סוזי, נמצאה המחליפה לרגע - גייל 7 מישהו שמע ממנו?!
ג גייל 7 New member 15/9/11 #125 2 - ../images/Emo140.gif קטונתי לרגע רגע רגע רגע אין תחליף ושיחזור ומיד, אחרת לא אשלח לו יותר סרטונים על ה של סיימון
2 - ../images/Emo140.gif קטונתי לרגע רגע רגע רגע אין תחליף ושיחזור ומיד, אחרת לא אשלח לו יותר סרטונים על ה של סיימון
A adiyon2 New member 15/9/11 #141 ../images/Emo124.gifרגע, תחזור../images/Emo70.gif לקחתי לו את המגפון, הוא תיכף יבוא לצעוק, אל תדאגו.
ר רגע רק רגע Active member 15/9/11 #154 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ידע שור קונהו וחמור אבוס בעליו סיכמנו או לא סכמנו? <רק ב- אני מרשה לגעת ללא רשות >
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ידע שור קונהו וחמור אבוס בעליו סיכמנו או לא סכמנו? <רק ב- אני מרשה לגעת ללא רשות >
ר רגע רק רגע Active member 15/9/11 #164 איזה כיף לי ../images/Emo24.gif לפחות את מפגינה קצת חיבה... לא כמו סוזי איתה אני מרגיש כמו קרן. שולח לה חיבוקים, נישוקים ומה אני מקבלבתמורה? כינים. היא עושה לי "סדנת גב" למתחילים
איזה כיף לי ../images/Emo24.gif לפחות את מפגינה קצת חיבה... לא כמו סוזי איתה אני מרגיש כמו קרן. שולח לה חיבוקים, נישוקים ומה אני מקבלבתמורה? כינים. היא עושה לי "סדנת גב" למתחילים
ק קשקשה9 New member 15/9/11 #174 ../images/Emo124.gifרגע....געגעתי../images/Emo24.gif לפני שתתחיל לצעוק עדי נתנה לי ת היא אמרה שאתה מרשה
../images/Emo124.gifרגע....געגעתי../images/Emo24.gif לפני שתתחיל לצעוק עדי נתנה לי ת היא אמרה שאתה מרשה
ר רגע רק רגע Active member 15/9/11 #181 יוווווו... כמה חיבוקים ../images/Emo24.gif מאז איחוד ירושלים... לא הייתה כמות כזו של חיבוקים זה לא עסק כל אחד בא ולוקח מה שבא לו... זהו אני מחליף ת' <למקרה שתצטרכי... המפתח ב- >
יוווווו... כמה חיבוקים ../images/Emo24.gif מאז איחוד ירושלים... לא הייתה כמות כזו של חיבוקים זה לא עסק כל אחד בא ולוקח מה שבא לו... זהו אני מחליף ת' <למקרה שתצטרכי... המפתח ב- >
ק קשקשה9 New member 15/9/11 #184 בטח זה לא עסק../images/Emo70.gif כדי שעסק יעבוד ב'לבית צריך להיות במקום כל פעם שאני מגיעה אתה איננו המקום נהיה הפקרות ואתה מטייל אז אל תתלונן בא לך שותפה ?
בטח זה לא עסק../images/Emo70.gif כדי שעסק יעבוד ב'לבית צריך להיות במקום כל פעם שאני מגיעה אתה איננו המקום נהיה הפקרות ואתה מטייל אז אל תתלונן בא לך שותפה ?
ר רגע רק רגע Active member 15/9/11 #186 חמור חמור... אבל בעסקים שועל קרבות ../images/Emo8.gif חשבת שבכזו קלות תוכלי לבטל ת'הסכם שלנו? לא ולא ההסכם עומד בעינו 60% לי... 40% לך
חמור חמור... אבל בעסקים שועל קרבות ../images/Emo8.gif חשבת שבכזו קלות תוכלי לבטל ת'הסכם שלנו? לא ולא ההסכם עומד בעינו 60% לי... 40% לך
ק קשקשה9 New member 15/9/11 #187 שמישהו יעזור לי גם חמור גם תימני ....איפה נפלתי תקשיב לי ותקשיב טוב בעצם.. אתה צודק 60% לי...40% לך יו,כשרוצים אז מסתדרים יום ראשון תורך לפתוח אני בחופש
שמישהו יעזור לי גם חמור גם תימני ....איפה נפלתי תקשיב לי ותקשיב טוב בעצם.. אתה צודק 60% לי...40% לך יו,כשרוצים אז מסתדרים יום ראשון תורך לפתוח אני בחופש
ק קשקשה9 New member 15/9/11 #192 תראי.... אמר לי פעם איש חכם: לא משנה מה ,אף פעם אל תודי אז אני מודיעה כבל עם ועדה: לא עשיתי כלום (רגע התחיל)
תראי.... אמר לי פעם איש חכם: לא משנה מה ,אף פעם אל תודי אז אני מודיעה כבל עם ועדה: לא עשיתי כלום (רגע התחיל)
A adiyon2 New member 15/9/11 #188 זה מאוד נעים לי שאני כותבת שהתגעגעתי ואתה כותב על סוזי. ככה זה גברים, מתעלמים מכם, אתם רודפים. סחתיין עליך סוזי
זה מאוד נעים לי שאני כותבת שהתגעגעתי ואתה כותב על סוזי. ככה זה גברים, מתעלמים מכם, אתם רודפים. סחתיין עליך סוזי
ר רינתי77 Active member 15/9/11 #67 למען האמת אני מתפלאה שזה קורה רק עכשיו, כל הדיבורים האלה. הרי מדובר במשחק, בתחרות! מדובר בסכום לא מבוטל של כסף. אין חברות כשנלחמים על כסף. ניגוד האינטרסים בין כל הבנות ברור. זהו משחק סכום אפס והיה צפוי שיגיע הרגע בו יורידו את הכפפות.
למען האמת אני מתפלאה שזה קורה רק עכשיו, כל הדיבורים האלה. הרי מדובר במשחק, בתחרות! מדובר בסכום לא מבוטל של כסף. אין חברות כשנלחמים על כסף. ניגוד האינטרסים בין כל הבנות ברור. זהו משחק סכום אפס והיה צפוי שיגיע הרגע בו יורידו את הכפפות.
ק קייזר סוזי New member 15/9/11 #69 אורטל לעומת זאת כמעט מההתחלה לא הסתירה מה היא חושבת עליה... ז"א, לא הסתירה מהקהל ומאנשים בוילה.