McWeekend

../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif כבר עבר שבוע!!! אני בשוק../images/Emo2.gif

שיר השבוע של מקפליי: Dragdelete McFly – Obviously McFly – I've Got You McFly – Star girl McFly – I'll Be OK McFly – That Girl McFly – Too Close for Comfort McFly – She Left Me McFly – Hypnotised McFly – Broccoli שיר השבוע לא של מקפליי: The White Stripes – Apple Blossom Green Day – Sassafras Roots Thursday – War all the Time 30 Seconds to Mars – I'll Attack Rage Against the Machine – Beautiful World Nirvana – Lithium Aiden – Silent Eyes (Album Version) Bright Eyes – First Day of My Life Red Hot Chili Peppers – By the Way Hellogoodbye – All Time Lows Placebo – Sleeping With Ghosts Jimmy Eat World – Sweetness Snow Patrol – Chocolate Incubus – Wish You Were Here Yellowcard – Everywhere Muse – Showbiz Muse – hate this and I'll love you Blink-182 – Going Away to College Cute is What We Aim For – Sweet Talk 101 (Album Cute is What We Aim For -The Curse Of Curves The Used – Smother Me The Used – Paralyzed The Used – I'm A Fake להקת / אלבום השבוע:Cute is What We Aim For ,Muse ו-Hellogoodbye קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=zLJ2NS0OTkU&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=UHrxYY_hvZo&mode=related&search= משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:פסיכומטרי=איכס ודאגי הסתפר =) ציטוט השבוע:מעניין כמה צריך בבפסיכומטרי כדאי להיות מעצבת פלסטרים?" מתנגן בראש / פלייליסט:HelloGoodbye Call And Return תמונת השבוע:יש 2

mcfly danna

New member
שלי!!! הריי!

סוף סוף...מהר לפני שאני אשכח את הציטוטים... |כוכב|שיר השבוע של מקפליי|כוכב|: אמממ....הייתי אומרת..bubble wrap, no worries, please please ועוד.. שיר השבוע לא של מקפליי: מוכנים לחרישה ? (כן!כן!כן,כן!! - כמו בבובספוג- עזבו...) paramore- brighter paramore- born for this paramore- misery business paramore- fences = חרישה מטורפת.. good charlotte- boys and girl = מדיסק הישן..לפני שהם התפגרו... fall out boy - the break over, the tale over משו כזה... והיו לי עוד מלא... וכמובן שאני אשכח אותם!! להקת / אלבום השבוע:מקפוש, פוראמור, וגוד שארלוט.. קליפ השבוע:חחח...זה של זאק שהוא עושה פירואטים בגבעות..קרע אותי.. משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: העציב - אייזי נראה לי פרקה לי את הכתף כי היא ראתה שדאגי הסתפר אז היא ניענעה לי אותה ממש חזק- עד עכשיו כואב לי!!! שימח- אני עובדת על הפרק ה-3 בפיק, אבא שלי יתקן את המיטר הקרוע בגיטרה שלי (שלא אני קרעתי אותו *שורקת*) ועיצבן- אחותי הקטנה!!! היא עטפה לי חצי מהחדר בסלוטייפ...אני עד עכשיו מנסה לקלף את זה...המכשפה הזאת... ציטוט השבוע:וואי יש הרבה... מקווה שאני אזכור הכל... *אתמול ישבנו מסביב לשולחן בחוץ, ודיברנו על שעווה* אבא שלי:"שעווה זה בכלל לא כואב" אני:"באמת? , אני מתערבת איתך שאתה תבכה...כמו שבכית בטיטאניק" אבא שלי:"לא בכיתי בטיטאניק, פשוט הזדהתי עם האוקיינוס" רק אותי זה הצחיק?! *ראיתי אתמול מורה לשעבר שלי, שלימד אותי תנ"ך, ובמקום לצעוק הוא דפק חזק על השולחנות* אני:"פאק!! זה נדב!!! (המורה), שנתיים לא שמעו ממנו" אייזי:"את זוכרת עד כמה הוא היה 'נחמד' אלינו?" אני:"אללה, שילך לדפוק כמה שולחנות... אוי זה לא נשמע טוב" סורי על הציטוטים המטומטמים, זה המיטב שבי... מתנגן בראש / פלייליסט:"נה נה נה ננה ננה, רק שימי נר על החלון" במבטא ערסוואטי- אייל גולן כזה.. תמונת השבוע:צמר\צימרוני, כלבתי המאמי...אתמול עשיתי אותה חולה כי רחצתי אותה ב-11 בלילה כשקור איימים...

ShellyJones

New member
(=

שיר השבוע של מקפליי: הכל(= [חרישה כללית] שיר השבוע לא של מקפליי: story of a girl -3 doors down להקת / אלבום השבוע: מקפליי, +44, FIGHTSTAR, 3 DOORS DOWN קליפ השבוע: THNL^^ משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: שימח- אממ... ראיתי את מק המון המון בהיטס(=, ראיתי אתמול את אחי וגיסתי והיה מגניב בפיקניק, ושום דבר מיוחד אחר... עיצבן- ריבים קטנים עם אימא שלי.. אבל נתגבר... העציב- כנ"ל ציטוט השבוע: אממ.. אין? (מוזר...) מתנגן בראש / פלייליסט: story of a girl -3 doors down תמונת השבוע: (=

