McWeekend

Charley XD

New member
XDD בדיוק לפני כמה ימים

שיר שלחה לי את הקיס מי XDD אוי זה טוב...

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifהציטוטים היום מורחביםXD../images/Emo126.gifLOL

מקום ראשון במצעד הפיזמונים של מקפליי-אצלי:
don't know why
i'll be ok
שירים שעשו לי את זה[בלי קשר למקפליי]:
Lavigne, Avril And Lil' Mama - Girlfriend[
שיר מגניב ברמות!]
the_rocket_summer-so_much_love[
אני מאוהבת בשיר הזה!!!]
החבר'ה שעשו לי ת'שבוע: מקפליי
קליפ השבוע: don't wake me up - mcfly FULL SONG
XD http://www.youtube.com/watch?v=sA2oQnXUYp4
או יא\או נואו:
רבתי על פסיכו
-ואז השלמתי איתה!!!XDD
[יעליק].
הכלב שלי הומו-זה החלק המשמח-כיה וא סוף כול סוף גילה את עצמו!
הציטוטיה:[אני זאת קלימרו]
שיחה עם הילולה!
Hila-DannyDougieDisco!@#$%^&LOLa........XD says: אז מה קורה חוץ מכל האוכל?! [email protected] says: חחח אממ..הכול בסדר..אני מרגישה מיובשת כאן כמו אפרסק מעוך...><...עשו ממני כבר ריבה מרוב שאני מיובשת..בא לי לצאת מהחור הזה XD [email protected] says: מה איתך? [email protected] says: אני בטוחה שאת לא נהפכת לריבה Hila-DannyDougieDisco!@#$%^&LOLa........XD says: אני לא נהפכת לסתם ריבה אני נהפכת לריבת תמרים [אפעם לא טעמתי וזה נשמע דוחהה ייאק] [email protected] says: חחחחח כע.כול ריבה שהיא לא תותים [כולל תותים אבל תותים זה הכי נורמאלי] היא גועלית><.. [email protected] says: ריבת מישמשים.. [email protected] says: מה זה הרצח הזה?כאילו תנו לפירות המוזרים לחיות [email protected] says: פירות מיובשים יותר נכון..>< Hila-DannyDougieDisco!@#$%^&LOLa........XD says: חחחח אבא שלי אומר לי כל הזמן שסבתא שלי הייתה מכינה ריבות והוא נותן לי שמות של פירות אם אפשר לקרוא לזה ככה וזה נשמע כל כך מגעיל [email protected] says: אני שונאת ריבת תפוזים..סבתא שלי אוהבת להכין את זה ><..זה גועלי..זה נראה כאילו שלעסו את התפוז ודחסו אותו לשם [email protected] says: XDD Hila-DannyDougieDisco!@#$%^&LOLa........XD says: אעעעעע חחח XDXD זה גורם לי להקיא ***********************************************************************************
שיחה עם יובקי[יובל] היא בדיוק החליפה לתמונה של הארי
האריייייייייייייייייייייי [email protected] says: הארייייייייייייייייי [email protected] says: זהו [email protected] says: נתקעעעעעעעע [email protected] says: האריייייייייי [email protected] says: איזה עיניים!!! U.V says: XDDDDDDD [email protected] says: [אני נשמעת כמו פאקצה ורודה וקופצנית] [email protected] says: XDD U.V says: חחחחחחחח כולנו נשמעות כמו פקצות ורודות קופצניות כשמדובר במקפליי [email protected] says: נכוןן.. [email protected] says: אנחנו מתכחשות לזה!!! U.V says: נכון! [email protected] says: אנחנו חשות את עצמינו שחורות ואפלות.. [email protected] says: ואנחנו לא!! [email protected] says: אנחנו ורודות! [email protected] says: צעקניות! [email protected] says: וכשרואים את מקפללי בטלויזיה גם צווחניות [email protected] says: כמו תרנגולות.. U.V says: אה הא [email protected] says: אנחנו תרנגולות! U.V says: נכון. U.V says: XDDDDDDDD [email protected] says: חחחחחחח U.V says: חחחחחחחחחח אבל זה כל-כך נכון מקפלי מוציאים ממני את כל הפקצאיות שבי XD [email protected] says: XDDDDDDDDDDD... [email protected] says: י'ורודה אחת!! [email protected] says: תרנגולית ורודה! U.V says: יה, איי נואו [email protected] says: אומג' תרנגולית..XD [email protected] says: מה זה תרנגולית? U.V says: שידרוג את יודעת >< [email protected] says: שילוב של תרנגולת ו.. [email protected] says: >< U.V says: אמממ.. U.V says: XD לאדעת [email protected] says: ופאקצית! תרנגולת+פאקצית=תרנגולית ^^ *********************************************************************
תחילת השיחה שלי עם פסיכו[יעליק]
[email protected] says: גם אני כותבת שאני חמודה ^^...כי אני לא טיפשה-אני באמת חמודה=]] גם את חמודה-תזכירי לי לרשום אותנו גם לקבוצת החמודים-שאומרים-להם-שהם-טיפשים. יעלייי [: says: XDDDDDD את חמודהו מפגרת יעלייי [: says: חמודה ומפגרת * יעלייי [: says: את יודעת שזה כיף למשמש את המקלדת? תנסי יעלייי [: says: ארקעףךכחמןםעכגךלחנה [email protected] says: שקט את פסיכית!...אני מפגרת ואת פסיכית. [email protected] says: למשמש? [email protected] says: מה זה אומר? [email protected] says: XDD יעלייי [: says: למשש XD [email protected] says: אההה [email protected] says: חחחחחחחח יעלייי [: says: את רואה שאת מפגרת? D: [email protected] says: חחח את כתבת למשמש!!! [email protected] says: את רואה שאת פסיכית? ****************************************************************
עוד שיחה שלי ושל יובקי[יובל] באותו היום
U.V says: אני באמת בנאדם מוגזם XD [email protected] says: איזה מפחיד-בדיוק על אותו הדבר אני מדברת גם עם קורל מהפורום-על דברים עצובים:] [email protected] says: עצוב=שליטה! [email protected] says: XDDD U.V says: חחחחחחחחחח U.V says: דיי אנחנו כאלה אימואיות U.V says: אוקיי הלכתי לחתוך ורידים. [email protected] says: חחחחח נכוןן [email protected] says: חכי אני באה איתך [email protected] says: נגזור פוני כזה שמכסה את העין [email protected] says: ונשים פולל שחוררר U.V says: אוקיי אני מכינה בנתיים תמספריים החדות האלה U.V says: כןןןןןןןןןן [email protected] says: סבבה:] [email protected] says: נעשה גם פירסינג בלשון באותה ההזדמנות [email protected] says: ובאף [email protected] says: ובגבה [email protected] says: ובאוזן U.V says: ובכל מקום אפשרי בגוף [email protected] says: ובכול מקום שנרצה [email protected] says: חחחחח U.V says: ובפיטמה ******************************************************************************************************
משהו קטן שהיה לי עם דיילן[אמריקאי טיפש-ומציק]
דיילן:את בטוחה שאת לא רוצה אותי?
אני:דיברנו על זה,אמרתי שלא!
דיילן:בבקשה בקשה.
אני:לא
דיילן: בבקשה+פאפיספייס+המתנה שקניתי למאייקי ליומולדת
אני:מה קנית למייקל ליומולדת?
דיילן:זה עניין של בנים.
אני:אם זה מה שאני חושבת שזה..
דיילן:זה לא חזה-מלאכותי בת-אל!חזה מלאכותי זה לנואשים!!!..מייקל לא נואש! את מכירה אותו!-הוא אמר לך בעצמו עד כמה שהוא מפחד מן המתנה שאני יקנה לו-הוא אמר לך בעצמו שהוא לא רוצה חזה מלאכותי ושאני מסו

