10 דברים שלא ידענו עליך

sapir lee

New member
שלי

1) נולדתי ב29/8 מה שאומר שאני חולקת יום הולדת עם מייקל ג'קסוןXD 2) להקת הרוק הראשונה שהתחלתי לשמוע היא לינקין פארק בכיתה ט', ובגללם נחשפתי לעוד להקות ולכן נטשתי את ברטיני ספירס
3) מאז לינקין היא הלהקה האהובה עליי, יש לי את כל האלבומים שלהם, הייתי חברה בLPU שזה המועדון מעריצים הרשמי (ובגלל זה יש לי דברים שרק חברי LPU מקבלים) ויש לי כובע שלהם, פוסטרים ועוד.. 4) התחלתי לנגן על גיטרה בגלל צ'סטר, ראיתי הופעה שהוא ניגן בגיטרה ובכלל לא ידעתי שהוא יודע לנגן...ומאותו יום פשוט רציתי לנגן... אבל עכשיו התחלתי להבין שזה לא בשבילי חח 5) ההורים שלי גרושים, אני חיה עם אמא ואחותי בחולון, ואבא גר בשדה חמד שזה מושב ליד כפר סבא 6) אני אוהבת לצייר, ומציירת על בדים...לאבא שלי יש אוסף של ציורים שלי בבית שלו (איזה 8 נראה לי) והוא כל הזמן מבקש ממני לעשות לו עוד חח 7) אני ובן דוד שלי בונים אתרים, יותר נכון הוא בונה ואני מעצבת, עשינו כבר שתיים ואני צריכה לקבל תשלום עליהם כל יום ^_^ 8) הייתי בחו"ל שלוש פעמים - בכיתה ו' בצרפת, וב-ט' בקיסריה וטורקיה...ומאותו יום החלטתי שאני לא חוזרת לטורקיה יותר חח, האנשים שם הפחידו אותי.... 9) אני חושבת ששנות ה-70 זה הסדרה הכי מצחיקה שנוצרה
10) יש לי ציונים טובים בבצפר ואפילו קיבלתי תעודת הצטיינות

dandiT

New member
שמתם לב ש..

כולן פה חולקים תאריך יומולדת עם איזה משהו... ולכולם יש חלק בחיים שהם שמעו בריטני ספירס?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחח

לי אין אף אחד ביומולדת ;; חוץ מקיירה נטלי וריס ווית'רפסון [או איך שלא כותבים את השם משפחה שלה ><"] ובריטני.. אף פעם לא שמעתי אותה יותר מידי.. רק כמה סינגלים בודדים שלה חחח אני אפילו לא מכירה את כל הסינגלים שלה..

oshriti123

New member
XDDDDD וואי

הייתי פעם כ-ל כ-ך אובבסיבית לבריטני ספירס.. אספתי תמונות שלה ושמרתי באלבום.. וידעתי את השלוש אלבומים הראשונים שלה בעל פה... והייתה אצלנו ביסודי כזאת מלחמה של אוהבי נטליה אוריירו מול אוהבי בריטני ספירסXDDDDDDDDDD ושנאתי את נטליה ואת כל מי שאהב אותה.. חחחחחחחחחחחחח וואי נוסטלגיה.. היום בריטני גמעילה אותי:S

sapir lee

New member
גם אני הייתי ככה..

אני חושבת שיש לי את הקלסר שלה איפשהו בבית עדיין...חחח

../images/Emo3.gifתנחומי על העובדה הראשונה ../images/Emo67.gif

אני חולקת יומולדת עם יעל בר זוהר ואופרה וינפרי, 29.1

orw93

New member
נממ../images/Emo205.gif

אני באמת גרועה בדברים האלה
1.אני מנגת בגיטרה [קלאסית, וב"ה בקרוב חשמליתD:] 2.האהבה האמיתית שלי במוזיקה היא משינה
3.אני מופ"תניקית הכי לא גאה בעולם 4.אני גם צופיפניקית בדם אך לא בנשמה
5.החברים שאני מספרת להם באמת הכל הם אלה מהאינטרנט כי אינלי ממה להתבייש מהם [כי אני לא באמת מכירה אותםXD] 6.אני ביישנית ברמות מטורפות 7.אנשים שלא מכירים אותי ואת פוגשים אותי בשוק מזה
8.אני גרה באימאימא של כל החורים 9.אני בכיינית
10.אני אימו אפלה וחותכת ורידים%#$%#$סתם, לא באמת. אבל אנשים טוענים שאני לא טיפוס צבעוני במיוחד וממש קשה לי לקנות בגלל זה בגדים כי היום הכל ורוד כתום ירוק צהוב שאני שונאת

