McWeekend

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהכתב דיי רגיל XD והרקע זה רק

לסיוון XDDD כי מה שיש ביני לבינה זה LOVE XDDDDDDDDDDDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifשיווואאווו ס'חיים מושי מושלמים את!

XDDDDDDDDDDDDDDD LOVE של פקאצות

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

לקח לי חצי שעה להוריד את הכל עם הספוג אחרי זה

AlmA XP

New member
I'm strawberry and I'm singing my strawberry

song +
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל השירים הכאפות XDD
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Blink 182 - All The Small Things Fall Out Boys-Thanks For The Memories Kelly Clarkson - Addicted. Paramore - That's What You Get Simple Plan - Perfect. ועוד...
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי D:
אלבום שחרשתן עליו:
ROTTF
קליפ שעשה לכן את זה:
אההההההההההה... לא יודעת ^___^
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
יומני האומנת
שנות ה-70 (כרגיל XDD)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ההורים שלי #%^#&^$^
משהו ששימח:
מפגש פורום קיבלתי את ROTTF הסתפרתי
נולד לי בן-דוד מושלם@$^#^&$^*$*
משהו שהעציב:
אסור לי לצאת חודש בגלל החשבון פלאפון שלי
ציטוטיה:
זה די ממזמן אבל לא נורא XDD לפלאפון שלי קוריאם דאגי, כי יש עליו מדבקרה של דאגי XD בכל מקרה יום אחד השארתי אותו בבית וממש נלחצתי כי חשבתי שאיבדתי אותו... אני: קרן דאגי נעלם!! אני לא מוצאת אותו בשום מקום!! אני יכולה את הפלאפון שלך להתקשר אליו?? קרן: זה לא שיחה לחו"ל? היא חשבה שרציתי להתקשר לדאגי האמיתי XDDDDDDDDDDDDDDD הצחיק אותי שבתודות בROTTF דאגי כתב: i guess i have some sucking up to do
והיו עוד הרבה
|טייפמתנגן בראש \ בפלייליסט
: McFly - Dougie and Danny sing Transylvania
התמונה הכי חמה:
בן דוד שלי
ואני
{יש עוד תמונות}

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif תמונה 3

היא דיי ישנה אבל אני אוהבת אותה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חמודדד ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo49.gif

BTW זה Fall Out Boy בלי ה-s :]]

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifכן אני יודעת :]

אני פשוט מעתיקה את זה מהרשימת השמעה וככה זה כתבו לי שם
תודה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gifMcWeekend../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
FCIHH Friday Night פאקינג חרישות
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Simple Plan- welcome to my life
Simple plan- perfect
all time low- remembering sunday
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי וסימפל
אלבום שחרשתן עליו:
GH
קליפ שעשה לכן את זה:
ההופעה החייה של הGH
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
בובות פרק אחרון [
ממתי אני רואה את זה?XD] דרייק & ג'וש .
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הרכבת בעזריאלי ובמודיעין !#$#$#%^%$^&*& סמעק איתם איזה ביעות עשו לנו
משהו ששימח:
בת דודה ישנה אצלי
ישנתי אצל בת-דודה
לונה פארק עם בנות דודות
עלמה ישנה אצלי
מפגש פורום
פסח D:
משהו שהעציב:
סתם כמה דברים שאני מעדיפה לא לפתוח פה ^
ציטוטיה:
אוקיי שכחתי את הרוב :|
במפגש- אני ויעלסי
מנסות ללמד את בוט וסיוון לרקוד. ~אני ויעלסי מדגימות להם פירואט (סיבוב על רגל אחת שהשנייה בפסה)~ סיוון: נו רק אתן יודעות להסתובב כמו שווארמה
XD
בחזרה מהמפגש, באוטו של עלמה- דיברנו על בן דוד של עלמה שנולד ויש לו אח בן 3 אז כמה שהוא מחבק אותו וזה ... אמא של עלמה: כן אבל בד"כ הם חזורים הביתה מהבית חולים ואז האח הגדול יותר מתחיל לשנוא את זה שנולד. עלמה: כן? אמא של עלמה: כן, כמו שכשאח שלך נולד אמרת: אמא למה האוטו זבל לא לוקח את נ. למזבלה? XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
איר הוסטס של באסטד
התמונה הכי חמה:
וגם תמונות מהמפגש כמה שרייבן שמה ואין לי כוח לשים אותן פה XD תודה רייבן שצילמת ^

