שאלון

Plaztyk

New member
XOX

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? DA. קטן עליי. 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? חח מאיפה אני יודעת.. 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? כלום. 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? שהיא טובה. 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אז כנראה הוא לא הומו.. 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? מתאים לי. 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? מוכרת אותו באיביי.. סתם, אני אסע לסוריה.

16yaeli

New member
../images/Emo9.gifע=ו=נ=ה!

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? לא
2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים?ראיתי ולא
3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? אממ כלום בעיקרון! הם פשוט לא אוהבים לשמוע גרמנית בכללי
4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם?את הטקסטים ואת זה שקל להתחבר לשירים ובמוזיקה מהממת קיצור הכל
5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה?שיהיה לו הכי כיפ שבעולם מגיע לו להיות מאושר וחבל לו שזה לא אני
6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום?שיהנה
7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך?לא יודעת

עונה , עונה , עונה ../images/Emo220.gif../images/Emo9.gif

אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? כ"כ כ"כ כ"כ כן !! ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? כן ראיתי וכל הזמן זזתי ממקום למקום , גיאורג קצת הסתכל לכיוון שלי וגם טומי שהייתי בכיוון שלו , למרות שאני די נמוכה אז לא נראה לי שמישהו יבחין בי .. (אבל בכללי כן
) מה ההורים שלך חושבים עליהם? אמא שלי אוהבת את מונסון גם אבא שלי , אין להם בעיה .. אחותי פשוט חולה לגוסטב על התחת , מאוהבת בו
.. מה אתה אוהב במוזיקה שלהם היא מרגשת , המילים מדברות אליי והלחן מדהים .. פשוט מוזיקה טובה 3> איך תגיב אם לביל תהיה חברה? שיהיה לו בכיף , כל עוד הוא מאושר ומרוצה מהחברה שלו ויהיה לו סקס טוב , למה לא ? (זה בצחוק כן
) מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? כל עוד אני יכלל באחד מהסטוצים האלו , למה לא
מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? אכן אני ילך .. מקסימום אני ימות , לא נורא לא משמעותי D: * שימו לב לתמונה
*

3has3

New member
אחותך גאון D:

ואת זוכרת שאמרתי לך להגיד לה לשיר :"איי לאב גוסטב שלוש פעמים ביום" ,נכון? D: אז תגידי לה XD

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifקאדה ווס קה הסטוי סין טי. :-|

השאלון נלקח מהפורום הבריטי שלהם (שיש בו יותר איטלקים מאשר בריטים) נייס. שקל? 1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? עכבישון? כן. טרנטולה? בשום אופן. 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? כן וכן
3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? הם שומרים את דעתם לעצמם ורק כשבאים אורחים הם מתחילים להשתגע
בגדול הם הביאו לי חולצה שלהם מחו"ל. זה אומר משו לא? 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? את הרגש. 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אשים זין. מה אמור להיות אכפת לי בזה? 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? שאני לא אמורה לחשוב עליהם. 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? שואל את ההורים שלי אם יש להם אפשרות לממן לי טיסה לחו"ל. Hell Yep

Mrs Kaulitz

New member
omg omg omg omg omggg, omg omg omg omg omggg

אומממממייייגגג הולי יאוו בן יוסף פורת שלחי לי את השיר הזהההההההההההההההה חיפשתי אותו שנים, אומממממייייגגג הולי יאוו בן יוסף פורת שלחי לי את השיר הזהההההההההההההההה חיפשתי אותו שנים

lidya150

New member
גם אני רוצה לענות ../images/Emo9.gif

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל?אהמ אהמ לא ניראה לי
. 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים?לא, לא ראיתי אותם בלייב. 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם?כלום. אבל סבתא שלי חושבת שביל בת
"והשיער שלה לא משהו". 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם?ת'מזיקה
5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה?שהיה לו בכיף ?! 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום?והוא בכלל..אני מאמינה שלו היה יותר כיף
7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך?הייתי מצפה גם לכרטיס טיסההה??!!

