vicz

New member
../images/Emo12.gif שכחתי שזה קיים!!!!!!!איזה יופי!!!!!!!!!

מישהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?

M i k e s F a n

New member
שיחזרו !!!!!!!!../images/Emo45.gif דביבוני היער הירוק../images/Emo203.gif

יש לי את קליפ הפתיחה במחשב איזה געגועים יאללללה

rocket

New member
כלכך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הייתי מכורה לזה בצורה מטורפת ;;

vicz

New member
דנבר אהובי!!!!!!!!!!!!!!

הייתי מכורה כשהייתי קטנה

tuvia444

New member
ערי הזהב הנסתרות - שולטטטטט

ממרום גילי 27 - הייתי משקיע לראות, שלושת הילדים החמודים שתמיד הזדהיתי איתם - "הזוג המושלם" - אסטבאן וזיאה, והקוף הנגרר איתם - טאו

aשרון

New member
למה נגרר למה? .........

כן , נכון הוא לא היה איתם ממש מהתחלת המסע אלא הצטרף קצת יותר בהמשך, אבל הוא חלק אינטגרלי מהקבוצה והיה לו את תפקיד מורה הדרך הכל כך חשוב . ומה שיותר חשוב הוא הביא איתו את פיצ'ו התוכי המאנפף ...

האחד והיחיד .. החתול שמיל

עד היום אני זוכרת את שיר הפתיחה. מה לא הייתי עושה כדי לשים את היד על קלטת של החתול שמיל (הוא משהו לא רגיל ... ) הייתי מכורה לתכנית הזאת בתור ילדה. כל פעם שרצו להרגיע אותי או להשתיק אותי היו נותנים לי לראות את החתול שמיל

שיר m

Well-known member
הא! המעופפים הנועזים!

ולו רק בשביל המשפט- "לעוף- זה חלום חיי!"

מי זה מתקרב מי זה פה אורב?

פה מאחורי ההר בתוך יער די מוזר מעופפים הנועזים מי זה מתקרב מי זה פה אורב בואו נעזור בואו ונשמור ביחד תן לטבע יד וכוח תנו ליער עד לפרוח שיר את שיר היער בקול גדול...

הבית של פיסטוק + רגע עם דודלי

התמימות של פעם, השחקנים של פעם, הריח של פעם וכמובן התוכן של פעם חובה חובה חובה להחזיר !!!

א ד ו נ י

New member
הסדרה הכי הכי שולטת:~~~קלימרו~~~+סיפור אישי

אני הכי אהבתי לראות את הסדרה הזאת על האפרוח הוא ואמא ששלו שכל הזמן הדריכה אותו קלימרו הוא האפרוח הכי שולט! ועכשיו קצת רצינות...הרבה קראו לי ביצה ביסודי והייתי חוזר הביתה פגוע ובוכה שכולם צחקו עלי ותמיד שהייתי בא הביתה ב-1 וחצי קלימרו והתוכנית שלו היו מוציאי אותי מהעצב כי הוא כל הזמן בקע מהביצה ותמיד יצאתי מהעצבות קלימרו הוא כמו חבר ילדות בשבילי

למעלה