שאלון

never cry

New member
../images/Emo80.gif+../images/Emo19.gifמישו קרא??

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? לא. אני לא אוכלת חיות! - זה רצח! 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים?לא ראיתי.. 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? לא ממש ברור 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? המילים+המוזיקה(ז"א לחן) 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? מזל טוב. לא באמת חשבתי שזאת תיהיה אני.. 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? לא מתחברת לזה אבל שיעשה מה שטוב לו.. 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? בהתחשב בשכנים שלנו נראה לי שאני ימכור ת'כרטיס.. ד"א עדכנתי חתימה..

leraax

New member
כאן D:

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? למה לא? 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? אממ כן, ואפילו יותר מזה XD 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? שביל הומו XD סתם.. טוב לא סתם, הם כן חושבים ככה.. אבל הם לא מתערבים (עדיין) בהערצה שלי אליהם.. 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? ההכללה.. כאילו.. כל המלודיה בשילוב של הליריקה מדהימה אותי ומכניסה אותי לסרטים XP 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אשמח בשבילו, אקנא, ואז מצד אחד אני אדע שאם זו היא כנראה שהיא אדם טוב, ואם לא- גם ביל יגלה זאת, ומצד אחר אני אחשוב שהוא פשוט בילה איתה יותר זמן מכל בת שהוא בילה איתה בכל הזמן שהוא היה מפורסם ואז הוא די בחר בה מליית (?) ברירה.. XP 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? בכיף שלו XD אם זה בסדר מצד הילדה אז למה לא? 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? אם היה לי כסף הייתי טסה לשם.. אם לא- הייתי עושה הפתעה לחברה D: (מלבנון או משהו XD) 3>

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif לרה...:

.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? אממ כן, ואפילו יותר מזה XD חחחח..... איזה כיף לך! :)

leraax

New member
נו הקטע עם הבאקסטייג' ><

מה אתן נלחצות?! XD אתם יודעים כאילו.. מילה פה ושם איתם ותמונה.. זהו P: יש לי וידוי קטן- אני התרגשתי פי אלף בהחתמות במלון מאשר בבאקסטייג'.. זה לא היה כ"כ זוהר כמו שכולן מדמיינות.. רק.. קרוב יותר ושקט יותר וזהו >< אבל הם נחמדים מאוד [: ועדיין מתנהגים כמו ילדים- הם לא תופסים מעצמם ממש ורואים שהם כמו כל נער רגיל בגילם.. אוך בנים -_-"

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאיך השגת בקסטייג'? ../images/Emo7.gif

ומה..ספרי מה היה! אני רוצה לדעת

leraax

New member
חפרתי על זה פעם בבלוג האישי שלי:

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=436553&catcode=&year=2007&month=10&day=0&pagenum=3&catdesc= עזרתי לחברת ההפקה שהביאה אותם הנה אז הם צ'יפרו אותי בכמה דקות..

תשוובווותת

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? כן XD 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? דאמ- כן !!! (ביל )P: 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? אממ נחמדים ביותר 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? את הליריקה, את המנגינה, את השילוב ביחד- וכמובן את האמנים עצמם :) 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אני אשמח בשבילו שהוא מצא את מי שעושה לו טוב. 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? ממ שאם זה מה שעושה אותו שמח אז שיהנה עד שיימצא את האחת שלו 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? קופצת מאושר אני בטוחה חח וכמובן נמצאת שם כל הזמן בציפייה לראות אותם. איכשהו XD. יאא אהבתי תשאלון ^^

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifשאלה לכל אלה שענו על השאלון-

כל מי שכתב שאחד מהלהקה הסתכל לו בעיניים- איך אתם יודעים שזה היה דווקא לכם? כאילו,בטח אלה שעמדו מסביבכם חושבים שהסתכלו אליו בעיניים. איך אתם יודעים שזה אתם?

ElinorLahav

New member
את טום ../images/Emo9.gif

מה אתן גנובות כתבתי את זה גם בשאלון למעלה !

למעלה