The Silent Weekend

זה באמת קצת מצחיק שאתה אומר את זה עכשיו../images/Emo6.gif

(על האלבום של אפיקה..) אחרי שהתווכחנו עליו יום שלם
הקטע עכשיו זה שדווקא אני מאוד מאוד מחבב אותו עכשיו

אזירפאל

New member
אז ככה

אני לא שונא את האלבום, זה עדיין אפיקה, ותמיד שמורה לי להם פינה חמה אצלי (בכל זאת, אין מילים לתאר את האהבה שלי לשני האלבומים הראשונים), אבל משהו בחדש פשוט פחות עושה את העבודה. שירים חסרי פואנטה שחוזרים על עצמם ועושים חור בראש, כמו Menace of Vanity; כאלה שיכולים להיות טובים אבל יש להם פזמון מעצבן והם פשוט מסרבים להיגמר, כמו Fools of Damnation ו-Beyond Belief; כאלה שלא ממריאים, כמו Living A Lie, Never Enough ו-The Divine Conspiracy. את Safegaurd To Paradise אהבתי, אבל רק כי הוא היחיד שבערך באלבום שמצליח לרגש וגם מאפשר הפסקה קטנה מכל הרעש. Sancta Terra חמוד, אבל גם הוא יכול להיות מעצבן לפעמים. היחידים שממש טובים לדעתי הם Death of A Dream, The Obsessive Devotion וכמובן- Chasing The Dragon. מה שחסר לי באלבום הזה, לעומת האחרים, זה הטון האישי, שהיה באחרים בשפע. שירים אישיים כמו Sensorium, Solitary Ground, Dance of Fate, Blank Infinity וכמובן Mother of Light - פשוט לא קיימים פה. הכל בומבסט, דרמטיי והרה-גורל. אז בסדר, זה אלבום קונספט, אבל יש גבול. ה"Bow to me, just do it" ב-FOD פשוט מגוחך ומקשה עלי לקחת חלקים גדולים מהאלבום הזה ברצינות. חסר לי השילוב המושלם בין התזמורת והמקהלה לבין הנגינה של הלהקה. הם כאילו נדחקו הצידה והרבה שירים באלבום פחות ייחודיים ועומדים בפני עצמם, בשונה מהאלבומים הקודמים שבהם כל שיר היה יצירה בפני עצמו. ושלא נדבר על "לפתח חטאת רובץ" (למה לטרוח לכתוב באנגלית
) שפשוט חסר מטרה. בעיקרון, זה אלבום טוב, רציני ומושקע, עם סאונד מוצלח ושירים טובים, אבל לעומת השניים הקודמים - אכזבה.

זה מסכם בערך את מה שחשבתי גם בהתחלה..

כרגע אני דווקא חושב שהאלבום הזה מתעלה על שני האלבומים הקודמים שלהם (בטח על פאנטום). עם כל השאר אני פחות או יותר מסכים, חוץ מזה שאני דווקא מצליח לחבב הרבה מהשירים שפסלת

אזירפאל

New member
גם אני מחבב, אבל זה עדיין מאכזב.

"בטח על פאנטום"?
הראשון שלהם הוא לדעתי גם הטוב ביותר (כמובן שגם CTO מצויין וזה, אבל אין על TPA. משהו כמו ME ואנטר של ווית'ין
).

אף פעם לא הצלחתי להתחבר לTPA

אני חושב שקונסיין ודיביין הם אלבומים הרבה יותר מקצועיים ומושקעים (וטובים אבל זאת כבר דעתי האישית
).. השיר היחידי שאני באמת אוהב מאוד מאוד מאוד מאוד מפאנטום, הוא פיינט.

יש משו במה שאתה אומר...

אבל...אני דווקא אוהבת את הרעש הזה והחזרות האלו... האמת הלירקס לא טובים כמו באלבומים הראשונים... ולדעתי קצת מהמקהלה הייתה צריכה להיות שירת אופרה של סימון. כל עוד הם לא שינו את הסגנון...זה בסדר מצידי.