Yu vi

New member
"Cause we are the lovers..."../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies
!!!!!!! ועשיתי חרישות על שירים שלא שמעתי מזמן ^____^ AAY, 5CIHH, TG, SNGE, Transylvania, DSMN, BW ועוד מלא
שיר השבוע לא של מקפליי: blink 182- stay together for the kids
midnight hour- running away להקת / אלבום השבוע: להקה- MCR, MCFLY אלבום- Three cheers for sweet revenge- my chemical romance קליפ השבוע: The Heart Never Lies ברור!!!
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן- לאדעת -__- שימח- הרגע היה THNL בהיטס ^_______^ ובכלל כל החרישות עליו בהיטס עושות לי טוב, וגם זה שהיה השבוע שניי דאבלים של מקפליי [אולי היו יותר ולא ראיתי
] העציב- -_______- ציטוט השבוע: "הא זה מפגש ישרא? וואה וואההההההה" עזבו אתם לא תבינו XD מתנגן בראש / פלייליסט: The Heart Never Lies חרישות מטורפוווווווות תמונת השבוע:
אני מכורה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואה וואה יובי זה מפגש ישראXDDDD

תיזהרי
זה היה כלכך קורע יוו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Dirty wings2

New member
שאלה ממש ממש חשובה

מישהו יודע מתי הסרט Just my luck יהיה משודר ביס? כי אמרו שמשדרים אותו השבוע,ובדקתי ולא מצאתי איפה הוא משודר. מי שיודע אני יסגוד לו לנצח נצחים! תודה

MyTearsDontFall

New member
אני והערה קטנה לך

קודם כל, יש לפינה הזאת מנהלת שזאת אני.. אז מן הסתם לא כל אחת יכולה לפתוח את הפינה במקומי. אבל השישי הזה זה היה בסדר כי באמת לא יכולתי להיות במחשב. רק רציתי לומר שזה לא נעים שכל הזמן לוקחים לך את הפינה וזהו. שיר השבוע של מקפליי: THNL שיר השבוע לא של מקפליי: כל השירים של פרמור. להקת / אלבום השבוע: פרמור. קליפ השבוע: היי דאר דאלילה. משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: המחשב הדפוק עיצבן. ציטוט השבוע: שכחתי מתנגן בראש / פלייליסט: היי דאר דאלילה תמונת השבוע:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כן רק שחיכינו וחיכינו

והמקוויקנד לא הגיע.
מישהי הייתה צריכה לעשות את זה.

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif וופסיק.. סורי.. פשוט אפחת לא פתחה

וכבר נהיה דיי מאוחר.. שוב.. סליחה!!

Dolev19

New member
נו..מותר לי..

החלטתי שאני מתחילה לכתוב בפורום..שוב... שיר השבוע של מקפליי THNL שיר גאוני!! שיר השבוע לא של מקפליי אממ שמעתי הרבה SUM 41 ו...30STM וגם ממש נדלקתי על השיר של הצוות בידור במלון חחח ז כזה..בייבה נה נה נה נה נה נה להקת / אלבום השבוע: אממ SUM41 ו...30 שוב.. קליפ השבוע: THNL כמובן חחח...אני מתה על זהההה1!!!
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: שימח: הייתי בטורקיה מיום ראשון עד חמישי היה כל כך מושלם...!!!!! היה שם מישהו מהצוות בידור שהיה ממש ממש ממ שממש דומה לג'ארד ושאנון לטו!!!!ואז הבנתי שגם הם דומים.. עיצבן..:...חחח זה כל כך מפגר..אבל...חחח שחכתי תבגד ים שלי בישראל....כי אני כל כך מפגרת...חח..אז הכתי לקנות בגד ים מהחנות שהייתה בלובי..חח..גאד זה עלה מלא כסף..חחח ציטוט השבוע: חח אני בטורקיה יושבת בבר ופתאום יש לי פלאפון.. אז אני עונה...: חברה שלי:שיייררר מה נשמעע?? אני:בסדר מה קורה?? חברה שלי:הכל טוב..אז מה??איפה את?? אני:בטורקיה..חח חברה שלי:מה????אההה יו נכון...טוב יאללה ביי אני:זה בסדר אני משלמת על השיחות.. חברה שלי..:אה..טוב...*עוברות איזה 10 שניות* טוב לא משנה זה עולה לך הרבה יאללה ביי חח זה היה ממש מצחיק מתנגן בראש / פלייליסט:אמממ השיר של הצוות בידור...חח מתנגן לי כל הזמן בראש.ואין לי מושג איך קוראים לו..=\ תמונת השבוע: גאדי עם שיער קצרררר!!!!

sweet shir

New member
יאאאא שיר! D: ../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מפגרת את XDDDDDDDDDDDDDDDDD שכחת את הבגד ים?!!? XDDDDDDDDDDD גאדי?
יאייי הוא כבר לא נראה כמו הומלס!! D: מה שמזכיר לי, אני צריכה לעדכן את החתימה, הוא כבר לא כלנית.

Dolev19

New member
כולם צוחקים עלי בגלל זה

כאילו בגלל ששחכתי תבגד ים... בטעות יצא גאדי כי כתבתי מהר ואז שראיתי את זה לא היה לי כח לתקן חחח כלניתXDDD

Dolev19

New member
אני יודעת אמרת לי לפני שעה

אני עדיין לא מאמינה שפיספסתי את מקפליי בטלווזיה והכל בגלל ממיר מזויין@@@@@@24#@%$^$%^

למעלה