../images/Emo110.gif מקוויקנד ../images/Emo157.gif
מתנצלת מראש שאני כותבת את השירים בעברית חחח .. אין לי כוח להתחיל להעתיק את השמות מהאמפי
מצעד הלהיטים של מקפליי: טרניסלבניה [גאאד אף פעם לא נמאס לי מהשיר הזה
סורי נוט גוד אנף מר. ברייטסייד [ככה כותבים ? חחח] וזהו נראלי .. אה ודונט סטופ מי נאו
כל שיר אחד שעשה לכן את זה השבוע: גם את זה אני אכתוב בעברית .. מקווה שיבינו
פנסנס - פארמור דאנס דאנס - פול אאוט בוי i'm just a kid - סימפל פלאן
שיר של פאניק שהשם שלו ממש ארוך אז אין לי שמץ איך קוראים לו
קראש קראש קראש - פראמור אול ווי נואו - פארמור וונדרוואל - שכחתי מי שר .. לא אוסיס . זה קאבר פרלל וורלד - ממ אליוט מינור נראלי .. [וואי אני לא זוכרת כלום
] וזהו נראלי
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
ופארמור נראלי
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה/ סרט השבוע: דרייק וג'וש , בובספוג , ארתור וסרט - סטאפ אפ 2
משהו שהכעיס אתכם השבוע: היה משהו אבל אני לא אפרט וגם שהמחשב שלי עדיין לא עובד ^%*^)^)*$^#^%$#%^@@#
משהו ששימח: הקניות שעשיתי ^^ היה לי שבוע קנייתי חחח
אני אוהבת לכתוב מה קניתי אז .. .: ביום שני - גופייה מבלו ביירד וחולצה מפול אנד בר ביום רביעי [באילת] - 2 חולצות וגופייה ממאמז וכפכפים מטו גו ביום חמישי - ג'ינס מקסטרו ומכנסיים מבלו ביירד אממ.. גם כל השיחות עם דנה חח .. דנה לא נמאס לך ממני ?! חחחח
משהו שהעציב: שלא באתי למפגש .. רציתי לפגוש כמה בנות אבל לא נורא מפגש הבא ^^ [זה לא שבאתי למפגש נתן לי מצברוח אופטימי חחחחח]
ציטוטיה: אמרתי לעצמי לזכור כמה בשביל המקוויקנד אבל שכחתי
אז אני אנצל את הפינה הזאת כדי לכתוב דברים שקרו חחחח .. 1. אבא שלי התחיל לזמזם את טרנסילבניה ! חחח הייתי בשוק XDD 2. אממ השיחה של עם רייבן אבל היא אמרה שהיא תשים את זה
3. תקף אותי כלב שהתחזה לחתולה .. כאילו הוא לא תקף אותי .. אבל הוא נראה כאילו הוא בא לאכול אותי DD: 4. האישה המפחידה שהסתכלה על ספיר [sapirosh14] כשנסענו האוטו אני היא ואמי [אמושששקהה] היא הסתכלה עליה בלי להוריד ממנה את העיניים ואז פתאום האישה התחילה לצחוק .. סייכו צחוק כזה.. מטורף
ואז אני ואמי המצאנו סיפורים על זה שהאישה התחילה לצחוק לא כי היא מטורפת שרוצה לרדוף אותנו בלילה . אז הנה שלי ואני מקווה שאמי תעלה את שלה : הזקנה הזאת היא מרוקאית שצריכה להכין הכל למימונה , לפני שהיא מכינה את האוכל היא צריכה להתכונן נפשית לכל האנשים שיבואו אליה הבייתה . היא ירדה לרחוב התיישבה על ספסל ובהתה [במקרה לכיוון של ספיר] , ואז היא קלטה את ספיר . היא זיהתה שהיא מרוקאית ואז חשבה לעצמה שגם ספיר צריכה לסבול את כל האירוח של המימונה . ואז היא התחילה לצחוק בגלל שספיר גם צריכה לסבול את המימונה וזהו . היא בסך הכל בנאדם תמים .
[לא מצחיק .
] וזה מה שאני זוכרת מהציטוטים
מתנגן בראש / בפלייליסט:
התמונה הכי חמה: שוב אני לא יכולה להשים תמונה כי אין לי תמונות על המחשב הזה \\\= אולי יותר מאוחר אני אעלה אחת מתמונות הפוני שלי חח .. הצטלמתי כזה עם השיער קדימה כאילו פוני
חפרתי או שנדמה לי ?
ניסתי לעשות מקוויקנד מיוחד לפסח .. בטח יצא מזעזע XDD