שרשור צהרים טובים

והיום היא חושבת עליה הפוך אמרה שהיא טעתה.

אורטל זגזה הכי הרבה בכל הנוגע לדיעותיה על אנשים, במיוחד על קרן. הרבה בגלל אתי והשפעתה המאגית על אורטל ושאר הדיירים.

רינתי77

Active member
זה נראה כך עכשיו, אבל אם לדייק, אני זוכרת

שבהתחלה, לפחות בחודש הראשון, אורטל הייתה בהחלט בעניין קרן וחבורתה. הבעיה הייתה שהן לא ממש רצו בה ולכן, גם כשהייתה איתן, היא עדיין הייתה נטע זר בתוכן. אבל הייתה קירבה. אין לשכוח את זה.

אפילו בפחות מחודש

היא ניסתה להתקרב, את יודעת בהתחלה אתה עוד מנסה לגשש בין כולם.. אז היא יעני הייתה סבבה עם כולם אבל לא התחברה לאנשים באמת. בתאכלס היא לא התחברה לאף אחד באמת.

izmeral1

New member
גם החבורתה של קרן לא נקייה....

גם אורטל מחושבת. הרבה יותר מכולם. אבל לא רעה . לא מבינה אותה .לא מעניין אותי היא לא רעה. אז החבורתה שלה. זה גם כדי לסלול דרך לאורן.זה בדוק השיחוץת שלה להקל. עם ונינה. עם קרן עם דניאל. הם אני מבינה את קרן . על הסוויץ' שעשתה. לגבי המעבר מי איתן לגב. הבנתם גם אני היתי באיתן. המעבר נסלל. אני עכשיו באורן. היא עוברת עם אורן איזה רגע . רואה או נגשת לקרן קרן אני . עם אורן. הופ קרן זהו התנשקנו. די הרבה הצגות הרבה שטיות בתחלס היא מחושבת. -אבל לא רעה כמו קרן. כי קרן חושבת היא כול יכול. וכך עושה וכך מרכלת על כולם. ההבדל של שני אלו אחת מחושבת ורעה ואחת לא רעה..והיא אורטל. למה רעה כי לשם הבדחיה שהיא גם אמיתית. פרור לא השאירה בבית הרעה כאן. אפרופו..תשאירו משהו לאורחים חחחחחחחחחחח פחחחחחחח הכול אלי. בפנוכווווווווווווווווווו . ערב טוב לכולם.

רינתי77

Active member
אומרים שהכל פייר באהבה ובמלחמה...

התנהלות הבנות בבית מוכיחה את זה שוב ושוב....

דידי 9

New member
רינתי סיכמנו שהכל יחסי!אורטל וקרן=זהב טהור מו

דניאל טרקאי!! זהב טהור!!!

רינתי77

Active member
אין זהב טהור כשמדובר בבני אדם, דידי..

יש יותר גרועים פחות גרועים. אני מבטיחה לך שגם חאורטל וגם לקרן יש קןפת שרצים לא קטנה שמצלצלת להן על הגב...

sivan513

New member
שמתם לב שדניאל תמיד מתבכיינת?

גם בשיחה עם חן היא התלוננה שקרן מקבלת הכי הרבה פינוקים, שלה היה הכי קשה בבית, שעד שהיא ואיתן היו ביחד הם עברו גיהנום ובלה בלה בלה היא לא רואה כמה קשה לבנות האחרות

SHELGIA21

New member
אכלתי אחלה צהריים ../images/Emo78.gif שתיתי../images/Emo48.gif אז יש לי

מצב רוח לשאול שאלה ליהיא וקרן הייתה להן את אותה פתיחה ליהי חברה לאתי(טעות) קרן כנ"ל ליהי הייתה שותפה לריכולים, חיקויים נלעגים של חלק מהבנות יחד עם אתי וקרן ליהיא שכבה את דרכה להישאר בווילה קרן כנ"ל (איתן שהיום היא מודה שלא באמת היה שם רגש) ליהי נאחזת בזוגיות ומשכנעת את עצמה שהיא מאוהבת קרן כנ"ל רודפת וסובלת מגב יחס משפיל אבל נאחזת אז תגידו לי ריבונו של פתח-תקוה איך זה שליהי כל כך לא פופולארית ובצדק היא לא ואיך זה קרן בדיוק ההפך - הכי פופולארית הפקה חושבת אנחנו

רינתי77

Active member
לכי תדעי איזה דיל סגרה קרן עם ההפקה.

עושה רושם שבמשחק הזה מראש ישנן דמויות אשר היו מיועדות להיות מועמדות לזכיה וישנן דמויות שבאופן מובהק יועדו להיות מעין ניצבות. ליהי ביניהן..

adiyon2

New member
ליהיא לא פופולרית כי היא לא מעניינת

היא נגררת, אין לה דעה משלה, היא התחברה לרוע, שכבה את דרכה במשחק. קרן מושכת יותר אש, היא מובילה את הדמויות, תורמת לעלילה. כל זה ללא קשר שהיא עושה דברים לשלילה.

למעלה