שרשור אחה"צ
יום 77 בוילה
11/9/11

pink panther7

New member
הימורים זו התמכרות נפשית קשה

ממש כמו לסמים, ממליצה לך קצת לקרוא על זה או לשאול את גב..

גם אלכהול או סיגריות

הימורים חוקיים ברוב מדינות העולם, רק בגלל שבארץ זה לא חוקי (למרות שלוטו זה הימור ראס בן אמו) את מגיבה בצורה כזו, העובדות הן שאלכהול גורם למחלות קשות ולמוות יותר מהימורים באינטרנט ואף על פי כן, הוא חוקי כי מרוויחים ממנו המון כסף. אנשים בוגרים צריכים להיות אחראיים למעשיהם, אי אפשר להאשים את בעלי האתרים.

goodpink

New member
כנראה למדינה יש יותר מידע ממך והאזרחים נתנו

בחברה דמוקרטית את המושכות לכנסת ולממשלה לנהל את החברה ולקבוע אמות מידה מה נכון לחברה ומה לא. ועם כל הניסיונות להקים קניזו תסמיכי שהם חקרו את זה היטב. בארה"ב לדוגמא לא בכל המדינות זה חוקי נראה לי רק באטלנטיק סיטי לאס ואגס ובשמורות אינדאניות. לא כל כך הרבה יחסית למספר המדינות של ארה"ב. כמו שישראל לא עובדת בשבת בחול לא עובדים ביום ראשון אולי ובספרד יש להם סיייטה כל אחד ומערכת השיקולים המתאימים לחברה שלו לתאמים הגאוגרפים שלה המדינה התנאים הגאו פוליטים וכו'. רוצה שינוי מאמינה בזה- לכי לכנסת ותשכנעי את הכנסת והציבור הישראלי. לא נראה שלציבור הישראלי יש בעיה אם האיסור הזה. הבעיה עם אלו שרוצים כסף קל ההימורים הלא חוקיים שגורמים לאנשים להיות מכורים לאבד את כל כספם זנות אלכהוליזם וכו'. כל אלה באים יד ביד עם ההימורים הלא חוקיים.

זה לא משנה מה אני רוצה או לא.

למכירת האלכהול יש שיקולים כבדים ביותר, מדובר במכונה שמגלגלת מליונים ואף אחד לא יעצור את זה (לצערי) וזאת למרות שאלכהול גורם למחלות קשות ולתמותה. המחלות הקשות גורמות לאנשים להתאשפז בבתי חולים וכספים רבים אובדים בדבר הזה, בגלל מכירה תמימה של בקבוק וודקה. אני לא נכנסת לוויכוח מה גרוע יותר. אבל אי אפשר לומר שהימורים מסוכנים יותר מכל התמכרות אחרת, הם לא. עובדתית. אני אגב לא תומכת בהימורים, פשוט לא אוהבת את ההתקפה הזאת על דניאל בנושא הזה, כפי שכתבתי - אנשים בוגרים אחראיים למעשייהם, שלא יהמרו ואז לא תהיה לדניאל פרנסה. (היא תסתדר).

pink panther7

New member
אנשים מכורים לא שולטים במעשיהם

ובדיוק אנשים כאלה גברת דניאל מנצלת

Ninaz

New member
../images/Emo243.gifדניאל לא מנצלת אף מהמר-דניאל מביאה

מודעות פרסום לאתר. המהמרים באתר הם אנשים שבארצם ההימורים חוקיים. הרבה אנגלים אוסטרלים וגרמנים מהמרים באתרי אינטרנט. אני אישית מכירה אנשים מאוסטרליה שמשחקים פוקר באתרים ברשת.

poseidon111

Active member
הגיע הזמן שתבין דבר אחד

הימורים תמיד היו והימורים תמיד יהיו.בדיוק כמו זנות,סמים,סיגריות אלכוהול וכך הלאה.זו נקודת המוצא המוסכמת.זה טבע האדם ואף חוק או חינוך לא ישנו זאת. מנקודה זאת אתה צריך לשאול את עצמך את השאלה הבאה: היכן עדיף שאלו אשר רוצים להמר יהמרו: בבתי הימורים חשוכים המופעלים על ידי העולם התחתון או בצורה מוסדרת. לאחר שתיתן לעצמך תשובה,תוכל גם לענות לעצמך עד כמה "חמורה" העובדה שלדניאל יש תפקיד כלשהו בחברת הימורים.

