בהמה אדומה
New member
...
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו. - שיר השבוע (כללי): אחרת - דניאל סולומון. אלוף בלפשל - שייגעצ (
). - אלבום השבוע: מה שעומרי הכין לנסיעה. - האדם שעשה לכם את השבוע: עומרי וזמי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני אלוף בלפשל, מה יהיה איתי בסוף אני שואל.. מכיוון שלא קיימת אף ברירה, אולי הדרך חזרה תהיה הרבה יותר קשה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני אהרוג את השרקן!" במבט המום. P: "מופסה וחברים.." D: צחר מנסה לתפוס טרמפ עם חבורה של בלונדיניות..אחת פותחת ת'חלון "זוז ממני עכשיווו!!!"
, ואח"כ המשיכו להשפיל אותו. איסר המורה נהיגה "בעעעעעעעע"..."חכי שניה, ברנטל"...."וואי נקרע לי הגרון מהגרעפס הזה"
אחרי דיבורים על קקי, אוחנה "וואי גיריתם לי ת'טוסיק"
"נראה לי שמצאנו את העמק השווה". "גן לילדים היפראקטיביים" זמי בתהייה על החיים.."אני מרגישה בת עשרים ומשהו, נוסעת בבוקר".
. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ספונטניות והופעה חינם של אביב. אה וטרמפ ישיר לאריאל מעזריאלי
. - מאכל השבוע: הבורקס בולגרית הענקי שהכנו אצל עומרי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הסופשבוע שהתארך
וכל מה שהיה בו. - משהו שהרס את השבוע: שלא ניגשתי .
ושלא באתי לבצפר לעשות מבחן בתקשורת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהתאריך הזה יעבור
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בשלום. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: היא יודעת- נינט. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קינסלר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו. - שיר השבוע (כללי): אחרת - דניאל סולומון. אלוף בלפשל - שייגעצ (