LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #111 וחזרנו למסך הקטן ומגיעים לבלייק לייבלי מגוסיפ גירל. הסדרה הכי מייגעת בטלוויזיה אבל כשיש כזו כוסית על המסך למי אכפת מעלילה
וחזרנו למסך הקטן ומגיעים לבלייק לייבלי מגוסיפ גירל. הסדרה הכי מייגעת בטלוויזיה אבל כשיש כזו כוסית על המסך למי אכפת מעלילה
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #112 עדין בעולם המסך הקטן ומגיעים אל ג'ניפר קרפנטר הלא היא דברה מורגן אחותו בסדרה של דקסטר מורגן ואישתו במציאות. אם היא מספיק טובה למייקל סי הול אין ספק בכלל שהיא טובה עבורי
עדין בעולם המסך הקטן ומגיעים אל ג'ניפר קרפנטר הלא היא דברה מורגן אחותו בסדרה של דקסטר מורגן ואישתו במציאות. אם היא מספיק טובה למייקל סי הול אין ספק בכלל שהיא טובה עבורי
B blah blah story New member 24/1/11 #128 אני חושבת שהם כבר התגרשו או שהם מתגרשים...עכשיו הוא יוצא עם ג'וליה סטיילס.
LeAnnDylan Well-known member 24/1/11 #142 טוב שהם לא היו נשואים רק שבוע../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif אבל יותר טוב, ככה היא שלי בלי שרינג D:
טוב שהם לא היו נשואים רק שבוע../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif אבל יותר טוב, ככה היא שלי בלי שרינג D:
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #113 אישה טלוויזיונית נוספת ג'ניפר בילס החלה את דרכה אל ליבי בסדרה ישנן בנות אבל את הדרף לחופה עשינו לאחר תפקידה בשקר לי לצידה של אישה אחרת שלי, קלי וויליאמס
אישה טלוויזיונית נוספת ג'ניפר בילס החלה את דרכה אל ליבי בסדרה ישנן בנות אבל את הדרף לחופה עשינו לאחר תפקידה בשקר לי לצידה של אישה אחרת שלי, קלי וויליאמס
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #114 עוד אחת אוליביה ווילד שכבשה את ליבי כשגילמה את אלכס בסדרה האו סי או כמו שחן נוהגת לקרוא לה וולקאם טו דה או סי ביץ' שריף.
עוד אחת אוליביה ווילד שכבשה את ליבי כשגילמה את אלכס בסדרה האו סי או כמו שחן נוהגת לקרוא לה וולקאם טו דה או סי ביץ' שריף.
A And It Feels Like New member 24/1/11 #181 היא הייתה יפה בתור אלכס ומאז היא הורידה איזה 40 קילו ונראית כמו איזה קיסם דנטלי. דיסלייק!
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #115 עוד אחת מהמסך הקטן היא ליה קריינס שגילמה את אמילי בסדרת הלהיט קייל XY כוסית שאין דברים כאלה
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #116 עוד אחת שהייתי מייצרת צאצאים עימה אלי לרטר המעלפת מגיבורים. אין גנים מוצלחים יותר משלה...
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #117 וקומיקאית אחת שווה שווה היא טינה פיי המושלמת שהחלה את דרכה בסאטרדי נייט לייב אבל מתפקדת מצוין גם ברוק 30
וקומיקאית אחת שווה שווה היא טינה פיי המושלמת שהחלה את דרכה בסאטרדי נייט לייב אבל מתפקדת מצוין גם ברוק 30
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #118 ואם כבר קומיקאיות אי אפשר שלא להזכיר את וויטני קאמינגס הקורעת. אין ספק שמדובר באחת הנשים המשעשעות ביותר. ואישה שמצליחה לשעשע אותי מוצאת את עצמה במיטתי די מהר...
ואם כבר קומיקאיות אי אפשר שלא להזכיר את וויטני קאמינגס הקורעת. אין ספק שמדובר באחת הנשים המשעשעות ביותר. ואישה שמצליחה לשעשע אותי מוצאת את עצמה במיטתי די מהר...
A And It Feels Like New member 24/1/11 #185 דווקא הת'ר מקדונלד יותר מצחיקה ממנה גם ארדן מורין יותר משעשעת ממנה בעיני. אבל כן היא יפה