מומלצ"ש

...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו. - שיר השבוע (כללי): אחרת - דניאל סולומון. אלוף בלפשל - שייגעצ (
). - אלבום השבוע: מה שעומרי הכין לנסיעה. - האדם שעשה לכם את השבוע: עומרי וזמי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני אלוף בלפשל, מה יהיה איתי בסוף אני שואל.. מכיוון שלא קיימת אף ברירה, אולי הדרך חזרה תהיה הרבה יותר קשה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני אהרוג את השרקן!" במבט המום. P: "מופסה וחברים.." D: צחר מנסה לתפוס טרמפ עם חבורה של בלונדיניות..אחת פותחת ת'חלון "זוז ממני עכשיווו!!!"
, ואח"כ המשיכו להשפיל אותו. איסר המורה נהיגה "בעעעעעעעע"..."חכי שניה, ברנטל"...."וואי נקרע לי הגרון מהגרעפס הזה"
אחרי דיבורים על קקי, אוחנה "וואי גיריתם לי ת'טוסיק"
"נראה לי שמצאנו את העמק השווה". "גן לילדים היפראקטיביים" זמי בתהייה על החיים.."אני מרגישה בת עשרים ומשהו, נוסעת בבוקר".
. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ספונטניות והופעה חינם של אביב. אה וטרמפ ישיר לאריאל מעזריאלי
. - מאכל השבוע: הבורקס בולגרית הענקי שהכנו אצל עומרי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הסופשבוע שהתארך
וכל מה שהיה בו. - משהו שהרס את השבוע: שלא ניגשתי .
ושלא באתי לבצפר לעשות מבחן בתקשורת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהתאריך הזה יעבור
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בשלום. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: היא יודעת- נינט. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קינסלר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
בלונדיניות מפגרות../images/Emo6.gif

לילה של יבושים זה היה

שחוררר

New member
Artline70

השבוע שעבר: שבוע מחלה. - שיר השבוע (של היהודים): אעין. - שיר השבוע (כללי): המתוקות האחרונות- אריק ברמן, you can leave your hat on - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: אלירן. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): זה לא נתפס שלא נכנס אם לא פותחים את המכנס? את לא קולטת-את שורטת לי את הדרדס!!! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום. - מאכל השבוע: תה וצנימים. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כלום. - משהו שהרס את השבוע: להישאר תקוע בבית. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור לשגרה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מסיבה טובה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: tasmin archer - sleeping satellite -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליידע. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): יאללה למה לא.. בהשראת השיר השבועי כמובן :)

yafit17

New member
תנו בראששש

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -לא קל שיר השבוע (כללי): -תפוחים ותמרים-רמי התותח
אלבום השבוע: -סינרגיה-מרגיש אחר האדם שעשה לכם את השבוע: - צחר
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -קל לאהוב את מה שקשה לשכוח!
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -"עוד ועוד ועוד ועוד ועוד" צחר:איזה חמדן אביב רק רוצה עוד ועוד ועוד..
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): -זאפה פעמיים מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: -ההצגה ימים של תום,ההופעה של אביב,הלילה של חמישי בפתח תקווה, ההופעה של רמי אתמול, משהו שהרס את השבוע:הקניית בגדים לחתונה ממש התישה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תשובות לאודישנים משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -לעבור את המתכונת באזרחות. שיר שפתחתם איתו את השבוע: -זה כל הקסם האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עומרי
וצחריקו סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש זאת אשליה העיגולים לא באמת זזים

אה....

חזרתי בדיוק בזמן מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הזמן שלך - שיר השבוע (כללי):אם כל יהודי היה יודע...-שיר של המסע - אלבום השבוע:אין...הייתי רק בטיול - האדם שעשה לכם את השבוע:חחח כמעט כל השכבה,אבל הכי זכור-דרור אתמול - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אבל את(ה) בדיוק כמו כולם את(ה) אין לך לב אין לך לב בכלל.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):חחח איזה דוס החליט שהוא בונה לי בית ונותן לי טבעת - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): את הטיול המהמם בחיים שלי - מאכל השבוע:האוכל של האכסנייה בשבת בירושלים היה שוס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:כל הטיול - משהו שהרס את השבוע:הריב איתו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראות את דרור,מה שבטוח יצא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור בשקט -שיר שפתחתם איתו את השבוע:כח השירים מהאמ.פי של דרור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את הכיתה מחר,את השכבה,את דרור

מילי17

New member
guyhecht ../images/Emo47.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ג'קי - שיר השבוע (כללי): היא יודעת - אלבום השבוע: יחפה נינה - האדם שעשה לכם את השבוע: המדריך של הספינינג
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תעשי ותלכי, תלמדי.. ותראי איך ברגע, ברגע כובשים ת'עולם" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אשכרה נתת מושג חדש לילה יחפה" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):חיברתי את המערכת סוף סוף. והכנתי לוח שעם מהמם
- מאכל השבוע: סנדוויצים. והרבה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא היה משהו מיוחד.. - משהו שהרס את השבוע: עייפות יתר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את שני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להפגש עם שני, גילי ובו ושרותם תבוא לראשוןשישישבת
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: היא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שני, גילי בו, לילווווווווווווווווווש המטורפת רותם!!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מדהימה. תערוכה חדשה. גיא הכט צילם. הייתי עושה אותך

TiShLeR Michal

New member
געגועים.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף. - שיר השבוע (כללי): אלף רסיסים- שילה. - אלבום השבוע: תתנהגי יפה. - האדם שעשה לכם את השבוע: אבישי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש בי אהבה והיא תנצח." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם: לא לציטוט. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: פסטה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: אחותי שתיחנק. אמן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של FeelAbout. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להנות מיומיום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל הציפורים. נו גלגל"צ. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אייייי ^__^

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל הסיפור. - שיר השבוע (כללי): יהודית רביץ-שבתות וחגים/נינט-היא יודעת (חייב להגמל). - אלבום השבוע: צרובים
.
- האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר, זמי, כצה, שירה, אבאמא. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "AN OLDER VERSION OF ME" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : ממ יום שישי עם ענבר וזמי , תסתכלו אצלן יש משפטים משם... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כרטיס
.
- מאכל השבוע: פיצה, שוקולד, גלידה, ריבת חלב, קרמבו. בריא, אה?! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום ראשון ויום שישי. - משהו שהרס את השבוע: מממ...שאכלתי מלא מלא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ...נשאיר את זה כרגע בגדר סוד
.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמה שאני מחכה לו יעבור בשלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אלאניס- You Oughta Know. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולםם!! כמה שיותר... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

-לאט-

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): כשאתה לבד/עברי לידר - אלבום השבוע: האנשים החדשים/עברי לידר - האדם שעשה לכם את השבוע: קרן - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי 3 דיסקים שרציתי הרבה זמן. - מאכל השבוע: רביולי בטטה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:- - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את רות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כשהכל יעבור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:רות, עומר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה