סיכום שבועייי !!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo95.gif

ספיר.. אני לא ילדה מתוסבכת... סתם.. תלמדי אותי לציייר חזרזיר.. ספ.. יש לי כול כך הרבה מה לספר... מה שהיה בכינרת נדבר בהיזדמנות....

אגנסקעXD

New member
ספ...והצפרדע ../images/Emo95.gif

מה שנה שעברה המילה היחידה שהיתה באוצר המילים שלך היא טיפשת.. והשנה מתוסבכת... טוב זה לא מזיז לי..... אה הוספתי תתמונה של הצפרדע שהיתה בכינרת..

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifכןן..חחח

ממש הפכנו את זה לפורום ציורים.. נראה לי שכדי שנפסיק לפני שיצאו עליינוו חחח

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifעיללגגתתת..

מתוסבך מי שמדבבר... חחחח איזה יפיופפהה!!! מואהה!!! ספיר

1ספירוש1

New member
לציייר ?!../images/Emo6.gif

מה אני יגיד לך לא ישנתי כל השבוע כדי לצייר את זההה חחח
חצי שעה וזה מוכןןן 3>

אגנסקעXD

New member
לספיר ../images/Emo95.gif../images/Emo206.gif|../images/Emo206.gif|../images/Emo206.gif|../images/Emo206.gif

לוב יו....

dorkiflitz

New member
../images/Emo41.gifמסכמת!../images/Emo41.gif

איך עבר השבוע? חביב ביותר.
משהו טוב שקרה השבוע: אמממ.. חופש!! והכתבה בידיעות אחרונות משהו רע שקרה השבוע: מלא בנות לא מפסיקות להוסיף אותי למסן ולהאשים אותי בכתבה בידיעות!!!! שיבינו כבר שאבא שלי לא יכול לעשות כלום!!!!%@ ארררר.
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
נראלי שהייליג שיר השבוע בכללי: סרט הודי!!!
בילוי השבוע: יומולדת לידיד ציטוט השבוע: אני: מתי היומולדת שלך? הילד: ג' בכסליו XDDD תמונת השבוע: אמממ.. בוא נראה. אאאאאאאאה התמונה של אשלי!!! חחח אני לא מוצאת אותה אבל..
התחדשות השבוע: מפתחות חדשים! חחח ו- תוכניות לשבוע הבא: אממ.. אולי ללכת לאיזה הופעה של להקה גרמנית.. שמעתם עליה? בטח אני אהיה שמה בסביבה.. שמעתי שהסולן זאת בתתתתת!!!!!!!!!1111111 מישהו קרא?

16yaeli

New member
דור יא חולת נפשש זה את אשמהההנ בכל זה הכל אבא

שלךךךךךךךךךךךךך! חצופה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם :mad: זה היה דורש:]

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאני

הלהקה הזאת שדיברת עליה נשמעת לי ממש מוכרת
אבל אבל אבל שמעת לא נכון!! זה בן בוהו;[

YuviR

New member
מה שווה כזאת אהבההה

טם טם טם טם טם.... היילי היילי היי צ'יקה די לי, חיים בסרט הודייי!!!11 הממ... תקשיבי נראה לי סולן הוא לא בת כן אני יודעת גם אני הייתי בשוק אבל הוא בעצם בן...:|

למעלה