מומלצ"ש

-

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):לא יכולתי להציל אותך-אביב גפן,אנחנו שניים-משינה,נגעה בשמיים-משינה,אנה-משינה,תחזור תחזור-משינה.קיצר משינה. - אלבום השבוע:משינה-הופעה 1995. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אין משפט שמסוגל לאפיין את השבוע הזה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זוכרת משו..בטח בטיול - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):העלתי 2 קילו - מאכל השבוע:אוכל מש"צים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:סופ"ש אצל מור,טיול,הורידו לי את הגבס - משהו שהרס את השבוע:טיול,הורידו לי את הגבס,פרידות למיניהם,הבנאדם הזה שקורא לעצמו אבא שלי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:קצת שקט. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:תחזור תחזור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איתן.כל כך. אותו,בנה,ליאן וספיר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): יצאתי ממורמרת משו

MENTER

New member
אלפי ילדים מוכים

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): אלפי ילדים מוכים-יציאת חירום
- אלבום השבוע: יציאת חירום-יציאת חירום - האדם שעשה לכם את השבוע: אני עצמי לשם שינוי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא עולה לי כרגע.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שאמא בכתה והתרגשה כששרתי לה פעם ראשונה בחיים - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קצת שלווה
- מאכל השבוע: קציצותשלאמא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא משהו מסוים פשוט הרגשתי טוב השבוע
- משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה מוצלח כמו הקודם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין משהו מסויים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אהבה אחת-יציאת חירום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני עצמי ואנוכי...אח הנרקיסיזם...
..סתם.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חנושש

New member
זה העיניים שעושות את ההבדל..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי) - my chemical romance - welcome to the black parade - אלבום השבוע:-- - האדם שעשה לכם את השבוע: ושוב לא מישהו מיוחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שאלו אותנו בביצפר מה נעשה אם נראה את בני סלע.. אז כולם אמרו: אני אהרוג אותו,אני ארביץ לו,התחילו לחוש.. אני אמרתי שאני ארים סלע ויגיד לו בני..->סלע."
"יאו,שמעתם שבני אבן ברח מהכלא"
"אושרי.. רוצה קפה?מה?קפה..מה?קפה.מה?קפההההההה.אהה לא"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ראיתי את מוטי^_^ - מאכל השבוע: מלאווח בשישי חוח - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חמישי,שישי. - משהו שהרס את השבוע: אעאעעא שלא ראינו את לידייה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסוף שלו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור את המבחנים בהצלחה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: my chemical romance - welcome to the black parade -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש כ"כ הרבה

T A L 123

New member
כואב לי ראששששששששששששששששששששששששש

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון אחד - שיר השבוע (כללי): ליפול - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: ממממ דורה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): והחיים הם מסריחים! האנשים מטומטמים! הדתיים דופקים פה את כולם! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : "יש לי פיפי" ---- "הזין ש'ך קטן אז בטח גם השלפוחית...שב,שב!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: אסיפת הורים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממממ לצאת קצת.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקבל איזה ציון נורמלי באיזה מבחן -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ליפול -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רעיה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Take my hand Take my life

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): Dead! של MCR - אלבום השבוע: MCR - TBP - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): fear is only in our minds taking over all the time fear is only in our minds but its taking over all the time - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי ת'צמיד
- מאכל השבוע: אממ קוראסון שוקולד =\ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללמוד נהיגה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: And The Hero Will Drown- Story of the Year -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

בנה

New member
נכנעתי! איףףףףף

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):לעוף ואמן
שיר השבוע (כללי):פרופיל 97
אלבום השבוע:ירח מלא, הדיסק הראשון ניראה לי..
האדם שעשה לכם את השבוע:עמית וזמי
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"פרופיל 97, בפנים הרבה פחות...
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)- איזה רוסי אמר לי את זה... "אם וודקה מפריע(ה) לעבודה... מה איכפת לי מעבודה זה בכלל?!"... במבטא רוסי זה נשמע יותר טוב! ונעמה
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):לא זוכרת..
- מאכל השבוע:וודקה
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:השיחה עם זמי.
משהו שהרס את השבוע:אמא השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופ"ש!! בית רייק לעמית!!
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:הרבה וודקה??
שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא זוכרת...
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:זמי,ספיר,ענבר,אוחנה,יפית,נעמה
....מספיק??
*תמונה מגיל 5-4 ככה...עם קצת עריכת פוטושופ...*

yafit17

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יפיופההההה איזה חתיכת עולםם!!!!!

בנה

New member
הבכתם...../images/Emo11.gif../images/Emo12.gif../images/Emo93.gif

אבל תודה.