היא מהממת עם שיער כהה
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #40 וגם קריסטה אלן ששיחקה את בילי בימי חיינו והיתה גם במשמר המפרץ ומכושפות ובזמנה הפנוי היא מדגמנת לפלייבוי אגב תפוז מזה גיי היום בהעלאת תמונות
וגם קריסטה אלן ששיחקה את בילי בימי חיינו והיתה גם במשמר המפרץ ומכושפות ובזמנה הפנוי היא מדגמנת לפלייבוי אגב תפוז מזה גיי היום בהעלאת תמונות
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #41 ויש גם אותה הולי מארי קומבס שעוד בתקופת מכושפות הייתי מאוהבת בה עד מעל הראש
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #42 והתוספת האחרונה לליין הנשים שלי קלי וויליאמס הלא היא ד"ר ג'יליאן פוסטר מ"שקר לי" מהממת
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #43 ואיך אפשר רשימת נשים בלי סופיה בוש המושלמת ממגרש ביתי. אין ספק שמדובר באחת הנשים היפות בתעשיה.
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #45 ואיזה בלונדה אחת ברשימה אחרי חבורת ברונטיות יש מקום גם לקייט בוסוורת' המושלמת
A And It Feels Like New member 23/1/11 #74 כמעט הכנסתי אותה לרשימה שלי אבל אני לא אוהבת איך שהיא נראית עכשיו.
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #46 וספיקינג אוף טיי דיגס הלא הוא סם ממרפאה פרטית. אנחנו נשאר בתוך המשפחה ואציג לכם את אישתי הבאה קטרינה סקורסון שמגלמת את ד"ר אמיליה שפרד בסדרה מרפאה פרטית. ועכשיו אני אעשה הפסקה קצרה כי תפוז ממש מעצבן עם שליחת התמונות. אבל אל תחשבו שאזלו הנשים. יש עוד מלא
וספיקינג אוף טיי דיגס הלא הוא סם ממרפאה פרטית. אנחנו נשאר בתוך המשפחה ואציג לכם את אישתי הבאה קטרינה סקורסון שמגלמת את ד"ר אמיליה שפרד בסדרה מרפאה פרטית. ועכשיו אני אעשה הפסקה קצרה כי תפוז ממש מעצבן עם שליחת התמונות. אבל אל תחשבו שאזלו הנשים. יש עוד מלא
A And It Feels Like New member 23/1/11 #75 אמיליה../images/Emo23.gif לא חושבת שהיא כזו יפה אבל הדמות שלה כזו מגניבה שלא שמים לב לזה בכלל