יעליקק

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את מפגרת >< אני פסיכית. עובדה. היי חברה! תנסו, למשמש מקלדות זה כיף (=

butbut

New member
../images/Emo126.gifשכחתי עוד ציטוט+יש עוד תמונה ^^

דאגי והמומיה שלו[מתוך הפיק שלי]
: לפתע הוא נעמד ממול המזרון שלו ואמר "תראו משהו מגניב". הוא שם את ידיו סביב חזהו, וחיבק את עצמו בחוזקה. נראה היה שידיו קשורות אל גופו כמו חלוק משוגעים. אחר כך הוא חיבר את רגליו זו בזו והתנוענע כמו לולב. ובמהירות וזעק "אני מומיה". לאחר מכן הטיל את גופו על המזרון, נשמעה מכה חזקה ודאגי נותר בשכיבה כשפניו מופנים כלפי הכרית. ראשו פגע בכרית בהדיפה חזקה במיוחד, ורוב הנוצות שהיו בתוכה יצאו במהירות והתעופפו בחלל החדר. טל ודני נראו המומים, הם הביטו בנוצות המתעופפות סביבם, ובדאגי ששכב על המזרון ללא שום תנועה. ואחר כך הצטלבו מבטם והם החלו לצחוק. "אוי" אמר דאגי והסתובב, הוא התקפל בצורה מוזרה ופלט "עכשיו בטוח לא יהיו לי ילדים, נראה לי ששברתי שם משהו". XDD:] >> תמונה כי דאגי חמודיש:]

