עכשיו היא מעצבנת אבל בעונה הקודמת היא הייתה מותק
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #93 נשארים במשפחת האנטומיה של גריי ועוברים למליסה ג'ורג' שגילמה את סיידי שהזכורה יותר כdeath חברת הילדות של מרדית'
נשארים במשפחת האנטומיה של גריי ועוברים למליסה ג'ורג' שגילמה את סיידי שהזכורה יותר כdeath חברת הילדות של מרדית'
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #94 מתקשה לעזוב את נשות הסדרה ומצרפת ללין גם את קת'רין הייגל שכבר לא בסדרה אבל לנצח תהיה זכורה כאיזי סטיבנס
מתקשה לעזוב את נשות הסדרה ומצרפת ללין גם את קת'רין הייגל שכבר לא בסדרה אבל לנצח תהיה זכורה כאיזי סטיבנס
A And It Feels Like New member 24/1/11 #161 היא מושלמת אם כי לא אהבתי אותה בגריי'ז אבל בסרטים שלה היא מקסימה.
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #95 ואחרונה לסט זה הפעם בת דודה של הנ"ל מסדרת הבת מרפאה פרטית - קיידי סטריקלנד שאומנם השאניקווה שאחראית על הסדרה מנסה בכוח להרוס לי את דמותה של שרלוט אבל אני לא שוכחת מהר כל כך חסד נעורים ושלוש עונות מלאות בביצ'יות חסרת רסן.
ואחרונה לסט זה הפעם בת דודה של הנ"ל מסדרת הבת מרפאה פרטית - קיידי סטריקלנד שאומנם השאניקווה שאחראית על הסדרה מנסה בכוח להרוס לי את דמותה של שרלוט אבל אני לא שוכחת מהר כל כך חסד נעורים ושלוש עונות מלאות בביצ'יות חסרת רסן.
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #96 עוברים לאישה טלוויזיונית חדשה העונה לשם מארי לואיז פארקר היופי הנקי והמשורטט שלה לא יכול שלא לכבוש כל אחד שצופה בה
עוברים לאישה טלוויזיונית חדשה העונה לשם מארי לואיז פארקר היופי הנקי והמשורטט שלה לא יכול שלא לכבוש כל אחד שצופה בה
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #97 מובינג און ומגיעים למיסי פרגרים שזכורה בעיקר מהצ'יק פליק "סטיק איט" אבל גם לאלה מכם שצפו בגיבורים בתור קנדיס ווילמר יוצרת האשליות.
מובינג און ומגיעים למיסי פרגרים שזכורה בעיקר מהצ'יק פליק "סטיק איט" אבל גם לאלה מכם שצפו בגיבורים בתור קנדיס ווילמר יוצרת האשליות.
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #98 נעשה הפסקה קצרה מהמסך הקטן ונחזור לשורשים הקאנטריים שלנו ונגיע לאחת והיחידה ג'וליאן האף
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #99 זמרת נוספת שנכנסת לרשימת הנשים היא שאניה טווין שאורית נאלצת לחלוק בה ולמצוא לעצמה נקבה חדשה.
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #100 אשת קאנטרי נוספת היא פיית' היל המדהימה שעם כל שנה שעוברת נראית יותר ויותר טוב
A And It Feels Like New member 24/1/11 #167 וואלה? בעיני דווקא היא נראית הרבה פחות טוב מבשנים עברו. היא צריכה לעבור איזה הזרקת בוטוקס
LeAnnDylan Well-known member 23/1/11 #101 עדין בעולם הקאנטרי ומגיעים לשרה אוונס שגם היא משנה לשנה משתבחת כמו יין טוב.