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifXDD שחכתי מהציטוט הגאוני של ג'וניור אני D:

ס'גאון הייתי XDDDD

Bleed for Me

New member
I remember all the feelings

And the day they stopped מצעד הלהיטים של מקפליי: כמה שירים מהדיוידי כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: שוב, הפלייליסט מאמריקן איידול, חרשתי על כמה מהביצועים השבוע הלהקה המגניבה של השבוע:צמד
The Last Shadow Puppets אלבום שחרשתן עליו: one night only - started a fire
קליפ שעשה לכן את זה: one night only- its about time (אין לי כח לשים קישור חח) תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי, אמריקן איידול.. משהו שהכעיס אתכם השבוע:משהו בתוצאות של אמריקן איידול (ככה בלי לתת לכן ספוילרים) משהו ששימח:קניתי את הDVD החדש של מקפליי!! וואווווו משהו שהעציב:ראה מה הכעיס ציטוטיה:^ מתנגן בראש / בפלייליסט:David Cook - Innocent קאוור מעולה, ביצוע מדהים
התמונה הכי חמה:דיוויד כמובן
איזה חמוד כשהוא בוכה

Fall Out Inbar

New member
יאא ;; לא נכון!! קוק עף?!?!?

דיי, עשית לי עצוב עכשיו
טו, אבל כמו שאמרנו שבוע שעבר- זה לא תיהי הפעם האחרונה שנשמע ממנו.. וזה מחזק אותי!

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gif לתוצאות של השבוע באיידול

לא, קוק לא עף מה שכן רווח
קרלי עפה
חבל, ממש אהבתי אותה..היא ומייקל הלכו טרם זמנם..

Fall Out Inbar

New member
יאא ;; כבר ממש הלחצת אותי. והם באמת הלכו..

טרם זמנם
את קרלי ממש אהבתי, גם את האחות הזאת, עם הפס הבלונדיני בשיער [שכחתי איך קראו לה]. אבל במייקל היה משהו מזוייף, לא יוןדעת. טוב נו, לפחות קוק לא עף

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gifניאל הלחצת גם אותי.. ../images/Emo178.gif

זה די היה צפוי, הביצוע שלה לא היה משהו השבוע אני מניחה שילכו [לא בהכרח לפי הסדר]: סאישה, ברוק (לצערי) וג'ייסון/קוק (עד כמה שאני אוהבת את שניהם כמובן שקוק פייבוריט יותר). ו-Innocent מדהיםםם
לא ידעתי שהוא קאבר, של מי הוא יש לך מושג?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifDONT SAY IT!!

ג'ייסון קאסטרו מאן
הוא נשאר!! זהו!! אוף ופיספסתי אתמול
דייויד ארצ'ולטה ינצח, אין!! XD

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif מקוויקנד ../images/Emo157.gif

