תכנון שבועי!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאני עוד לא מרחיבה,

אבל כן, אני הולכת להרחיב פיסיקה. מכריחים אותי. =.= בקשר למה עוד, לא כלכך חשבתי על זה

Adimenzer

New member
למה מכריחים אותך? מי מכריח?

יש לי חברה שההורים שלה מכריחים אותה להרחיב פיזיקה והיא מזה סובלת מזה - כי היא ממש רוצה אומנות והיא לא יכולה כי זה באותה רצועה עם פיזיקה...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני ממליצה לך לבחור משהו שאת תאהבי

כי להיתקע עם 2 מקצועות כמו פיזיקה עד סוף י"ב בלי לרצות להיות במגמה או לאהוב אותם זה סיוט מארץ הסיוטים.

Adimenzer

New member
איפה בצפון?

חחחחחח גמאני הייתי ככה בכיתה ג' XD בהצלחה עם המבחן במתמטיקה (עם התוצאות...) ובהצלחה במבחן בפיזיקה! רציתי להרחיב את זה אבל גם זה הנושא הכי קשה בבצפר שלי וגם בחרתי לקחת ביוטכנולוגיה שזה חובה עם כימיה...

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאני. פשוט. לא. מאמינה !!!!!

במשך שעה - אם לא יותר! אני עושה פליי-סטופ-פליי-סטופ ומצלמת כל תמונה אפשרית בNowhere Left To Run צילמתי כמעט 200 תמונות. והכל פשוט, פשוט נמחק. אני על סף בכי פה .

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמתכננת. :)

יום ראשון: בוחן/עבודת כיתה בבולוגיה. לא ממש הבנתי מה זה היה. XD ,להישאר עד מאוחר בבצפר עם חברה שלי ולבנות פעולה לקבוצתינו היקרה. :) יום שני: בצפר... :( יום שלישי: בצפר, להישאר עד מאוחר בבצפר וללמוד כימיה. פעולת הכנה לטיול של הקבוצה שאני מדריכה + פעולה בשמו"צ. :) יום רביעי: בצפר . >< ללמוד כימיה... :) יום חמישי: בוחן בכימיה . :) יום שישי: אינלי מושג, בטח אני כבר ימצא תעסוקה. :) יום שבת: גם פה אינלי מושג. לישוווון. D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתודה ../images/Emo24.gif

כימיה זה אכן מקצוע אהוב

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifרק בכיתה י'../images/Emo6.gif

חברים שלי כל הזמן אומרים שאם הם היו יודעים בי' מה מצפה להם בכימיה בשנים א"כ הם לא היו נכנסים למגמה. אבל אם אתן נהנות אז תהנו. חוץ מזה אני לא אוהבת מקצועות ריאלים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifשש. אל תבהילי אותי.XD

סתם, אני נהנת מהמקצוע. ואומנם קצת קשה לי באיזה חלק כלשהו (ובידיוק בגלל זה המורה שלי כפרעליה נשארת איתי יום שלישי אחרי בצפר ללמד אותי ועוד אחת את החומר.XD). אבל רוב הזמן זה ניסויים, וזה כיף. :) לפחות בנתיים.
מה את מרחיבה? :))

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתקשורת!../images/Emo99.gif

אני מתה על השיעורים העיונים,וגם עם המורה שלי לעיוני למרות שעכשיו היא קצת קריזיונרית,אבל היא ממש אכפתית כלפיי.בלילה חלמתי שמביאים לנו לעיוני מורה חדש וקירח עם מבטא מוזר ואני כזה"מה,איפה עדי?" והייתי ממש עצובה!אבל מזל שזה היה רק חלום
כי אחרי שהרכז מגמה מת קשה במגמה... המעשי היו לי עד עכשיו שנתיים לא וויתיות במיוחד כי היה לנו מורה מזעזע
,אבל הוא כבר לא מלמד אותנו ויש מורה חדש ונחמד
ואנחנו מתחילים את הסרט סוף שנה(כרגע אנחנו בתסריט) אבל אני מקווה לסיים את הצילומים מהר!וחלק מ5 יחידות המעשיות צריך לכתוב עבודת חפר
אבל המורה נחמדה אז זה גם בסדר,זה פשוט חופר. איזה מורה חמודה!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif כל מי שקוראים לה עדי (אצל בנים אני לא

מתחייבת אבל אצל בנות) היא נחמדה. או טובה. או חמודה. או מצחיקה. או יפה. או משהו טוב. כי עדי זה שם לבנות טובות XD חחחחחחחחחחח קיבלתי עוד התקף צניעות! קרן יכולה להעיד איך התקפי הצניעות שלי באים לי פתאום ולא מפסיקים!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifישלך חלומות מוזרים! ../images/Emo6.gif

מי חולם על המורים שלו, באמת?! XD חחחחחחחח תקשורת נשמע מאגניב. :) ואיזה כיף לכם שאתם עושים סרט. *~* על מה הוא יהיה?

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אני חולמת על מורים ../images/Emo4.gif

אבל רק לעיתים נדירות!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהיא בכלל לא הופיעה בחלום!

ואני לא יכולה לשלוט על החמלומות שלי.והם באמ מוזרים!פעם חלמתי שאני נמצאת בחדר של ידיד שלי (וכשחלמתי על החדר שלו מעולם לא הייתי בבית שלו ובחדר שלו לפני) ויש לו בחדר קופסת נעליים שאני נכנסת אליה ומגיעה דרכה לחצר בי"ס.וחלמתי פעם שאני פותחת חדה בלשית(כמו שיש בעיתון דיסני בעמוד האחרון עם מיקי מאוס) בבית של יואב קוטנר וילדה מהשכבה שלי הייתה שם.
תקשורת זה קול
והסרט הולך להיות על 3 נערים לפני צבא שהם עכשיו בי"ב ודברים שקורים איתם...היה לי רעיון לסרט אבל הוציאו לי אותו מההקשר ממש והוא עבר כ"כ הרבה טלאים והוא היה נראה קשה לביצוע אז החליטו על רעיון אחר.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif איזה חלומות!

אני בדרך כלל חולמת על מקפליי.... לפעמים על הארי פוטר...

למעלה