שאלון

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif אוי מעצבן... אבל זה ממש מצחיק את נשמעת

כמו עילגת... (סתם....לא מעליבה, נכון?)

tsofa

New member
ההאוווי :] (חחח מילה חדששה ! ) ../images/Emo85.gif

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? אאמ... כן :| וואני שוונאתת עכבישיים ! 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים?לא ראיתתי :| וכל פעם ששואלים אותי זה מבאסס יותתר , :( 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? אמא- שהם מפחידים , אבא- זורםם לא כפתת ללא :) חחח בפאנןן 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? את האמיתיות ושהם משקיעים את כל כוחם בשביל המוזיקה, ושאני אוהבת את הסיגנון מוזיקה ואת הקול שלל ביל ואת המנגינהה , ווווהכלל ! 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? בפאאנןן :] שיהיה לוו בכיףף ושיהננה ! זה לא קורה הרבהה , 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? ששהם הכי סקסים בעוולם ! 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? השאלה היא אם לטוס או ללא ?! בבארור שככן ! אפילו אם היא הייתה ארץ אוייבתת , חחח :)

חחחחח בואי נגיד

שאני לא מאמינה שהם יופיעו במצרים או באיראן או משו..חח XD או שכן?!

ElinorLahav

New member
אנייי ../images/Emo9.gif (כן טום היסתכל לי בעיינייים)../images/Emo99.gif

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? אממ.. ניראה לי שלא 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? כככן , במלון שטום בא לחתום לי הוא היסתכל לי על העיניים ואז נתתי לו נשיקה בלחי והוא הסתכל וחיייך אליי
3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? אמא שלי מאוהבת בגוסטב
(זה אומר משו לא ?! ) 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? שהיייא משמחת בכל מצב ! 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אני ישמח בישבילו ! כי הוא לא באמת יבוא עכשיו ויציאה לי נישואין XD 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? שיהנה
7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך?אממ.. הולכת

כיף לך ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

את לא תאכלי מיני עכביש אבל תלכי לארץ שכנה? למשל ללבנון?! אם כן אז גם ככה תמותי שם אז למה לא לאכול כבר עכביש קטן ולראות אותם?

ElinorLahav

New member
לא חשבתי על זה ../images/Emo6.gif

עדיין אני לא יאכל עכביש ~ יש את אבא

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifחחח אמא שלך מאוהבת בגוסטב?

אמא שלי מאוהבת רק ביהורם גאון ובשלמה ארצי!

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif טום הסתכל לך בעיניים?!?!? ../images/Emo99.gif

מקנאה בך.... ואמא שלך מאוהבת בגוסטב???? חחחח....

עונננה נה נה ../images/Emo3.gif [כאילו באמת יקראו ...>< ]

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל?
תור אחת שיש לה פחד מכל דבר חרק גם אם הוא בגודל של מילימטר על מילימטר, ומכל דבר קטן המעופף, הייתי אומרת לו. אבל, זה פאקינג ביל, אז אולי ^^
2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים?
שורה ראשונה באמצע. ביל, הרבה מבטים...אם שמתם לב הוא תמיד הצביע כזה על הקהל מקדימה..הייתי איפהשהו שם.
יש מצב שהזיתי..אל תתפסו במילה. ויש מצב שלא . 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם?
אממ לא ממש אכפת להם.לא הכי אוהבים אבל גם לא שונאים. הם סתם לא בעד שאני כל היום אשב לי על המחשב, אחפש עליהם מידע ואהיה אובססביבית. To Late !
4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם?
מוזיקה בכללי זה דבר כיף, אני נהנת לשמוע מוזיקה. המוזיקה שלהם היא קליטה, כיפית, ממכרת וסוחפת. וכמובן שיש את המילים, העומק, העובדה שהם כתבו והלחינו-כל הרגשות והכל... אני אוהבת את זה 3>
5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה?
תגובה ראשונה-זונה כלבה לרצוח אותה. כן.... מה לעשות.
תגובה שנייה-אם ביל מאושר אני מאושרת ^^
6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום?
מה שעושה לך טוב.................................
7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך?
בלי היסוס. טסה לשם.

*תיקון +תמונה ששכחתי ><

בתור אחת שיש לה פחד מכל חרק גם אם הוא בגודל של מילימטר על מילימטר, ומכל דבר קטן המעופף, הייתי אומרת לא. אבל, זה פאקינג ביל, אז אולי ^^
אני צילמתי את התמונה D:

למעלה