיקה הייתה אצלי. דבר רע שקרה השבוע:חם. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה קר|משלה את עצמי| אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע:גלידה ספר השבוע:ה"פ -6 סרט/סדרת השבוע: הארי פוטר ומסדר עוף החול תמונת השבוע:

קולולולו! יאסו! על הכיפאק! בלאט.

שיר/י השבוע של ווית'ין: SNG שיר/י השבוע לא של ווית'ין: חופשי - היהודים אלבום השבוע: היהודים - פורטה מה את/ה שומע/ת עכשיו: גם שלא בוכה - היהודים דבר טוב שקרה השבוע: לא נכנסתי לרשימת המציפנים הידועה לשימצה דבר רע שקרה השבוע: לא נכנסתי לרשימת המציפנים הידועה לשימצה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לוזכר אתר השבוע: gmail.com מאכל השבוע: שועית ירוקה ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: עצלן מידי מה אני אעשה :|

שוב מקום שלישי -.-"

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל הדיסקוגרפיה ^_~ שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish-10nt Man Down Epica- The Divine Conspiricy Epica- Meance of Vanity Epica-The Obseesive Devotion Epica- The Las Criasde Radiohead-My Iron Lung Tristania- Opus Relinque אלבום השבוע: הדיסקוגרפיה של ווית'יו
, החדש של אפיקה ^_^ מה את/ה שומע/ת עכשיו: Tristanie-Opus Relinque דבר טוב שקרה השבוע: לקחו לי אתמול את המאוורר בבוקר]: דבר רע שקרה השבוע: גם כלום ._. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הרצליה אצל ליהי?]: אתר השבוע: מוד דה סימס[שונא אותו ;_;] מאכל השבוע: מאפה בשר של אמא|ריר|
ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: הקס
, קרוב לבית, יריחו. תמונת השבוע: אני צילמתי D::::

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: כנראה ש-Our Solemn Hour. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: טוב, זה בעיקרון האלבום החדש של אפיקה, אבל הוא ממש מעצבן אותי, אז אם כבר מדברים עליו נלך על Chasing The Dragon, שהוא לצערי השיר היחיד שבאמת תפס אותי. ואם לא מדברים על אפיקה, אז רדיוהד כמובן
- Morning Bell Idioteque Everything In Its Right Place The Bends Electioneering There There Where I End And You Begin Myxamatosis We Suck Young Blood (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) וגם- Snow Patrol - Chasing Cars Something Corporate - Konstantine Tori Amos - Enjoy The Silence אלבום השבוע: כאמור, החדש של אפיקה, אבל בגלל שהוא כל כך מעצבן ומאכזב - Kid A של רדיוהד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: אני מניח שאפשר לומר שהארי פוטר השביעי... דבר רע שקרה השבוע: דברים שקרו בספר הזה. לא אפרט כדי לא להרוס לאחרים כמובן. והחופשה בים המלח שבוטלה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כל מיני. אתר השבוע: תפוז. מאכל השבוע: צ'יינה טאון. ספר השבוע: באמת צריך לשאול?
סרט/סדרת השבוע: אין. תמונת השבוע: לקוחה מפורום הומור שחור.

למעלה