אז ככה:

בית קטן בערבה, ערי הזהב הנסתרות, שכונת חיים, קריאת כיוון, לא כולל שירות ואלוף בצלות ואלוף שום.

בטטהמן

New member
George of the jungle + Super chicken

When you find yourself in danger, When you're threatened by a stranger, When it looks like you will take a lickin', (puk, puk, puk, puk) There is someone waiting, Who will hurry up and rescue you, just Call for Super Chicken! (puk, ack!) Fred, if you're afraid you'll have to overlook it, Besides you knew the job was dangerous when you took it (puk, ack!) He will drink his super sauce And throw the bad guys for a loss And he will bring them in alive and kickin' (puk, puk, puk, puk) There is one thing you should learn When there is no one else to turn to Call for Super Chicken! (puk, puk, puk, puk) Call for Super Chicken! (puk, ack!)

lzabari

New member
מנהרת הזמן

אהבתי איך שהעבירו את ההסטוריה באופן מוחשי וזה גרם יותר לקלוט את האירועים.

sharonad

New member
../images/Emo5.gifלא יודעת אם זוכרים ../images/Emo192.gif

"הטובים נצחו, המסע מוצלח - הרעים נזרקו ישר לפח"
מה שהכי הייתי רוצה לראות שוב זה את הסדרה "צצקנים"! הכי נוסטלגי: אלי יצפאן צעיר צעיר בתור אלישמש ושרית סרי בתחילת דרכה. כמי שמאוד מעריכה סדרות מקור, זו הייתה הפקה שניסתה לתת לילדים מושג כלשהו על חלליות ויצורים שמיימים - ודי הצליחו במקרה שלי- כי אני זוכרת את עצמי צופה נלהבת! ואני לא בדיוק פריקית של מסע בין כוכבים.. קישור לכל מי ששכח (סלחתי..) http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=892257

M i k e s F a n

New member
../images/Emo140.gifציפי שביט גם שיחקה שם נכון ../images/Emo35.gif

איך אהבתי את הצצקנים...

sharonad

New member
לא, היא לא שיחקה שם.

יצפאן ושרית (בתור ברקת) הם המפורסמים היחידים..

porky169

New member
היא כן שיחקה../images/Emo134.gif

בפרק(הכפול) הראשון את האמא הפולניה

M i k e s F a n

New member
ידעתי שזכרתי אותה..

היא שיחקה בתור פולניה אחת עם ילד.. ואם אני לא טועה גם כלב

Modren

New member
הדרדסים!! ../images/Emo163.gif

כי אני זוכרת שפעם בילדות כשהייתי שומעת את שיר הפתיחה של הסדרה המדוברת הייתי רצה לטלויזיה מתרווחת על הספה ומתחילה לשיר את שי הפתיחה, הייתי כמובן מתרגשת מכול פרק ופרק...אילו תעלולים יעוללו היום??...האם יצליח גרגמל לתפוס אותם (נו ברור שלא..) מה קונדסון יעולל וכמה ישנוני הולך לישון בפרק הזה...היצורים הכחולים והחמודים האלה תמיד עניינו אותי בכול ההרפתקאות שלהם מההתחמקויות מגרגמל כל פעם מחדש. מברמוח החכם ועד לדרדסבא הזקן ורגזני כמובן "אני הולך לדרדס אותו"
העלילה המרתקת שבתור ילדה הייתי נכנסת לתוכה ומתבאסת כשזה היה נגמר. אני מודה שאם יחזירו את הסדרה לשידור אני אצפה בה בחשק רב. נוסטלגיה.. זהו...בהחלט חפרתי

M i k e s F a n

New member
אבל רק את הגירסא הישנה../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|

אני גם יצפה בעונג רב... 20 דקות שלהם עוברות מהר..
פה גדול: "פה גדול אוכל הכל!"

אני אתפוס אתכם !

אני אתפוס אתכם ! אני אתפוס את כולכם! אתם לא תתחמקוווווווו !!! יום יבוא ואני אגלה את הכפר שלכם ואז תראו....

Baby Nicky

New member
היה פעם בוורלי הילס מצוייר..

זה היה כל כך יפה... ודנבר הדינוזאור האחרון! שנים לא ראיתי את זה.. ועו דאת כל מה שהציעו פה :]

סלים וארזה

New member
מנהל
הנה כמה מההסטוריה היותר רחוקה מסע בין כוכבים - הדור הישן והדור החדש (לוותר על DS9 ועל וויאג'ר שהפכו להיות מוזרות יותר) מנהרת הזמן - עם כל הבדיחות על דאג וטוני, עדיין סדרה נחמדה למרות שכיום נראית מיושנת ילד הקראטה - סדרה קיצית וכיפית שלא זוכרים ממנה הרבה האיים האבודים - טוב, זו סתם משאלה שלא תתגשם כי הפרקים הלכו לאיבוד באק רוג'רס במאה ה-25 - אחלה סדרה משעשעת צוות לעניין - לא סדרת קיץ, אבל שודרה בימי שישי. המון אקשן ללא נפגעים וכמובן התוכנית הכי קיצית שיש: רואים שש שש (עם קובי מידן) שהיתה גם אינטליגנטית (צפנח - כתב חידה לקיץ), גם הקהל בחר את התוכניות וגם היו בה פינות נחמדות. שלוש וחצי שעות של אולפן פתוח, אבל לא מתיילד כמו שקורה היום כשמנחים מתחנפים למכנה הנמוך ביותר.

סלים וארזה

New member
מנהל
שכחתי להוסיף את משימה בלתי אפשרית היו שתי גרסאות. הגרסה המקורית בה רוברט גרייבס שחור שיער, והגרסה המחודשת בה רוברט גרייבס כסוף שיער ובסגל ישנו פיל מוריס, הבן של גרג מוריס מהגרסה המקורית.

גלבטרון

New member
ומה אם מקגייוור?

התפקיד שעשה את ריצארד דין אנדרסון לכוכב על וגרם לעשות אנשים לעשות תספורת מקגייוור. סידרה מעולה המראה שבעזרת שכל (כמה חפצים ביתיים שהונחו הייטב ע"י ההפקה) ניתן לעשות כמעט הכל.

porky169

New member
עוד סדרה והפעם עם נימוק../images/Emo134.gif

אני מת לראות את הסדרה עולמו המופלא של וולט דיסני ששודרה מאז שנות השבעים(בארה"ב מאז שנות החמישים) ועד שנות התשעים. למה כדאי שיחזירו אותה? כי בסדרה היה פשוט הכל! מסרטים מצויירים(מיקי דונלד) דרך סרטים לימודיים עד לסרטי מדע וכלה במערבונים כמו דייווי קרוקט והיו גם פרקים שכללו סיורים בדיסנילנד ה"טרי" וכמובן את הפתיחה ההיסטורית של דיסנילנד. הסדרה הופקה מ1956 עד 1994 לערך והיא הסדרה הארוכה ביותר שהופקה אי פעם בעולם(חוץ מחדשות) הסדרה שודרה בטלוויזיה הכללית וכשקם ערוץ 2 המסחרי היא שודרה בערוץ 2 ביחד עם זמן דיסני

מיטלוש8

New member
יש כמה../images/Emo26.gif

האקלברי פין- אני זוכרת שראיתי את זה בתור ילדה ונורא נהניתי, זה היה בערוץ 1, השיר כתוב לי בספר של השירים הטלוויזיוניים של תחילת היסודי שלי
צער גידול בנות- פשוט כי זו סדרה נפלאה שגדלתי עליה במשך שנים, והיא כ"כ טובה שאני מייחלת לילדים של היום שיגדלו על סדרה כזאת בדיוק! פשוט סדרה חינוכית, מצחיקה, מלאת יופי והרבה כיף! פשוט נפלא! רוני וליטל, זעפן, הקטקטים, המעופפים הנועזים, בנני ובנוני, נילס (ששודר עד לא מזמן..אני עוקבת..
), הלב, נעלולים, הדרדסים, באג'י המטוס, דלפי במצולות הים, הוגו (כן...ערוץ 6...), המחסן של כאילו, גינת ההפתעות, בולי איש השלג, שאלתיאל קוואק, פיטר פן, רון הדבורון (שוב ערוץ 6...)
- פשוט כי אלו סדרות מדהימות וחינוכיות!!

למעלה