תכנון שבועי!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן,אנחנו בתסריט

א"כ כבר עוברים לתיק הפקה. ואתם למדתם משהו בתקשורת במהלך השנתיים האלו,לא הייתה לנו ממש תכנית לימודים,ואנחנו לא אז ישר עוברים לתסריט ואז תיק הפקה ואז מצלמים. אני מפיקה,אוי ואבוי תיק הפקה
את עורכת נכון?

../images/Emo109.gifמה...? OO

אתם מעלים רעיון- וישר עוברים לתסריט?
את יודעת כמה שלבים יש עד אז?
וואו זה מוזר בטירוף. יש תחקיר, סינופסיס, טריטמנט, תסריט, שוטינג (שלכל אחד יש אלף דראפטים)....ועוד דברים ששכחתי. כה אני עורכת הכי שווה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן.חשבנו על רעיונות ועכשיו תסריט

אחרי תיק הפקה עוברים לצילומים.אתם עושים את השלבים האלו ואת אומרת לי מילים שאין לי מושג מה הן אומרות
אבל תהנו,שיהיה לכם בהצלחה. אולי התכוונת לשוטינג סקריפט?

../images/Emo109.gifחח אוי

זה באמת מוזר >< די מבאס בשבילכם. אז לא למדתם כאילו שום חומר תיאורטי? כאילו בשיעורים למדנו את כל המושגים וכל השלבים של העשייה. למה את מתכוונת בתיק הפקה? שוטינג זה טבלה של כל סצנה וכל הזויות צילום של אותה סצנה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאנחנו לא לומדים תיאורטי

כי אם נלמד אז נעשה את הסרים מהר ובחפיף אז אנחנו מתחילים מההתחלה כדי שיהיה לנו מספיק זמן לעבוד עליהם כמו שצריך.האמת שלי זה די טוב כי אז אני הרבה פחות בלחץ.בכ"מ אני לא חושבת שאני אמשיך ע קולנוע בהמשך החיים שלי. כן זה שוטינג סקריפט. לא למדתם מה זה תיק הקה?!זה חובה לבגרות,אתם תלמדו בהמשך.זה עם התיאור של כל סצנה איפה היא ומתי צולם ועוד המון דברים.

../images/Emo109.gifכן אבל זה לא שהגענו בכיתה י' ואמרו לנו

"טוב תעשו סרטים. ביי"
צריך להסביר איך מי למה כמה מתי...אז יש שיעורים עם הסברים, אנחנו לא לומדים תולדות הקולנוע או משהו כזה. ולפי הבצפר שלי תיק הפקה זה פשוט התיק שמגישים בסוף בבגרות שיש בו את כל השלבי פיתוח של הסרט, מה שפירטתי למעלה (סינופסיס, תסריטים למיניהם, שוטינג בלה בלה) , טפסים של המפיקים של זמני צילום וכאלה, נספחים, ועוד מלא חפירות והדבר הזה שמן בטירוף

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן,אתם נותנים לזה שמות אחרים

אבל התיק הפקה אצל כולם זה אותו דבר. אנחנו בשיעורים כן לומדים אבל לא כותבים ומרחיבים יותר מידי. תראי המצב במגמה שלנו מאוד מסובך מאז שהרכז נפטר והיה קשה למצוא לנו מורים וההתנהלות שונה ומאוד קשה להתאקלם ולסדר דברים כי זה דברים שהוא היה עושה עכשיו זה נפל על אנשים אחרים שלא יודעים לאכול את זה כמו שהוא ידע.אז החליטו שאנחנו נתחיל מעכשיו עם התסריטים וכנראה שיש לזה סיבה,אני לא יודעת מה היא,ואני יודעת שאנחנו לא לומדים כמו כולם אבל זה המצב ואני משלימה איתו.אני משערת שאתם לומדים יותר שעות מעשי מאיתנו.אנחנו לומדים 4 שעות שבועיות,כמה אתם?

../images/Emo109.gifבי' וי"א למדנו 4

השנה כבר לא ממש לומדים, יש יותר סדנאות לכל תפקיד ופגישות עם המנחים... הבנתי..נשמע ממש קשה >< לא רוצה לחשוב איך זה אם זה היה קורה לנו...בהצלחה בכ"מ

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאצלנו יש 4 שעות שבועיות

כל קבוצה עובדת על הסרט שלה והמורה עוזר. כן,זה לא פשוט. בהצלחה גם לכם!

ריהותם

New member
|פלל|אני מכירה חלק

לא את כולם?אולי אצלנו קוראים לזה בשמות אחרים. צריך שוטינג סקריפט,סטורי בורד,פלור פלאן,כל הזוועה שלא עינו לפני שנתיים והיינו צריכים לעשות באה אלינו עכשיו.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif דווקא אני מכירה מישהו

שלמד ביולוגיה-כימיה ואמר שזה אחלה...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכי ביולוגיה כימיה זה אחלה. *~*

זה המורחבים המדהימים שלי כפרעליהם

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif כן אני יודעת שאלה המורחבים שלך

כבר אמרת לי איפה שהוא.. תכלס גמאני לומדת את זה, רק שאני מוסיפה לביולוגיה ולכימיה ביוטכנולוגיה (אבל עדיין יש לי שיעורי ביולוגיה בנפרד וביוטכנולוגיה בנפרד)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifזה בטח היה בטוויטר. ../images/Emo3.gif

ביטוכנולוגיה זה לא פשוט ביולוגיה עם תוספת של טכנולוגיה?
~אני זוכרת שניסית להסביר לי. אני לא זוכרת מה זכרתי מזה.~ חחחחח

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif לא ממש...

זה בעיקר ביולוגיהף אבל יותר ממוקדת. ונכון שבביולוגיה אתם רק לומדים על כל מיני תופעות טבעיות? אז בביוטכנולוגיה אנחנו ממשיכים עם התופעות הטבעיות האלה ובודקים מה ההשפעות של זה לטובת האדם והמדע. הקטע של הטכנולוגיה זה בעיקר בגלל שמנסים למצוא דרך לפתח את המדע בעזרת הביולוגיה....

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתראי, עד עכשיו לא למדנו כלום

בביולוגיה.XD אז אינלי מושג על מה את מדברת.
רק עשינו שלבים בניסוי (משהו כזה.
) וזהו. כי חצי מהשיעורים שלנו התבטלו...אז...XD אז ביוטכנולוגיה זה מאוד מאגניב. :D I LIKE IT

למעלה