McWeekend

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifחחח יחד עם הסינגל מגיע איזה פוסטר..

אולי זה קנאה.. לא ממש רוצה לדבר איתה על זה.. סתם סכסוך.. אני לא אתייחס ואראה לה שהיא טועה.. אם היא תמשיך לדבר עלי מאחורי הגב אולי אני אתפוס איזה איזה דיבור... ותודה!

sweet shir

New member
עונהD:

שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies Obviously שיר השבוע לא של מקפליי: Britney - Busted What I Go To School For - Busted Goodbye Mr. A - The Hoosiers She's So Lovely - Scouting For Girls Breaking Free - HSM להקת השבוע: מקפליי, באסטד, גוד שארלוט, ו.. סאם 41. D: אלבום השבוע: הראשון של בריטני ספירס. P: קליפ השבוע: THNL, ד'ה קיל של 30 סקונדס (מה פתאום התחילו לחרוש שוב? חחחחח לא שאני מתלוננת.... אבל עדיין.. מוזר.
) ו..... You Are The Music In Me - HSM2 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית~ אחים ואחיות. 3> האוס. 3> זאק XY, והמשרד.
סרט~ סטפ אפD: ראיתי פעם ראשונה חח משהו שהכעיס אתכם השבוע: המערכת סטריאו שלי בלעה את JML!!!!!!!!! ולא נתנה לשמוע ולהוציא החוצה!! חחחחחחחחחחח אבא שלי פירק אותה וחילץ את הדיסק, אבל היא לא עובדת כי נקרעה הגומייה שמפעילה את הסלילים. ]; משהו ששימח: דאגי הסתפרDDDD: החופש, ואתמול אני וחברות שלי עשינו ערב בנותDDD: היה ממש ממש כיף! :) משהו שעיצב: ממ לא היה. ציטוט השבוע: פגשתי את אח שלי במטבח, והוא היה חמוד~ אני: "איזה בן זונה קטן אתהD:" ~הוא לא לקח את זה בטוב~ הוא: "את בת זונה!" אני: "נכון, אבל אתה בן זונה קטן!" הוא: "את יודעת מה את? את מפגרת!" אני: "נכון, אבל אתה מפגר קטן!" הוא: "את הילדה הכי רעה בעולם!" אני: "ואתה הילדה הכי רעה בעולם קטן!" XDDDD *** ממ הייתי מפגרת אז אמרתי תספוקה במקום הספקהXDDD מה שגרם ל... אני: "קמי (חברה שלי) לא מתוספקת אז היא צריכה שהתספקן שלה יבוא ויתספק אותה." DD: *** בזמן שראינו סטפ אפ, על צ'אנינג טאטום: אני: "הוא כ"כ וואנבי שחור, כמו אוריאו מצופה שוקולד לבן!" ואז קמי חברה שלי מפרשנת אח"כ לחברות האחרות: "כי מבחוץ הוא לבן, מבפנים הוא שואף להיות שחור, אבל באמת מבפנים-מבפנים הוא רוצה להיות לבן!" XDDDD *** *אני רואה When You're Gone באמטיוי היטס* אבא שלי: "מי זאת?" אני: "אבריל לאבין." אבא: "אה, היא בטופ הרבה זמן כבר.." אני: "כן, רק שפעם היא חשה אותה פריקית ועכשיו היא פקאצה." אבא שלי: "גם פעם היא הייתה פקאצה.." אני: "כן, אבל לפחות עכשיו היא לא מנסה להסתיר את זה בשאיפה להיות פריקית, טחח.." אח שלי: "מה זה פריקית ופאקצה?" אני: "בתמצות קצר, פריקית זה מישהי שלובשת שחור ופקאצה זה מישהי שלובשת ורוד." אח שלי *מצחקק*: "ומה זה מישהו שלובש צהוב?" אני: "טום פלטצ'ר ממקפליי." XDDD *** המורה להיסטוריה: "תגידו, י'10, שמעתם מה קרה?!?!!!" אנחנו: "מה קרה?!?!" המורה: "אחרי המהפיכה הצרפתית...." XDDD מתנגן בראש / פלייליסט: על שאפל~ Cancer - MCR The Guy Who Turned Her Down - McFly חחחחחחחחחחחחחחחחחחח די איזה נוסטגליהXDDDDDDD שכחתי כמה שזה שיר חמוד. :) Diarrhoea - McFly The World Is Black - GC Not Alone - McFly Ticket Outta Looservile - SOD תמונת השבוע: עשתה לי את השבוע. <:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהציטוטיםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

