McWeekend

just orr

New member
צ'רלי sweetheart, תמונה מתוקה ../images/Emo23.gif

חיחי איזה חמוד הסולן של הפו פייטרז XDDDDDD

Charley XD

New member
מאוד חמוד וקורעע XDDD

אוי את יודעת שהמורה שלי באנגלית הבריטית הזאת... אמרה שהשתפרתי בכתיבה XDD כן כן וזה אחרי שכתבתי SWEETHEART כדי להראות לה את המילה הארוכה היחידה שאני יודעת XDD אהה וגם דיברנו על טרנסילבניה XDD כן כן!! אוי אין לי כוח לכתוב את זה אבל זה קורע XD אבל אני אספר לך אחר כך... תעזבי את התמונה שלי

just orr

New member
בסלה! ../images/Emo6.gif

איך שכחתי? XDDDD חחח יום חמישי היה יום מצחיק ביותר. אה כן, וזה גוסט באסטרז D:

Charley XD

New member
מאוד מצחיק XDD הכדור שעף דרך החלון

ופגע בג'קלין XDD (ככה כותבים ?) המחנחת שלנו ... ועוד החיקוי גיי פיפל ברחוב XDD דיי מתתי אחר כך... איזה יום !

just orr

New member
כותבים ז'קלין XDD אני חושבת O.O

חחחחחחחחחחחחחח XDDD תגידי לי למה הגבתי לך עכשיו איזה 3 תגובות בשרשור אחד שכל אחת על נושא אחר?!?! XDDDDDD

Shir Girl XD

New member
אני לא מבינה מה אתן רוצות ממני הוא באמת היה

חמוד... מה לא קרה לך שפגשת מישהו חמוד אז במקרה שלי זה היה משהו.. והתמרור עצור זה פשוט היה דורש

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע של מקפליי:הולכת לבחור שירים מהרשימה memory lane My Heart Will Go On שיר השבוע לא של מקפליי: She Wants To Be Me-BUSTED Build Me Up Buttercup-BUSTED This Is How I Disappear-MCR Kill All Your Friends-MCR Paralyzed-THE USED Make Damn Sure-TAKING BACK SUNDAY Liar (it takes one to know one)-TAKING BACK SUNDAY להקת / אלבום השבוע: אממ אני חשובת שמקפליי קליפ השבוע: הקליפ של I WANNA HOLD YOU מהדיוידי של וונדרלנד, דאגי שובר שם תבס שלו? תוכנית / סרט השבוע: הDVD של מקפליי, זה מה שרואים כשאין אינטרנט משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן, אמממ אני התחלתי לעבוד ואחרי יום אמרו לי שאני אל מתאימה, ועכשיו שוב אין ליע בודה. שימח: נסעתי לבד היום פעם ראשונה ציטוט השבוע: אין לי מתנגן בראש / פלייליסט: THE HEART NEVER LIES-MCFLY תמונת השבוע:

חצמבוש

New member
כמה זמן חיכיתי לזהD:

שיר השבוע של מקפליי:The Heart Never Lies- Mcfly McFly - Ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: Plain Whites T´s - Hate (I Really Don´t Like You) Paramore - Misery Business paramore-crushcrushcrush להקת / אלבום השבוע: פאראמור,מקפליי/רויט של פארמור קליפ השבוע: The Heart Never Lies - McFLY תוכנית / סרט השבוע:אמריקן פאי-מחנה התזמורת משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:עיצבן: כמה ילדים מעצבנים שאני מדריכה>< עיצב:כואב.הכל. שימח:שחזרתי הביתה מהגיחה של המוטציות ציטוט השבוע:ערב הוואי:במסלול: כולנו:"המדריך! המדריך! המדריך!"[אני כל שניה כאילו מתעתשת וטורקו זה שחייה להשתין] המדריך:"מה?!" אני:"אפצ'י! אני הלרגית
" טורקו:"המדריך יש לי פיפי!!!" המדריך:"אז לך תעשה בשיחים" טורקו:"אבל אני מתבייש"D: -------------------- בבוקר טורקו התיישב בקצה האוהל וניסה לשים את הנעל לא הלך לו, אחרי זה הוא התישב לידי גם לא הלך לוXD "פאני את משדרת פה מזל רע" אני:"ZZZZZZZZZZZZZZ" -------------------- טל:"יא חציל!" הבלונדיני:"יא כוסברה" טל:"יא דאגי!" אני:למי קראת דאגי?!"D: מתנגן בראש / פלייליסט: Mcfly & Busted - Lola תמונת השבוע:

"סליחה, את יודעת במקרה איפה חוברות הקומיקס?"