../images/Emo36.gifאמממממ......./images/Emo26.gif

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? ברור!!! 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? כן, ולצערי הרב, לא......... 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? שביל ניראה כמו בחורה.... XDDDDD 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? אממ שבכל שיר שלהם הם מעבירים מסר............ חחח מדהים! 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? אמממ יהיה לי קשה עם זה, אבל אני אשמח בשבילו, במידה והוא באמת יהיה מאושר.... כי אם לא....
6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? זה דבילי....... חחחח וקצת מוזר..... זה לא יפה מצידו!!!!!!!!! 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? אוי.... שאלה מכשילה....... אם הייתי יכולה לטוס, בשמחה! אם לא, הייתי מתאבדת............ חחחח נהנתי! חפירה..............

Simple Dani

New member
עונה D:

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? כמה שאני מפחדת מהם- בטח שהייתי עושה את זה. 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? כה ראיתי! בהופעה
יש מצב שביל! אני עוד לא סגורה על זה. 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? הם לא יודעים עליהם הרבה. סה"כ שהם בסדר[?] 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? באמת שהמון. את המסר שיש לשירים שלהם, את המוזיקה עצמה, את המילים. למשל HEILIG. וואו המילים של השיר הזה פשוט מדהימות 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? לאאאאאא ;; סתם, לא באמת. אני אהיה שמחה, הגיע הזמן שהוא ימצא לו מישהי שהוא באמת אוהב. 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? ממ שיהיה לו בכיף? 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? רצה עם תחתונים בדיזנגוף. למרות שאנחנו באמצע של מדינות ערביות, אז אני בספק אם זה היה קורה D:

animfanatic

New member
עונה

1.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? ברור שהייתי אוכלת, לא הייתי חושבת פעמיים. 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? כן ראיתי אותם בלייב, חחח...לא היית לי הזדמנות לעשות למישהו עיניים כדי שיעשה לי בחזרה כי לא הייתי מספיק קרובה. 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם?הם לא חושבים עליהם! זה לא מעניין אותם. 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? את המילים, המוזיקה והקול של ביל שמוסיף. 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? שיהיה לו בהצלחה, הגיע הזמן שנשמע קצת על חיי ההוללות שלו ולא רק של טום XDD 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? המממ...זה נורמלי לגיל הזה, הא יעבור אותו אז אם בא לו שיהנה כל עוד הוא יכול (עד שימצא מישהי שבאמת תתפוס אותו מהבי***
7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך?הייתי טסה, מתחרפנת, לא נרדמת כמה ימים לפני, יוצאת לשופינג מטורף, עושה מרתון שירי טוקיו הוטל...עוד משהו?

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif עונה!

.אם היית צריך לאכול עכבישון,כדי לקבל כרטיס חינמי,לעמוד שורה ראשונה מול חבר הלהקה האהוב עלייך,ולקבל באקסטייג' פאס,היית אוכל? * שאלה מכשילה
אבל.. כן! לצערי אני חייבת להסכים... הכל כדי לפגוש את ביל! 2.ראית אותם בלייב? מישהו מהם הסתכל לך בעיניים? * כן בטח... חחח... לא סתם! הם לא הסתכלו לי בעיניים.. 3.מה ההורים שלך חושבים עליהם? *בגללם התמכרתי למחשב
ביל נראה כמו בחורה
והם משמשים דוגמא רעה.. כי אני רוצה לצבוע ת'שיער!.....חיחיח 4.מה אתה אוהב במוזיקה שלהם? *הקטע זה שהם כותבים את השירים...(זתומרת ביל כותב את השירים) וזה שירים שמדברים אלינו ואפשר להתחבר אליהם..! 5.איך תגיב אם לביל תהיה חברה? * מצד אחד אני יתבאס... אבל מצד שני אני ישמח בשבילו! זה לא כאילו שבאמת אני יתחתן איתו. או יהיה חברה שלו =\ 6.מה אתם חושבים על הסטוצים החד פעמיים של טום? * אם זה מה שעושה לו טוב.. אז סבבה שיהנה.. 7.מה היית עושה אם היית מקבל כרטיס חינם להופעה שמתקיימת בארץ שכנה שלך? * הייתי הולכת..^^

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo24.gif חיחיח.. קראת את החפירה הזאת?..

חיחחיחי

למעלה