עונהD:
שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies Obviously
שיר השבוע לא של מקפליי: Britney - Busted What I Go To School For - Busted Goodbye Mr. A - The Hoosiers She's So Lovely - Scouting For Girls Breaking Free - HSM
להקת השבוע: מקפליי, באסטד, גוד שארלוט, ו.. סאם 41. D:
אלבום השבוע: הראשון של בריטני ספירס. P:
קליפ השבוע: THNL, ד'ה קיל של 30 סקונדס (מה פתאום התחילו לחרוש שוב? חחחחח לא שאני מתלוננת.... אבל עדיין.. מוזר.
) ו..... You Are The Music In Me - HSM2
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית~ אחים ואחיות. 3> האוס. 3> זאק XY, והמשרד.
סרט~ סטפ אפD: ראיתי פעם ראשונה חח
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המערכת סטריאו שלי בלעה את JML!!!!!!!!! ולא נתנה לשמוע ולהוציא החוצה!! חחחחחחחחחחח אבא שלי פירק אותה וחילץ את הדיסק, אבל היא לא עובדת כי נקרעה הגומייה שמפעילה את הסלילים. ];
משהו ששימח: דאגי הסתפרDDDD: החופש, ואתמול אני וחברות שלי עשינו ערב בנותDDD: היה ממש ממש כיף!
משהו שעיצב: ממ לא היה.
ציטוט השבוע: פגשתי את אח שלי במטבח, והוא היה חמוד~ אני: "איזה בן זונה קטן אתהD:" ~הוא לא לקח את זה בטוב~ הוא: "את בת זונה!" אני: "נכון, אבל אתה בן זונה קטן!" הוא: "את יודעת מה את? את מפגרת!" אני: "נכון, אבל אתה מפגר קטן!" הוא: "את הילדה הכי רעה בעולם!" אני: "ואתה הילדה הכי רעה בעולם קטן!" XDDDD *** ממ הייתי מפגרת אז אמרתי תספוקה במקום הספקהXDDD מה שגרם ל... אני: "קמי (חברה שלי) לא מתוספקת אז היא צריכה שהתספקן שלה יבוא ויתספק אותה." DD: *** בזמן שראינו סטפ אפ, על צ'אנינג טאטום: אני: "הוא כ"כ וואנבי שחור, כמו אוריאו מצופה שוקולד לבן!" ואז קמי חברה שלי מפרשנת אח"כ לחברות האחרות: "כי מבחוץ הוא לבן, מבפנים הוא שואף להיות שחור, אבל באמת מבפנים-מבפנים הוא רוצה להיות לבן!" XDDDD *** *אני רואה When You're Gone באמטיוי היטס* אבא שלי: "מי זאת?" אני: "אבריל לאבין." אבא: "אה, היא בטופ הרבה זמן כבר.." אני: "כן, רק שפעם היא חשה אותה פריקית ועכשיו היא פקאצה." אבא שלי: "גם פעם היא הייתה פקאצה.." אני: "כן, אבל לפחות עכשיו היא לא מנסה להסתיר את זה בשאיפה להיות פריקית, טחח.." אח שלי: "מה זה פריקית ופאקצה?" אני: "בתמצות קצר, פריקית זה מישהי שלובשת שחור ופקאצה זה מישהי שלובשת ורוד." אח שלי *מצחקק*: "ומה זה מישהו שלובש צהוב?" אני: "טום פלטצ'ר ממקפליי." XDDD *** המורה להיסטוריה: "תגידו, י'10, שמעתם מה קרה?!?!!!" אנחנו: "מה קרה?!?!" המורה: "אחרי המהפיכה הצרפתית...." XDDD
מתנגן בראש / פלייליסט: על שאפל~ Cancer - MCR The Guy Who Turned Her Down - McFly חחחחחחחחחחחחחחחחחחח די איזה נוסטגליהXDDDDDDD שכחתי כמה שזה שיר חמוד.

Diarrhoea - McFly The World Is Black - GC Not Alone - McFly Ticket Outta Looservile - SOD
תמונת השבוע: עשתה לי את השבוע. <: