שרשור הכרות

פרויז1

New member
בהמשך, נפתח שרשור חדש

שיסכם את מה שכבר נאמר, נפעיל פניה אישית אדיבה שכולם יזדהו. אני הראשון! רונית, תפתחי שרשור עם הוראות שלטוניות סמכותיות ?

אמא שלי פשוט התענגה על השיר.

יש פשרות להוריד אותו למחשב?? אני רוצה להעביר אותו לסבתא היקרה שלי....

פרויז1

New member
אנילא יודע איך להויד, אבל

יכול להציע לך משו שבעבר עשינו: קחי מיקרופון וכך תקליטי לסבתך היקרה. תביאי ממנה איזה סיפור לחברה' בפורום! איך עלו? משו שהיה בקזרון. ליהודים בקזרון היתה שפה משלהם שהגויים לא הבינו אותה? הנה המילים בפרסית + תרגום חופשי : אבל אתם מפסידיפ את העגה/טונים/מבטא - חבל! به قربونت برم اي يار جوني אהיה כפרה עליךָ, היי ידיד נפש! ديگه دوباره بر نميگرده جووني הצעירוּת כבר לא תשוב שנית دوست دارم يار كازروني אני אוהבת אותך ידיד קזרוני (מהעיר קזרון) خدا دونه شيرين زبوني אל יודע מתק שפתים הנך (פונטית) بيا نكن نامهربوني בוא! אל תהיה חסר חיבה! دوست دارم يار كازروني אני אוהבת אותך ידיד קזרוני (מהעיר קזרון) خوم دونم خوت ايدوني خدا گواهه אני עצמי יודעת שעצמך זאת יודע,אלוהים עֵד خوم دونم خوت ايدوني خدا گواهه אני עצמי יודעת שעצמך זאת יודע,אלוהים עֵד مو عاشقه چشات شدم مير گناهه אני מאוהבת בעיניך, הָחטא זאת? دوست دارم يار كازروني אני אוהבת אותך ידיד קזרוני (מהעיר קזרון) بيا نكن نامهربوني בוא! אל תהיה חסר חיבה! خدا دونه شيرين زبوني אל יודע מתק שפתים הנך (פונטית) اله دلبر حوالت با خدا باد עתה אהוב ישפוטך אל به هر شهر ميروي رويت سياه باد לכל עיר שתלך, פניך ישחירו سپيد بودم واي مثال مغز بادوم לבנה הייתי, אוי, כלב אגוז מקולף سياه رنگم نمودي نا مسلمون השחרת גווני, אינך מוסלמי!

s h i r i n 1 0

New member
סאלאם בהמתון

שלום לכלולם. לא יצא לי לשבת ולכתוב כי יש לי יורש עצר קטן בן שנה ושמונה ח' שגוזל לא מעט מזמני. תחילה אני חייבת הסבר קצר ל דוטקצי הפרסים הם לא מסותריים אלא צנועים.
שם שירין
ההורים מטהרן כך שאני ילידת פרס טהרנית אסלית משני הצדדים וכיום אני גרה בשרון.
מה אני אוהבת - לא זכור לי מפרס הרבה רק המשחקים בשלג שהייה תענוג ולא היינו מתרטבים מהשלג.אני אוהבת לשמוע את הזמרים ויגן, שוהרה, גוגוש, היידה, מהסטי, סטאר, ועוד שירים שמחים. אוהבת את מ ש NIYA מארגנת וכותבת ומזכירה את הביטויים הפרסים ומרעננת כך את זכורותינו. מארגנת אני אוהבת את מפגשי החברה שלנו כל שבועיים כל החברה נפגשים בבית של מישהו מהחברים ומתכבדים בארוחה פרסית, לעיתים כשיוצא שיש אירועים חתונה ברצווה או סתם מפגשים כמו בפעם האחרונהשהייה באולמי גאלרי פאלס(שלא הייה מוצלח). פרסית אני קוראת ממש חלש אך מדברת ומבינה טוב, וזה חבל שלא כותבת או קוראת.
מתגעגעת לקבבים שאמא שלי מכינה, כמבובן גם את המאכלים הפרסים חורשט, גונדי, מוסמה באדנגון, ועוד.
מאחלת לאחמניג'ד שיוסר מהשלטון, וגורלו יהיה כגורל סאדם חוסן. שהבן של השאה הפרסי יעלה ויבוא וישלוט שוב יחד עם פארה (בטח זקנה כבר).
מאחלת לפורום להמשיך להתפתח שנלמד ונרגיש צעירים כל החיים, כל הכבוד ל NIYA
על שפתחה את הפורום סוף כל סוף לפרסים.
מאחלת ומחזקת ב-
את כל תושבי הדרוםונותנת להם
ענקי והלואי שיתגשם החתימה שלי.

פרויז1

New member
גול אומד, שירין אומד !!!

בבה ג'ון, תו כוג'ה בודי? צ'רה סורתדה אע'לן נשוןם נדדי. חוב! זנדה בשה!!! שיתונצ'י!!!

s h i r i n 1 0

New member
צ'יצ'י כוג'ה בודי המשה

המינגאם' היג'אה נרפטם (מה איפה את תמיד פה לא הלכתי לשום מקום). אמרתי לא תמיד אני יכולה לכתוב בגלל התינוקי. אבל תמיד איתכם.

פרויז1

New member
גול בה אב דד

פישל(עשה פשלה) גוֹל: פרח בֵּה: ל- אָבּ : מים דָד : נתן

niya

New member
כלומר, נתן פרח למים ולא מים לפרח?

גו בה אב דד - נתן לפרח מים או נתן פרח למים?

פרויז1

New member
עופי מפה לעמוד הראשון !

ואל תחזרי פלה! איך הגעת לסליק שלי? אני הסלקתי פה את התשובה. כתבתי את התשובה והחלטתי להמתין שיפתרו. אל תגלי לחברי הפורום. ולשאלתך : נתן פרח למים לא נתן לפרח מים

niya

New member
אבל אבל אבל אבל אבל

אם הוא עשה פלה, אז הוא נתן פרח למים, הפוך ממה שאמור להיות, אחרת מה כאן הפשלה? לא מגלה לאפ'חד שאנחנו מתכתבים לנו באים מפריע כאן... אולי חתלתול היחידה תגלה במסגרת השיטוטים שלה אחורה להשלמות...

פרויז1

New member
אז תחסמי לה ת'מחשב לכניסה לתפוז,

עד שנסגור עניין פה. ומה חזרת שוב? אין פה כניסה, שומעת?

למעלה