מומלצ"ש

מומלצ"ש שלי...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
מחפש תשובה (אקוסטי) - שיר השבוע (כללי):
מישהו לרוץ איתו/דניאל סלומון - אלבום השבוע:
אוסף שהכנתי - האדם שעשה לכם את השבוע:
אין כזה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"אבל אתה,איש הכמעט, תמיד כמעט תראה,תמיד כמעט תחיה..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:
מקדונלדס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
חברה טובה שאמרה שאולי תגיע לביקור השבוע - משהו שהרס את השבוע:
שיחה עם מישהו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לביקור של החברה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
מצטערים/אביב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
ראה שאלות קודמות סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

קצת רועדת, זה הכל.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): Oh lord. - שיר השבוע (כללי): Evanescence-missing , אילו יכולתי - ריקי גל. - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: טלצ'וק.
[תודה לך] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עכשיו כשאדום ושורף בעיניים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תודה עלייך." "צבצבונית" "מי זאת הכוסית הזאת עם המיני המשקפי שמש והורד?"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי לחברה דיסק שהיא רצתה :) - מאכל השבוע: קרמשניט
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כינרת. - משהו שהרס את השבוע: הריב המתמשך איתה.
שלא יצא לי להפגש עם שחף.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לצאת עם שירה, הופעה של ידיד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לצאת עם שירה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Savage Garden - Truly Madly Deeply [זכרונות.] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שירה. טלצ'וק המיקי מאוס שמצאנו ואני

מתנות

New member
העיקר שהתאמצנו להיתפס בעדשה.. ../images/Emo9.gif

אני אוהבת אותך. תודי שאני הצבצבונית הכי מגניבה שפגשת.

to the left, to the left

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):Nelly furtado- all good things - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: בחיי שאני כבר לא זוכרת מה היה השבוע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Cause I need time My heart is numb, has no feeling So while I'm still healing Just try and have a little patience [Take That- patience] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ענברנטל מה קרה לך, איך שכחת את :"טייסת התחנה הבאה היא שלך"? - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אמ הוצאתי טופס ירוק [קולולולו], שרדתי את המבחן בתקשורת ואפילו קיבלתי 93 ואמ הייתי בפגישה בקשר למכינה - מאכל השבוע: טוסטים וכריך איטלקי בקפהנטו
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הערב "למידה" לתקשורת היה מצחיק :] ויום שישי עם ההורים- קפהנטו+בגדים יהיי - משהו שהרס את השבוע: הקור הזה והמבחן, בוחן אבל עבר :] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסופ"ש שאולי אני מעבירה בצפון וזהו נראה לי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ^ ושהמבחן בתנ"ך שדחו לי משישי לא יחליט לקפוץ לשבוע הזה :| -שיר שפתחתם איתו את השבוע: fergieliciousשל הפרגית, שיר כיף ודפוק D to the E to the L-I-C-I-O-U-S -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

bazmaster

New member
feed my frankenstein!!!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):האמת? לא משהו מיוחד - שיר השבוע (כללי):ליטיום-נירוונה - אלבום השבוע:nirvana-with the lights out (כן!!! תקנאו!!!!!!) - האדם שעשה לכם את השבוע:לא מישהו מיוחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):i'm here without you baby, but you'r still with me in my dreams - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):מה? רק אני ואמיר עישנו נרגילה??. יא מניאקית! לא קראת לנו? - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):טיול שנתי אחרון .... - מאכל השבוע:שניצל+צ'יפס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:טיול שנתי אחרון... - משהו שהרס את השבוע:לא משהו מיוחד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר חזרה של 4 שעות... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא נהיה עייפים מידי -שיר שפתחתם איתו את השבוע:-alice cooper-poison -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
../images/Emo13.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תענה לי(בדרך מוזרה ביותר..o_O) - שיר השבוע (כללי):sweet dreams are made of this(בביצוע של המכשפות) - אלבום השבוע:הדיסק שעומרי הכין..
- האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר,עומרי.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא עולה לי משהו מתאים.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עומרי:"היא פשוט מספרת לנו היום את כל מה שקרה כשהיא איבדה את בתוליה"
והכי הכי הכי,בקצרה- חשבנו שראינו את בני סלע נוסע לכיוון תל-מונד..התקשרנו למשטרה כדי לזכות ב-100,000 שקל.. פתאום יום אחרי זה אני רואה בחדשות:"חיפושים מקיפים באזור תל מונד אחר בני סלע, לאחר שאנשים דיווחו שראו אותו באזור!! המשטרה לא תנוח עד שהיא לא תחקור כל בית!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!111 זה קורע
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 91 במבחן בתקשורת, 100 בבוחן בספרות, ולראות את עומרי. - מאכל השבוע:הבורקס מאצל עומרי! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הציונים..
,היום בפ"ת, והשישבת אצל עומרי... - משהו שהרס את השבוע:שקריםשקריםשקרים.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא זוכרת מה יש השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אשיג כסף.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אלאניס-You Oughta Know -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עומרי,בנה...עד לנטישה.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):(התלהבתי מהתמונות נוסטלגיה)

חנושש

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

יאו.הרגת אותי עם בני סלע. אבל לא הבנתי.. באמת חשבתם שזה בני סלע?:O כאילו למה דווקא הוא?!

Dug E

New member
"אה הנה בני! אה לא זה סתם סלע..."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו - שיר השבוע (כללי): ריטה-עצום את עינך אחי - אלבום השבוע: פרל ג'ם-טן - האדם שעשה לכם את השבוע: יפית!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 2 אביב וזאפה ורמי בזאפה
- מאכל השבוע: הקצפת מהאייס של קופי בין,הפיתות מהזאפה והפיתה עם שוקולד אצל יפית. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: רמי בזאפה!!!! - משהו שהרס את השבוע: שבוע בנזונה דווקא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: איזו הופעה טובה.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ריטה&רמי-בערב יום העצמאות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הבהמות,יפית,בנה,הדס ומשה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yafit17

New member
רק שתמיד יהיו ימים כאלו ../images/Emo23.gif

מה זה? לא ידעתי שריטה כדורסלנית או שפשוט היא משתמשת בו כדי לזרוק אותו על רמי שהוא רב מכות

izzys

New member
האם אתה שומר עלי?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד מעט. - שיר השבוע (כללי): מטייל אוסטרלי. - אלבום השבוע: עד הקצה. - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמה, יאיר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איך שאני עף, איך שאני עף.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא לכאן. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אקוסטית!! ודיסק. - מאכל השבוע: הרבה שטויות. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ... - משהו שהרס את השבוע: מה לא?
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממש כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמישהו יריץ אותו מהר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תחזור תחזור מהלייב 95. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): איזה יופי..

yafit17

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איזה רע אתהה!!! זאת גיטרה שקניתי כדי ללמוד עליה! חכה שאני אקנה את גיטרת חלומותי

למעלה