סריגמפי

New member
האמ

1. אני נמוכה. ממש נמוכה. 1.44 מ' נמוכה. 2. יש לי ראיה ממש גרועה
המספר של המשקפיים הוא -15, למרות שאני צריכה יותר, אבל אני לא ממש מרגישה בהבדל. 3. אממ, אני חולקת יומולדת עם אחד מהבנים של רינגו סטאר ועם אחת מהבנות של פול מקרטני
4. פעם היה לי שיער ממש ארוך. גידלתי אותו כמעט 10 שנים, וגזרתי רק קצוות פעם בכמה חודשים. ואז הסתפרתי. 5. יש לי אוסף של כ-200 [באמת. אבא ספר פעם
] בובות ופסלונים מכל מני סוגים^^ 6. מציירת, אבל בגלל עצלנות רק לעיתים רחוקות. 7. אני יכולה ללקק את המרפק שלי, אבל רק את השמאלי. 8. נולדתי עם שיער, למרות שנולדתי בערך חודש לפני הזמן. אמא שלי טוענת שגם היה לי פוני כשנולדתי
9. אמאבא טוענים שאמרתי את המילה הראשונה שלי כשהייתי בת 6 חודשים. 10. המילה הראשונה שלי הייתה ההברה הראשונה של "סבא" ברוסית.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ראייה -15?!?! ../images/Emo2.gif

בת כמה את שזה כזה גרוע? למה?
אמא שלי בת כמעט 40 וזה רק -8 או -9.. והיא עם משקפיים כבר 28-29 שנים.. אהה ומגניב ללקק את המרפק XD לא חושבת שמישהו יכול בכלל

סריגמפי

New member
17 וחצי ../images/Emo3.gif

אבל זה תמיד היה ככה, זה לא שפעם היה לי מספר נמוך והוא גדל, הוא תמיד היה כזה, ויש לי משקפיים מגיל שנתיים וחצי בערך. ואני מניחה שזה תורשתי, גם לאמא שלי יש מספר גדול, יותר משלי אפילו.

ארמ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

1. נולדתי ב21.2.93 מה שאומר שאני בת 14. לפי התאריך הלועזי אני מזל דגים ולפי התאריך העברי [ל' בשבט שזה יום המשפחה] אני מזל דלי. 2. אני גרה בצפון ת"א ואם עוד מישהו אחד יגיד לי 'זונה כיף לך' אני ארביץ לו. 3. יש לי כלבה והיא מושי ולאבא שלי יש נחש D: 4. כולכם צריכים לסגוד לי כי אבא שלי הוא זה שפתח את המטאלשופ :] 5. יש לי אובססיה מטורפת לארנבים 6. אני מתה לספטום 7. ליומולדת 15 רוב הסיכויים שאני עושה קעקוע
8. בכיתה ו' הייתי במשלחת ללוס אנג'לס, היינו בברלי הילס והוליווד ואני מ-ת-ה לחזור 9. הלהקה האהובה עליי, כמה לא צפוי זה יהיה, פאניק! אט דה דיסקו 10. סושי זה המאכל האהוב עליי ואני יכולה לאכול סושי בכל מצב, בבוקר בצהריים בערב בלילה באמצע הלילה D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif את אמורה להגיד דברים שלא ידענו XDD

או שאני היחידה שידעה עליך הכל.. אבל פשוט הכל מכאן
חוץ מהקטע של הנחש שיש לאבא שלך.. את זה לא זכרתי ~,~ מה אני עושה כאן בכלל?! אני צריכה ללמוד..
לא רוצה!!$#@Q%

Chemical Venom

New member
"זונה כיף לך" ותגידי

מי שפתח את החנות מאטל שופ זה לא הסולן של הלהקה אורפןלאנד??? ונלדת 6 ימים אחרי ו3 שנים חח

למעלה