נשים
A And It Feels Like New member 24/1/11 #152 אני עדה לזה שהיא חיה בללה לנד והיא באמת משוכנעת שהיא נשואה לכל הנשים ברשימה...
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #86 טוב ממשיכים האישה הבאה ברשימה שהייתה בין נשותיי הראשונות הינה הת'ר לוקליר שכבשה את לבבי בפרסומת של לוריאל (כי מגיע לי הטוב ביותר) ולאחר מכן בסרט פיירסטארטר
טוב ממשיכים האישה הבאה ברשימה שהייתה בין נשותיי הראשונות הינה הת'ר לוקליר שכבשה את לבבי בפרסומת של לוריאל (כי מגיע לי הטוב ביותר) ולאחר מכן בסרט פיירסטארטר
A And It Feels Like New member 24/1/11 #153 אוי אני זוכרת את זה היית עומדת בסופר עם בקבוק אלביב ועושה איי פינד דה רייט שמפו איי קיפ מיי קלור לונגר
אוי אני זוכרת את זה היית עומדת בסופר עם בקבוק אלביב ועושה איי פינד דה רייט שמפו איי קיפ מיי קלור לונגר
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #87 האישה הבאה היא מרטינה מקברייד שלא שמתי אותה עד עכשיו כי כבר הייתה לה נציגות בפורום אבל זה לא מונע ממנה להיות אישתי
האישה הבאה היא מרטינה מקברייד שלא שמתי אותה עד עכשיו כי כבר הייתה לה נציגות בפורום אבל זה לא מונע ממנה להיות אישתי
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #89 ועוד אישה מקום המדינה שהערצתי עוד כשהייתי בת 5 וראיתי היפים והאמיצים עם סבתא ובקושי הבנתי מה הולך רק שהייתה שם בלונדה כוסית שעונה לשם קת'רין קלי לאנג
ועוד אישה מקום המדינה שהערצתי עוד כשהייתי בת 5 וראיתי היפים והאמיצים עם סבתא ובקושי הבנתי מה הולך רק שהייתה שם בלונדה כוסית שעונה לשם קת'רין קלי לאנג
A And It Feels Like New member 24/1/11 #156 היא לא נחשבת אישה סתם היית בטוחה שהיא אמא שלך והופרדתן בלידה. סו נוט דה סיים
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #90 ואישה חדשה יחסית צ'לסי הנדלר שהיא בערך האדם הכי מגניב עלי אדמות
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #91 ואחת שחזרה לחיי לא מזמן אחרי שהחליטו להעזיב לי אותה מהאנטומיה של גריי ולשבור לי ת'לב סוף סוף השכילו להבין שם שסדרה בלי ג'סיקה קאפשו AKA אריזונה רובינס זו לא סדרה והחזירו אותה...
ואחת שחזרה לחיי לא מזמן אחרי שהחליטו להעזיב לי אותה מהאנטומיה של גריי ולשבור לי ת'לב סוף סוף השכילו להבין שם שסדרה בלי ג'סיקה קאפשו AKA אריזונה רובינס זו לא סדרה והחזירו אותה...
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #92 ואי אפשר להזכיר את הנ"ל בלי להזכיר את בת זוגתה הטלוויזיונית שרה רמירז AKA ד"ר קאלי טורס