PerfectSP

New member
יו!!!!!!!!!!אני מקום שמיני!!!../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

חעחע,בס"פ אני בטוח מקום ראשון
ובלוסטפרופטס,אם מישהי לא הייתה שמה 100 תמונות כבר הייתי יכולה להיות מקום ראשון!!!!יש לי יום אחד להציף שם כדי אולי לצמצם...

PerfectSP

New member
Everytime I see Your Face...../images/Emo190.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Max Buskohl-Here Without You אלבום השבוע:Three Cheers For Sweet Revenge-My Chemical Romance כי קניתי אותו
מה את/ה שומע/ת עכשיו:Everytime-Simple Plan דבר טוב שקרה השבוע:דיסק....והבלוג החדש של סימפל פלאן
אה,וגם מפגש אבריל
היה מגניב!D: דבר רע שקרה השבוע:כן זה....האוטובוס היה צריך לצאת מהתחנה באחת עשרה ועשרה,ובדיוק אבל בדיוק ב11 ועשרה הייתי שם,והוא כבר לא...
,והאוטובוס אחריו זה בעשרים ל-12,כאשר אני צריכה להיות ב-12 בעזריאלי,וזה לוקח שעה נסיעה...[באתי מדודים שלי בראשל"צ...]ואז גם המחשב שלהם לא הטעין את האמפי האוטיסט שלי אז לא הייתה לי מוזיקה!נמנמ. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:מפגש פו"ב,ישרא,יומולדת לחברה שלי,יומולדת עברי לאח שלי-הוא נולד בט"ו באב בתאריך העברי!
הוא יהיה בן עשרים
אתר השבוע:www.myspace.com\simpleplan מאכל השבוע:במבהD: ספר השבוע:המ.היחיד שקראתי זה את יומני הנסיכה,כי אני קוראת את כל הסדרה שוב
פעם עשירית בערך
סרט/סדרת השבוע:המ.אה!אתמול ראיתי במחשב את הפרק השלישי של סמולוויל 6 שהורדתי!D: תמונת השבוע:רר...מקס בוסקול...

PerfectSP

New member
אכן...../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

חחח...קראתי ת'חתימה שלך...XDDDD אהבתי
חחח

Amir Noy

New member
החתימה שלי היא בהשראת...

שתי בנות מפורום נייטוויש XD החלק הזה:"גם אני עומד בצומת ומחכה עד שמישהו יעצור וישאל כמה זה." בהשראת דיון שלי עם עלומה של זנות XD והחלק הזה:""האימואים האלה...יעשו הכל כדי שיהיה להם כסף לקנות עוד ועוד סופגי זיעה עם משבצות, חגורות ניטים, תיקים עם גולגלות וצבע שחור לשיער." ענבר יוצאת בהצארה עלי ועל כל האימואים בציבור XD (חשוב לציין עלי ועל כל האימואים,כי אני אינני אימו
,מסכן הבא שיפלוט משהו לא במקום
)

PerfectSP

New member
חח.טוב שלא התעסקת עם אח שלי../images/Emo11.gif ../images/Emo190.gif

הוא קורא לי כל הזמן אימו
והוא מטאליסט,והם שונאים אימואים..

Amir Noy

New member
אח שלך קשוח ואפל?../images/Emo11.gif../images/Emo197.gif

(אל תתבלבלי הדתי הוא האפל..
) נמנמ...וכפי שזה נראה..את אימו
יש לך בלוג?

PerfectSP

New member
אני אימו../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif אחי מטאליסט../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

אכן יש לי בלוגD: שעשיתי לא מזמן...ועכשיו אני יכולה להיות אימואית גאה!
חוץ מזה,שבלי קשר אני מתה על אימואים...
אבל אמיתיים!כזה שקסי....
אה,כן,הבלוג:)- 447568 ממה הסקת שאני אימו
D:

למעלה