מומלצ"ש

Z A M i

New member
../images/Emo205.gifמומלצ"ש../images/Emo205.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אללה../images/Emo94.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):כל הסיפור - שיר השבוע (כללי):girls just wanna have fun - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:שני ורונה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"girls just wanna have fun" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יש לנו עסק עם מטורפת"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי מיטה וחצי ושידרגתי ת'פלאפון! - מאכל השבוע: פסטה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:מממ טיול שנתי? - משהו שהרס את השבוע:ממ טיול שנתי? ומבחן במתמטיקה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיעור נהיגה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיילך טוב בהיסטוריה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:לאן את הולכת- אביב גפן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כ"כ הרבה אנשים

little WhiSper

New member
freefall, all through life

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): אוונסנס-like you. עברי לידר- אישה לוויתן. הזמן עכשיו. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: אורי והמשפחה המורחבת מהמושב. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואין לו ריח או צורה רק הימים עוברים." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הבכי והצחוק של הקטנצ'יק. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה של אביב בזאפה. הביקורון אצל הדודים. - משהו שהרס את השבוע: אני. הגעגוע. וכל השיט. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הולכים לראות את המלט!
ולאדעת אין עוד..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להיות שבת במושב? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאנפתח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את המלט! סתם מי שבא ברוך הבא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Feel drunk. But Im sober ../images/Emo72.gif.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
. - שיר השבוע (כללי): Rootless Tree- Damien Rice. - אלבום השבוע: Tidal- Fiona Apple. - האדם שעשה לכם את השבוע: גילעד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): No. I've missed him. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) יו. יש כל כך הרבה, כל כך אבל. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הרגשה הכי טובה שיש. - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום שלישי,היה כל כך טוב, פשוט כיף לי עד עכשיו. ורוורסים. - משהו שהרס את השבוע: הסיפור בערבית. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להתקדם קצת לחנוכה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח בתנך. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Cooling- Tori Amos. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רק אחד?

../images/Emo113.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גנווה אקוסטי! חח - שיר השבוע (כללי): עצוב בלעדייך - אביב גפן - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עדן ודקלה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אתה צריך אהבה חדשה.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני גם רוצה להיות גדולה" [אחותי הקטנה - מלווה בבכי מטורף] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עגילים לאחותי, טלפון מהקוף - מאכל השבוע: המבורגר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: פשוט כלום. - משהו שהרס את השבוע: הוא, אבל כל כך. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב - שיר שפתחתם איתו את השבוע: שמש -בית הבובות - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yuvizz

New member
....

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):נוצה ברוח - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:אף-אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) נועה המורה שלי: "אבל דייי למה אתה צועק!? אני פה לידך!!"[בתוספת המון תנועות וצחוק צפצפני] -כמה בנות צוחקות בהיסטריה- נועה: "מה, יוצא לפעמים!!" זה היה מצחיק באותו רגע. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:הספגטי של יום שלישי. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שום-דבר. - משהו שהרס את השבוע:אני. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מארינה וסופ"ש מגמה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אצליח לחבר את המנגינה למארינה. שיעבור בשקט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עכשיו-ג'וני שועלי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

liloosh tt

New member
I'd ask you to be true

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי): בחוץ כבר יש סימנים של שקיעה- שי גבסו. - אלבום השבוע: רק שלו. - האדם שעשה לכם את השבוע:
, פות, אבא, שובב. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ואני אם רק יכולתי לבקש, הייתי מבקש" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בני סלע בו מכות יש לי פות!!" ועוד המון שלא עולים לי כרגע. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אוהו. - מאכל השבוע: עוגיייות - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המסיבה, סופ"ש. - משהו שהרס את השבוע: לאאא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליום הולדת של נועצ'קה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להתגבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: my chemical romance-cancer -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
, וכמובן אוחנה אחותי!ובאלי גם להגיד שאת אדם של עדי החצ'יכי הזה! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