במיוחד זה עם אבא שלךXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

just orr

New member
הציטוטים שלך הרגו אותי ../images/Emo6.gif

במיוחד זה עם המורה.. לאדעת למה XDDDDDD אה ו.. גם את רואה האוס?
רוב האנשים נגעלים מזה. גם אני. אבל אני מתמודדת.

sweet shir

New member
כה, האוס. 3>

ראיתי מהפרק הראשון ששודר בארץD: חחחחחחחחח ראיתי פול סדרות של רופאים בחיים שלי, ותמיד זה טיפה הגעיל אותי, אז עצמתי עיניים. XD חחחחחחחחחחח אבל עכשיו אני חושבת שהתחשלתי כי רוב הדברים אני אפילו לא עוצמת עיניים חחחחח

just orr

New member
אממ זאת סדרה...

שמשודרת בימי ראשון בסביבות 9 ורבע/ועשרים [אני תמיד שוכחת -___-] בהוט 3 / יס סטארז 3... זה על בית חולים וכאלה D: וזה מגניב D: (ומגעיל, אבל מתגברים XD) ציטוט שלי כשדיברתי על פרק אחד: "אבל איכ, אבל אייייייכככ, אבל יואו!!!!!
" וזה דיי מתאר את רוב הפרקים שם, לפחות בינתיים

sweet shir

New member
אותי זה בכלל לא כזה מגעיל חחחחחחח

כאילו במקרים נדירים (כמו בסוף העונה ה-2 שהתפוצצו לו העיניים והאשך והלשון איככככככככככככככככ) עוצמים עיניים~ אבל זה בכלל לא מפריע לי טחחחחחחחחח

just orr

New member
אה יופי. עכשיו הזכרת לי את הקטע הזה.

איכ איכ איכ. אני דווקא כן רגישה לדברים האלה XD

kelly7i

New member
LOL!

תודה, אני פשוט רוצה איזה סדרה ככה משו לראות, לעקוב אחריו התגעגעתי ללראות טלויזיהXD נכון שאת רוצה לדאוג להזכיר לי לראות?
וזה רק ימי ראשון? הכי מעצבן האלה של הפעם בשבוע>< ובמקרה היה שם משו "הרגע חתכתי למישו את הרגל כדי שהוא ירגיש שלם עם עצמו" ועשו שם טטיפול ששינו פנים וזהות לאמא אחת והילד שלה? זה משם...?

just orr

New member
אההה ויש גם שידורים חוזרים ביום

שבת.. אבל זה לא אותו פרק שהיה ביום ראשון... בעיקרון התחילו לשדר את כל העונות מההתחלה בימי שבת בלי קשר למה שיש ביום ראשון, ועכשיו זה הגיע לעונה השלישית (אם אני לא טועה? O.O) אז כדאי לך לבחור אם לראות בימי שבת או ראשון.. כי זה קצת יבלבל אותך ^^" קיצור: יום ראשון, 21:15 או יום שבת, 20:05 ובקשר לקטע שכתבת... אני מזה לא זוכרת XDDDDDDD אבל משום מה נראה לי שזה כן משם. *לא בטוחה* תהני

sweet shir

New member
לא, זה משיקגו הופ. חחחחחחחחחחח

99% בטוחה שזה משיקגו הופ חחחחחחחחח כי את הקטע עם הרגל אני זוכרת משיקגו הופ. P: ואת הקטע עם האמא והילד בטוח לא היה בהאוס חחחחחחחח

kelly7i

New member
זה היה באותו אחד

חח אוקי פשוט ראיית את זה מתישו וזה היה בית חולים אז אמרתי אולי זה ההאוס הזהXD

sweet shir

New member
ממ דרמת רופאים, על רופא ששמו האוס, שמבחינת

שכל הוא גאון, אבל באישיות הוא רשע וציני חחח הוא כל הזמן יורד על המטופלים שלו וזה טחחח וזה נורא משעשעD: ויפה3> ויש שם אחד כוסון.

kelly7i

New member
צריכה לנסות!

ואת לא כמו אור לא ציינת לי ימים ושעות!

just orr

New member
חחחחחחחח אבל היא גם נתנה לך מידע חיוני ../images/Emo9.gif

פחח 'חיוני' XD

למעלה