*מתוך הנוגספיק שלי:) שיר השבוע של מקפליי: Don't wake me up The way you make me feel Too close for comfort [Wonderland Tour version] שיר השבוע לא של מקפליי: Losing Grip- Avril Lavinge להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: אין תוכנית / סרט השבוע: "החופשה" [ראיתי בVOD מוביס וכל זה,] משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- לנסוע ברכבת. זה כבר עלה לי על העצבים סופית. שמישהו יקנה לי לפטופ וישכור לי פאקינג דירה בחיפה! שימח- יש מצב ש-
רשת חנויות צליל
מסוגלות
להזמין
לפחות כמה מהדיסקים
של מקפליי
, אני אדע בוודאות רק עוד חודש. העציב- אנ'לא מכירה את חיפה, סיון מסננת אותי, הנוגס פיק וההמשך לסיונפיק הולכים לאט, תקועה בפיקארי, תקועה בפיק SFA ובעוד עשרים מליון פיקים אחרים. הקוראים שלי מיואשים טוטאלית- אבל אני חסרת השראה! ומה אני יכולה לעשות?
ציטוט השבוע: ~אני ואחותי הקטנה [14] צופות בתמונות של מקפליי~ אני: "קבלי את הילד כאפות הזה, דאגי.." אחותי: "הוא לא ילד כאפות! הוא מושלם! ~מכפכפת אותי~ [מכפכפת= נותנת לי כאפה על הראש, כמו הלטמות שדני מקבל מטום בד"כ] אני: "אאוץ'" אחותי: "את חושבת שטום המכוער הזה יותר טוב?! אני: ~חיוך ערמומי~ "את יודעת בן כמה דאגי?" אחותי: "לא, בן כמה?" אני: "עוד מעט עשרים. את יודעת שאני בת 18 ותיאורטית אני יכולה לצאת איתו, כי הוא גדול ממני בתכלס רק בשנה וחצי-" אחותי: ~מכפכפת אותי~ "ותגידי לסיון שדני מכוער!!" אני: "מה הקשר? וחוץ מזה, דני חמוד, לפרקון קטן:)" אחותי: "ושלא ירביץ לדאגי שלי!" אני: "אבל הוא כזה ילד כאפות מכוער, איך אפשר שלא?" אחותי: ~מכפכפת אותי~ "כאילו שהארי יותר טוב." אני: "אווווווו, הארי, אני רוצה לעשות את הארי
" אחותי: ~צוחקת עליי~ אני: "שמת לב שהארי כל הזמן אונס את דאגי?" אחותי: ~מכפכפת אותי~ "כל הזמן הוא מציק לדאגי שלי!" ~מכפכפת אותי שוב~ אני: "סעמק, תפסיקי, מה את רוצה?" אחותי: "שתגידי להארי שיפסיק להציק לדאגי. ותגידי לדני שגם יפסיק." אני: "אבל הוא ילד כאפות, בשביל זה הוא נועד!! בגלל זה הוא הכי קטן" אחותי: ~כפכוף~ אני: "סעמק, בסדר, כשאני אהיה בלונדון אני אגיד לו, סבבה?" אחותי: "היית מתה להיות בלונדון." אני: ~אנחת יאוש, כי בקצב הזה לעולם לא אהיה בלונדון~
מתנגן בראש / פלייליסט: The way you make me feel תמונת השבוע:
אני פשוט אוהבת את הבחור הזה:) איזה חמוד! ודבר נוסף- הנרי השמיני הוא פשוט מגניב!

