מומלצ"ש

בנה

New member
והתמונה המקורית ...|בלונדינית|

נ.ב.. עכשיו אתם יודעים למה אני כזאת טיפשה...בלונדינית במקור!!

דנה..

אני לא יודעת אם את זוכרת אותי אבל רציתי להגיד לך שהתמונות ממש,ממש יפות.אין ספק שיש לך יופי מדהים. הילה.

Z A M i

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifיווווו...איזו פשישוּת

חתיכת-על..

izzys

New member
../images/Emo99.gif (נעמה ומור)

איזו בובה. לפחות אחות אחת יפה
.

אדם ק

New member
../images/Emo14.gif

יוו איזה מבוקשת את (אחותך?) קיצר... אני מתגעגע...... ו.......... אני מזהיר מראש שאני בא שבוע הבא ביום שני!... תתכונני..... ו... תישארי יפה P:

בנה

New member
אדמיקו...

אני מתגעגעת אלייך , ובעזרת השם ניפגש שבוע הבא!! (נ.ב...זאת אני..)

.........

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף - שיר השבוע (כללי): הדובה הגדול- איפה הילד - אלבום השבוע: שדים- איפה הילד - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: רביולי ברוטב שמנת
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מסיבה נחמדה אצל מישנהו... הייתה התנחלות כיפית כזאת... - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כוכב חדש- איפה הילד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חרא של שבוע.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה - שיר השבוע (כללי): Black hole sun- Soundgarden - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום - מאכל השבוע: פסטה ברוטב פסטו. :) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סיימנו מוקדם בגלל יום הורים - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הפגישה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיצא מזה משהו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Stop crying your hurt out -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה