שרשור צהרים טובים

pink panther7

New member
הנעל היא דניאל עם האף גונזו והפה העקום

חן היא בחורה נבונה ויפה

דניאל אומרת הכל אמת../images/Emo45.gif

הכל!!!! זה לא לכלוך זה אמיתי לגמרי.. מה שכן לכלוך זה שעד לא מזמן היא קישקשה על "אני נאמנה לקרן" בשיחה עם חן. איפה היית אז דניאל? דניאל, לא יפה

andy181

New member
אבל אני חושבת שירד לה האסימון שהם באמת

משחקים אסטרטגי בשבוע האחרון עם כל העניין של למשוך את הנשיקה..דניאל מבינה שמשהו שם לא כשר.. כשחן נכנסה קרן וגב היו בתחילת "מערכת היחסים" ביניהם והיא לא יכלה לדעת שהם משחקים אסטרטגי ובגלל זה היא נשארה נאמנה לקרן. אגב למרות כל מה שהיא חושבת על המשחק הזה היא עדיין מפרגנת לקרן (לא שהיא באמת ראויה לזה..)

דניאל כל הזמן ידעה מי זו קרן

בלי קשר לאסטרטגיה או לא, אבל בשניה שהן התאחדו עאלק בעקבות כניסת החדשות פתאום היא "נאמנה לקרן". כולם שם נפלו בפח של קרן (ציטוט של המנהלת) וזה פשוט ככה. חן היא לא האישיו בכלל היא לא מעניינת אותי. מעניין אותי שבסופו של דבר בתאכלס, כולם שם אינטרסנטים, והנה דניאל לקראות הסוף.. איפה הנאמנות שלה לקרן שהיא דיברה עליה? למה היא פתאום מתחילה לדבר על זה? (לא שלקרן בכלל מגיעה נאמנות ממישהו לאור ההתנהלות הדוחה שלה בבית).

sivan513

New member
מוזר שירד לה האסימון

בדיוק שהיא הבינה שקרן וגב חזקים יותר בחוץ, והפוקוס כבר לא עליה ועל איתן. גם היא תחרותית

ההגיון שלה אומר כך

אם קרן לא באמת התאהבה באיתן, האם כל הדרך שלה היא משחק רק בגלל הפרס, כמו שאתי דואגת לטפטף לה כל הזמן. אני מסכימה שחן היא לא הכתובת אבל חן כבר מזמן לא בקטע של גב, היא אמרה את זה גם לדניאל, אולי זו הסיבה שהיא מרגישה שהיא יכולה לדבר איתה.

אבל הנאמנות נאמרה בהקשר של חן.

היא אמרה לה את זה כשחן התחילה לדבר איתה על מה שהיא חשה כלפי גב. דניאל ענתה לה שהנאמנות שלה במקרה הזה היא לקרן וביקשה ממנה לא לדבר איתה בנושא הזה. בנושא הזה. זה חשוב.

היא לא הסכימה לתת לחן במה

שרצתה לפרוק לגבי גב... בגלל שקרן קשורה לזה.. כי היא נאמנה לקרן. למה היא נאמנה לקרן? למה היא הייתה כזו בכלל? היא ידעה כבר אז מיהי, אבל החליטה שהיא נאמנה לה.. אז חשבתי לעצמי :" טוב, אולי היא באמת תמימה ולא רואה את האמת". אבל עכשיו היא בכיף עושה בדיוק ההיפך ממה שהיא הטיפה נגדו.. זה לא נראה טוב, סורי. היא עדיין מספר 2 שלי, אחרי אורטל אבל עדיין, זה ממש לא לעניין.

אני לא רואה במה שהיא עושה עכשיו משהו רע

היא תוהה בקול רם, לאור האירועים של הימים האחרונים. אין פה עניין של נאמנות כלפי קרן בכלל. הנאמנות הייתה רק בנוגע לחן וגב, היא לא רצתה להכנס ביניהן בגלל הקילומטרז' שלה עם קרן בבית לעומת חן החדשה, הגיוני, הרגישה שהיא לא חייבת לחדשה כלום לעומת קרן שחיה איתה בבית תקופה. ברור שאין ולא הייתה לה סיבה להיות נאמנה לקרן, אבל היא לא מודעת לכל מה שהתחולל מאחורי גבה.

כבר אמרתי שלדעתי כל מה שהיא אומרת זה נכון!

יש פה עניין של נאמנות, את לא רוצה לדבר עליה מאחורי גבה, לגיטימי. למה את עושה את זה עכשיו?

חחחחח כי היא לא הבטיחה לא לדבר עליה לעולם

מאחורי הגב בשום נושא ועניין. רק בנושא של חן וגב . לא רצתה להיות באמצע.
זהו, התעייפתי.

למעלה