חצמבוש

New member
מכפכפת אותיXD

ניראה שאת הכאפות ולא דאגי ודאגי לא ילד כאפות,למרות שאם הוא היה לומד פה בישראל הוא היה ילד כאפות בגלל השם והשם משפחהXDDD

ענבז

New member
הנה שלייי 3>

שיר השבוע של מקפליי: לא של מקפלייבמקור אבל אחלה שיר: Ghostbusters שיר השבוע לא של מקפליי: dance dance של fall out boy להקת \ אלבום השבוע: אמ..מקפליי XD קליפ השבוע: teenagers - mcr תוכנית \ סרט השבוע: "שנות השבעים" עונה 4 גדול!!!! משהו שעצבן\שמח השבוע: החדר שלי עבר מתיחת פנים ועכשיו יש בו פווול תמנונות מקפליי :) ציטוט השבוע: "מרגש?!אני אוהבסת אותך יא נחההה" " ***נכה" " *** אוהבת * "יצאתי נכה בעצמי" XDD מתנגן" not alone live שדני שר.. תמונת השבוע..דפינטלי של דאגי אני אצרף אותה עוד מעט שבוע טוב לכולםם 3>>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמיי מקוויקנד D:

שיר השבוע של מקפליי: Ignorance
שיר השבוע לא של מקפליי: Little Things-Son Of Dork Hate-Plain White T'S I Still-Backstreet Boys Heaven Help Us-MCR וחרישות על סוד !$#@!%
חרישות על 30 סקנדס טו מארס
!!!!111111 וחרישות על פארמור!@#@%$
להקת / אלבום השבוע: סימפל פלאן, 30 סטמ, פארמור / א ביוטיפול ליי, ריוט! קליפ השבוע: Hate-Plain White T'S תוכנית / סרט השבוע: תכנית-המורדיםכתר|, החברה הגבוהה >:/סרט-יורוטריפ$#@%
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן-נמפ, הגב >: שימח-אבא חזר והביא מלאמאלמלמאמלאמלא מתנווווווווות ^_________________^, יובי
עיצב-אני לא מתאמנת חודשיים >: ציטוט השבוע: כמובן מיורוטריפ~ פלוגגכימן!!!!!11111 מי סקווווזי!!!!!!!!11111 ---------------------------------------------------------------------- ~בזמן צפייה בUCAP, טום מראה לנו את חפציו~ סוויט שיר מתפוז D: אומר/ת (00:20): טום כזה הומו. סוויט שיר מתפוז D: אומר/ת (00:20): XDחח אריאלצ' >__<[אביבה בשבילכם] אומר/ת (00:20): דיסני בלנקט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מטומטם אריאלצ' >__<[אביבה בשבילכם] אומר/ת (00:20): כאפות קטן וחמוד סוויט שיר מתפוז D: אומר/ת (00:20): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לגמרי אריאלצ' >__<[אביבה בשבילכם] אומר/ת (00:20): עוד סימן שאנחנו צריכים להיות ביחד סוויט שיר מתפוז D: אומר/ת (00:20): הוראייי אריאל!! מצאנו מישהו יותר כאפות ממך!!!!!!!!!!!1
--------------------------------------------------------------- ~היום בזמן שיעור מדעים~ המורה:שירה מה יש בתוך הביצה!? שירה~לא מקשיבה לשיעור~:חלבון וביצון XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: שיחה עם יובי D: שמוסרת לכם דש, האהא תמונת השבוע: הארי הסקסי3>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו מאן, שכחתי

ואני לא על המחשב שלי אז כשאני אגיע הביתה אני אשים

sweet shir

New member
לא את לא. ../images/Emo6.gif

אני מכירה אותך חחחחחחחחחחחחחחחח את לא תשימי XD

Bleed for Me

New member
I Gave you every waking moment

I gave you everything you wanted And now, I know your giving me up... שיר השבוע של מקפליי:THNL במיוחד הגרסא האקוסטית
שיר השבוע לא של מקפליי: היה לי דווקא שבוע מגוון,קצת מדינה לייק,קצת ניו פאוד גלורי,פראמור,דה אקדמי איז,AM.. להקת / אלבום השבוע: ראה שאלה קודמת קליפ השבוע: אוו טוב אז kiss me (הקאוור) של NFG עשה לי את השבוע,אם תסתכלו טוב תראו שפראמור מככבים שם. וגם הקטע המשוגע הזה של דה פרובידנס (שנראלי שהם חיממו את פראמור) הם מהללים אותם פה ופשוט משתגעים,זה מצחיק אותי כל פעם מחדש
תוכנית / סרט השבוע:הירוס
והאי
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:^ ציטוט השבוע:"חבר יש רק בארתור,וגם שם הוא כלב"
קראתי את זה בחתימה של מישהי (לא זוכרת מי,סורי
) השבוע
מתנגן בראש / פלייליסט: Madina Lake - One Last Kiss *עכשיו בMTV2* תמונת השבוע:אלכס

למעלה