webguy

New member
רצוי לדייק ..!!../images/Emo88.gif

בישראל כמו ארה"ב הימורים באינטרנט לא חוקיים .. ובעוד מדינות יותר מזה יש אישור על חברות האשראי במדינות האלה להעביר כספים לאתרי הימורים ..!! וזו הסיבה של האתרים האלה נמצאים בדרך כלל במדינות קטנות אשר נותנות אישור ולכן דניאל נוסעת לחו"ל הרבה ..!! וזו התמכרות הרסנית שמפרקת בתים וזו הסיבה שאין בשלב זה הימורים בקזינו בישראל החשש מהתמכרות של אנשים רבים ...

goodpink

New member
הימורים ברשת הם לא חוקיים בישראל. כל עוד

היא לא עושה את זה לקהל הישראלי הוא בישראל אין בעיה אם זה. יש כללים מאוד נוקשים מה מותר לחברת הימורים בחו"ל לעשות בישראל וזה מאוד מצומצם עם בכלל. עם זה היה בישראל היה לי בעיה אבל הבנתי שזה בחו"ל אז לי אין בעיה מאחר והמדינה שהיכן שהם פועלים החליטו בשביל התושבים והאזרחים שלה שזה חוקי. בישראל החליטו אחרת לטובת הציבור והחלאות שנובעות מהימורים לא לאפשר זאת תזכרו שבישראל גם משחק פוקר בין יותר משלוש אנשים על כסף יכול להפוך חושבת לא בטוחה להימור לא חוקי ואסור. בישראל האפשרות לגרימה מסיבית של מכורים, חוסר ריחוק גאוראפי, זנות, אלכהוליזם וכו' הביאו לשכך שנכון לזמן זה ההימורים ברשת לא חוקיים בישראל.

goodpink

New member
רוקסט מגיעלים לארץ. יפה.

יש לי את האוסף של השירים השקטים שלהם ולהיטים האחרים. מקווה שזה יהיה מופע רק של הלהיטים ולא של דיסק חדש.

goodpink

New member
חחחח החבר של אורנה דץ כפיל של גב פשטי

רק עם קצת קרחת בחלק הקידמי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וליהיא מהאח הגדול מצחיקה בחוסר טאקט שלה.

תראו, גב מסוגל לשיחה נורמלית.

אני לומדת שהוא חסר בטחון באופן קיצוני ואולי זה מה שגורם לו להתנהגות הזו עם קרן.... יש פסיכולוג בקהל?

goodpink

New member
הוא לא מעורר בי אמפטיה שהוא מספר את זה

לא יודעת זה הצורה שהוא מספר את זה חסר רגש...וגם קשה לקרוא האם זה אמיתי או כדי לסחוט אמפטיה מאחר והוא פוקר פייס. איתן באמת לא כל כך מבין ואין לו אינטלגנטיה ריגשית כדאי לשאול את השאלות הנכונות. לפי מה שגב אומר זה לא חוסר ביטחון כמו חוסר תחושת שייכות משהו די נפוץ ליד להורים גרושים... אבל קשה לי לקבל שלראות פוטבול אמריקאי גורם לו להרגיש חלק מדבר יותר גדול ותחושת שייכות . זה התחושה שלו נכון אבל איך בדיוק? מה הדיוק נותן את התחושה שהוא חלק ממשהו יותר גדול איך זה מתקשר עם תחושת השייכות? הוא כל כך עם פוקר פייס שקשה לדעת אם בכלל להאמין לו. ואיתן לו מבין מספיק בעניין כדי לשאול את השאלות רוב האנשים שם לא מבנים מספיק. ענת, ענבר, איילת, ליז, עדי יכלו לשאול את השאלות כי להן יש גם את המקום הזה בתוך תוכן.

אני מלאת הערכה אליו שהוא לא משתמש

זה מאבק יומיומי וכל הכבוד. אני לא חושבת שזה צריך להיות הטיקט שלו . אגב, תחושת חוסר שייכות היא שגורמת לו לחוסר בטחון, הוא מרגיש תלוש. אני כן מבינה את עניין הפוטבול, זה כמו אוהד של קבוצת כדורגל, אתה חלק ממשהו גדול, יש עוד אנשים כמוך ולכולכם מכנה משותף אחד. אחד כמוהו שהיה לבד בסמים ובסמים אתה הכי לבד, מרגיש פתאום מחובר, לא לבד, זה דבר גדול עבורו. בסך הכל הוא דיי מסכן, הסמים כנראה דפקו חלקים ניכרים מהמח שלו.

למעלה