יום אחד אולי אפרוש כנפיים

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בפעם הרביעית בערך.. באויר. - שיר השבוע (כללי): spiritual healing, מישהו מכיר? - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: מיתמית. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הופה הופה, הופ הופ הופ, הופה הופה, טוב לי טוב" (נו, במבי!) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "האדמירל שבי פורץ!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי טיפות?
- מאכל השבוע: משה בתיבה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סופשסופשסופש - משהו שהרס את השבוע: כ ל ו ם
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמאבא:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכלללל המבחנים יעברו טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ישנן בנות-דנה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמאבא (כמה עצוב
)
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif שבוע טוב.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): triviu- ignition - אלבום השבוע: I Killed the Prom Queen-Music for the Recently Deceased- - האדם שעשה לכם את השבוע: שמחע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תראי זה אני, בוכה אל תלכי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בואו נוסעים לאילת". "איך?" "ברגל" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): צרידותXD - מאכל השבוע: שתיה נחשב. תה:p - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הטיול - משהו שהרס את השבוע: זה שהייתי חולה בטיול:p ועדיין.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שני. כ"כ! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנעבור בשלום את 2 המבחנים שיש לי מחר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: i killed the prom queen-like nails to a casket -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): טחח.. לא להתייחס לאיך שהעוגה נראיתXD

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמומלצי השבוע זה בנזונה ../images/Emo3.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
אין ואין - שיר השבוע (כללי):
"ילדים של חורף 73" - אלבום השבוע:
כמו תמיד...עומד על נייר-אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע:
הטסטר!!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
לא חושבת שיש.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"אמא אני רעבה.." - "מה את מתלהבת שיש לך רישיון?!", "אבא ,תביא לי את השלט"-"מה את מתלהבת שיש לך רישיון.?"-- "מה אתם רוצים תעזבו אותי בשקט!!!!!!!!!!!!!!!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
עברתי טסט ראשון!!!!!!!!!!
- מאכל השבוע:
אוכל סיני של אמא. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
עברתי טסט ראשון!!!!!!!! - משהו שהרס את השבוע:
היא סגרה שבת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לקבל את הרישיון ביד,ביום שני!!!!,שהיא תחזור כבר מהצבא... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני אנהג וכמה שיותר . -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
עברי לידר-פרח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אותה!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לפני שנתיים וחצי :)

פחיחצה

New member
לילה טוב

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):כל הסיפור - שיר השבוע (כללי): כל יום שאת לא איתו-נמרוד שיקלר, כמה שאני אוהב-עיברי- אלבום השבוע: חלולים - האדם שעשה לכם את השבוע: מוזר עד מוזר מאד אבל אבא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "זה גורי או אלפי?" "מעיין עשה טעות והודה בפנינו שבבית הוא עושה כל הזמן על האש אז נתנו לו חתיכת קרטון הושבנו אותו מול המנגל והוא עשה על האש" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):עומרי נכנס לשעור מתמטיקה - מאכל השבוע: על האש של מעיי ן- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:בלבול לא ברור השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סיום הבלבול? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: סיום הבלבול? לעבור בשלום את המתכונת בתנ"ך שיר שפתחתם איתו את השבוע: כמה אני אוהב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מוגי(בתקווה שהשבוע אני גם באמת אצליח) סתם:- תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
...../images/Emo221.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון בגרסא של ג'סיקה בנסיעה הבייתה
("אם יש בחילה בתוך האוטובוס, אז עוד מעט אני אקיא..") - שיר השבוע (כללי): חמימות חולפת - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: טלטול, ג'סיקה ורחלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "מזה פה בני ישראל?! יציאת מצרים?! לא רואים ת'סוף! אתם תראו שאבא שלי יבוא כמו גדול לחלץ אותי במסוק מההר המעפן הזה!" - "פייר, עליתי 10 קילו." - "זהירות! פרחייאדה!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חיוך אחד. וחיבוק. - מאכל השבוע: איף. יותר מדי. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הטיול שנתי - משהו שהרס את השבוע: היא, המורות שלי, שחזרתי חולה מהטיול, והניתוק הזה שלה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח לתקן. שהיא תדבר איתי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ימים של שקט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Father? yes sun. I want to kill you

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): נהה - שיר השבוע (כללי): ענבל פרלמוטר - חלום - אלבום השבוע: ענבל פרלמוטר - הקלטות אחרונות - האדם שעשה לכם את השבוע: בודניק - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "התעוררתי, או לא" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): התקלתם אותי... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סלט ארומה! - מאכל השבוע: לא יודעת - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חופש מבצפר, התעוררות כלשהי אני חושבת - משהו שהרס את השבוע: לא יודעת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חופש -שיר שפתחתם איתו את השבוע: The Doors - The End -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לאדעת... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): איפה הימין ההם?

../images/Emo23.gif

נשמאמי , בוטן באמאשלי שראיתי את התמונה ממש התרגשתי... אני מ-מ-ש מתגעגע תעשי עם זה משהו...
.

למעלה