חחחחחחחחחחח

אהבתי ת'שידרוגים לשמות של הקטגוריותXD והציטוטים גם.
הו, לאבא שלי יש חולצה עם כיתוב דומה למה שיש בתמונה שלך, ואני מרגישה צורך לשתף.
?Can your boobs stop starin' at me ><"

butbut

New member
חחחחבל שאבא שלי לא מכון ללבוש דברים כאלה

אבל זה ממש מתאים לדאגי-הוא חייב אחת כזאת XDD

N e r d y

New member
../images/Emo203.gif

שיר השבוע של מקפליי: ואוו יש הרבה I've Got You Nothing Obviously That Girl Diarroear
Silence Is A Scary Sound She Falls Asleep Unsaid Things The Ballad Of Paul K Don't Know Why Five Colours In Her Hair Room On The Third Floor Memory Lane
I'll Be Ok Not Alone Please Please Surf Medley Sorry's Not Good Enough Transylvania
חחח בקיצור חרשתי על כל הלייב של וונדי ומושיין
שיר השבוע לא של מקפליי: BUSTED: That's Entertainment Lola(feat mcfly) What I Go To School For (acoustic) 3AM Nerdy Air Hostess Crashed The Wedding Fake That Thing You Do(acoustic) Falling For You (feat mcfly)Build Me Up Buttercup Last Summer Brown Eyed Girl SOD: Two Princes Eddies Song (feat mcfly) End Up Like This Holly Im The One Acoustic אוקי נראה לי כדי שאני אפסיק עכשיו
להקת / אלבום השבוע: Busted- a present for everyone Mcfly Son Of Dork מפתיע הא?
קליפ השבוע: כל הקליפים ששודרו בהיטסס שכל קליפ שודר בערך 10 פעמים חחחח (לא שאני מתלוננת)
תוכנית / סרט השבוע: ה-5 שעות המדהימות האלה שסוף סוף ראיתי בהיטס והטקס ^^^ שגם סופסוף ראיתי=]] אה ועקרות בית נואשות=]
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: השביתה נגמרת
גשםגשםגשם יהיייי
ציטוט השבוע: ושובב אני לא זוכרת
אולי אני באמת ארשום אותם?
כאילו ברצינות עכשיו..
מתנגן בראש / פלייליסט: memory lane כבר ציינתי שאני ממש ממש ממש ממש אוהבת את השיר הזה?
תמונת השבוע:
איך אפשר שלא?

m i c k e y 15

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifבכמה מילים קטנות על השירים../images/Emo26.gif

השיר המדהים!!
The Corrs - Toss The Feathers לאוהבי המוזיקה האירית
^^ http://www.youtube.com/watch?v=V4p0_WjchNM אתן חייבות לשמוע את השיר הזה פשוט, הוא אנרגתי ושמח....חולההה Chris Brown - Kiss Kiss
Britny Spears - Break The Ice
רק עליהם חרשתי השבוע ושום דבר אחרררררר

L D N

New member
../images/Emo215.gif You see it, you want it, you find it,

It's yours. שיר השבוע של מקפליי: DWMU, THNL, top gear blues שיר השבוע לא של מקפליי: וואי היו כ"כ הרבה. האלבום של ג'יימס מוריסון#!~@%!@#!$@!^@#$%@$^ תעשו טוב לעצמבן ותקנו אותו
וגם האלבום של hellogoodbye!! וואו אחד ה-טובים. וגם האלבום החדש של ניקלבק.. הוא סבבי :):):):):) וגם האלבום של טדי גייגר כפרעליו!!!!!!
Tyler Hilton - Glad וואו שמעתי אותו איזה מיליון פעמים השבוע
שיר מושלם
Hollywood Undead - Bitches Craig David- Hot Stuff (Let's Dance) Justin Timberlake - Dick In A Box
Busted - Where Is The Love, Come All ye Faithful, That Thing You Do acoustic Britney Spears - Toy Solider, Piece Of Me Spice Girls - Voodoo Kylie Minogue - 2 Hearts להקת / אלבום השבוע: ג'יימס מוריסון, ניקלבק, הלוגודביי, טדי גייגר וכמובן טיילר הילטון
קליפ השבוע: אממ... James Morison - Wonderful World תוכנית / סרט השבוע: שוב מתאהב!!
טדי גייגר
חחח רק בשבילו אני רואה את זה. משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: כל מיני שטויות. ציטוט השבוע: "הייתי יכולה ללכת לעשות טיול שנתי ולחזור והיא עדיין תמדוד!" מתנגן בראש / פלייליסט: McFly - Don't wake Me Up תמונת השבוע: יש 2. הראשונה - באסטד

N e r d y

New member
גאד../images/Emo7.gif

בדיוק מצאתי עכשיו קצת תמונות שלהם שאפעם לא ראיתי ואני חופרת בארכיונים של אתרים שלהם (מושפעת אני יודעת) זה כזה עצובבב גאדדד

loli kiss

New member
ואוו ../images/Emo99.gif התמונה מדהימה !!#@$%^&^$#^&%

הציטוט XDDDDDDDDDDDDD שני וסיפורי הקניון
ואל תשכחי ת'לימונדה בסוף P:

למעלה