מתנצלת מראש שאני כותבת את השירים בעברית חחח .. אין לי כוח להתחיל להעתיק את השמות מהאמפי
מצעד הלהיטים של מקפליי:
טרניסלבניה [גאאד אף פעם לא נמאס לי מהשיר הזה
סורי נוט גוד אנף מר. ברייטסייד [ככה כותבים ? חחח] וזהו נראלי .. אה ודונט סטופ מי נאו
כל שיר אחד שעשה לכן את זה השבוע:
גם את זה אני אכתוב בעברית .. מקווה שיבינו
פנסנס - פארמור דאנס דאנס - פול אאוט בוי i'm just a kid - סימפל פלאן
שיר של פאניק שהשם שלו ממש ארוך אז אין לי שמץ איך קוראים לו
קראש קראש קראש - פראמור אול ווי נואו - פארמור וונדרוואל - שכחתי מי שר .. לא אוסיס . זה קאבר פרלל וורלד - ממ אליוט מינור נראלי .. [וואי אני לא זוכרת כלום
] וזהו נראלי
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
ופארמור נראלי :)
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה/ סרט השבוע:
דרייק וג'וש , בובספוג , ארתור וסרט - סטאפ אפ 2
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
היה משהו אבל אני לא אפרט וגם שהמחשב שלי עדיין לא עובד ^%*^)^)*$^#^%$#%^@@#
משהו ששימח:
הקניות שעשיתי ^^ היה לי שבוע קנייתי חחח
אני אוהבת לכתוב מה קניתי אז .. .: ביום שני - גופייה מבלו ביירד וחולצה מפול אנד בר ביום רביעי [באילת] - 2 חולצות וגופייה ממאמז וכפכפים מטו גו ביום חמישי - ג'ינס מקסטרו ומכנסיים מבלו ביירד אממ.. גם כל השיחות עם דנה חח .. דנה לא נמאס לך ממני ?! חחחח
משהו שהעציב:
שלא באתי למפגש .. רציתי לפגוש כמה בנות אבל לא נורא מפגש הבא ^^ [זה לא שבאתי למפגש נתן לי מצברוח אופטימי חחחחח]
ציטוטיה:
אמרתי לעצמי לזכור כמה בשביל המקוויקנד אבל שכחתי
אז אני אנצל את הפינה הזאת כדי לכתוב דברים שקרו חחחח .. 1. אבא שלי התחיל לזמזם את טרנסילבניה ! חחח הייתי בשוק XDD 2. אממ השיחה של עם רייבן אבל היא אמרה שהיא תשים את זה
3. תקף אותי כלב שהתחזה לחתולה .. כאילו הוא לא תקף אותי .. אבל הוא נראה כאילו הוא בא לאכול אותי DD: 4. האישה המפחידה שהסתכלה על ספיר [sapirosh14] כשנסענו האוטו אני היא ואמי [אמושששקהה] היא הסתכלה עליה בלי להוריד ממנה את העיניים ואז פתאום האישה התחילה לצחוק .. סייכו צחוק כזה.. מטורף
ואז אני ואמי המצאנו סיפורים על זה שהאישה התחילה לצחוק לא כי היא מטורפת שרוצה לרדוף אותנו בלילה . אז הנה שלי ואני מקווה שאמי תעלה את שלה : הזקנה הזאת היא מרוקאית שצריכה להכין הכל למימונה , לפני שהיא מכינה את האוכל היא צריכה להתכונן נפשית לכל האנשים שיבואו אליה הבייתה . היא ירדה לרחוב התיישבה על ספסל ובהתה [במקרה לכיוון של ספיר] , ואז היא קלטה את ספיר . היא זיהתה שהיא מרוקאית ואז חשבה לעצמה שגם ספיר צריכה לסבול את כל האירוח של המימונה . ואז היא התחילה לצחוק בגלל שספיר גם צריכה לסבול את המימונה וזהו . היא בסך הכל בנאדם תמים .
[לא מצחיק .
] וזה מה שאני זוכרת מהציטוטים
מתנגן בראש / בפלייליסט:
התמונה הכי חמה:
שוב אני לא יכולה להשים תמונה כי אין לי תמונות על המחשב הזה \\\= אולי יותר מאוחר אני אעלה אחת מתמונות הפוני שלי חח .. הצטלמתי כזה עם השיער קדימה כאילו פוני
חפרתי או שנדמה לי ?
ניסתי לעשות מקוויקנד מיוחד לפסח .. בטח יצא מזעזע XDD

חחח האישה המפחידההה ../images/Emo191.gif

האמת אני לא זוכרת תסיפור חיים שהמצאתי לה אחרי כל השטויות שאמרתי שאותו יום
את זוכרת מה אמרתי???

למעלה