שרשור אחה"צ
יום 77 בוילה
11/9/11

pink panther7

New member
שמעתי את השם אורטל אבל אולי את צודקת

כי הרב היא לחשה, צריך להעלות את הקטע

שן22

New member
זה כבר מהדמיוני אבל עקבתי אחרי השיחה שהייתה

עכשיו ולא שמעתי אותה אומרת את זה...

izmeral1

New member
../images/Emo140.gif HI EASTERNASTAE

אני המומה . מהתגובות שלך. במהפך חד משמעי על אתי. לא שאתה מחבב? אותה לפני? או-סוג של.... אבל לרדת ברמה כזו של שינאה. זה מרגיז אותי. אני גם לא מתחברת להרבה שם. רק אחת לא נכנסת ללב? גם וזה שחקנית והיא קרן. על אתי. היא פשוט לא מבינה כמה יש רוע שם. ומכאן גם אותך? להכפשות שלך נגדה. זה חמור. כי היא לא עברה את הרוע ולא עשתה גם רע שם. הכניסו אותה כמרוקאית לשם שינוי. משהו כזה וכמובן. לראות איך החברה הגבוהה" מסתדרת איתה. עם כאלה.מעמך. מבין. ןבאמת שרדה וגם ספגה. הרבה ביקורות שם וכאן. לרגע חשבתי שאחת ממנהלי הצוות כאן היה משליח את ההכפשות על אתי. ? מתברר שאתה עברתה...... את הטעם הטוב. אז הבנתי. לא לא מבין אם הפרמיטיביות? שבא וגם את הסלנג והצעקנות שבא. ואולי גם המראה. בעני היא יותר יפה מיונה של יוני. גם חרוז. וגם יוני לא בשביל אתי. כדיד טוב למה לא.. ועל השקרים שלה. לקבל סכין בגב זה לא חמור. הכי מגעיל עד לסכנה של הנפגע. כן מאלה ברגש .אותה אתי. יש הרבה אמת ממנה. אז לגבי האחרות לא מושלמות.? וגם צבועות. זה הרבה יותר גרוע למהיות שקרן. על דברים קטנים היא אמרה והוא אמר. את מילה ניתן לתקן במשעה טוב להביר לבקש סליחה. את הצבוע כשה לתת לו גם מחילה. וצריך. כי הצביעות היא הרבה חזקה. עובדה הן ממשיכות בזה. אותן צבועות וגם מתחזקות. ואלה שפגעו באתי. אני לא מזדהה עם אתי בהרבה מובנים רק כאישה. היא יותר אישה בעני.יותר מהאחרות. אז חסר קצת איכות? חחח האיכות שם נגועה בזבל. לסיום על אתי. מבית טוב היא. וגם מרןקאית. אז קצת כבוד לעדה. והיה ואפשר להנמיך פרופיל.? ולא לת דעה קשה נגד. וכמובן לא מוסיף ממך ולא מוריד ממך. להיות חמוד. לרצות את האחרים לא נותן דבר. אני למדתי על בשרי. בגלל שאני מרצה את האחרות בטוב לב שלי. הערכה פשוט אבדה. רק אני מורידה מזה. הערכה וארכה . חוזרת. ועל זה נאמר חמישים א-%50 לאלוקים והחמישים הנותרים לאנשים. בערבית זה עבד.העבד הוא אנשים. זה לתת כמה שאפר מילה טובה הופעה גם טובה. לא הצגה. איך אתה מופיע מה את לובש. וכך אתה נמדד. בחצי ועוד חצי. עכשיו משפט על אורטל. לא הבנתי מה המשמעות לגבי השם שיש לה.או הסטיגמה?( נערת האגו. ) ואמש בלילה KEEK החמוד. נתן לי להבין מזה נערת אגו. שעדיין לא מובן. נתן לי סרט שלה המופיע פני כול העולם. תעלומה של בחורה והשם נערת האגו. אז הבנתי מצולמת בחצי עירום. החזה כצעט אבל כמעט מותר. כי הוא לא. עדיף לי לא להסתיר. ולהיות טהורה מבפנים ומעט מוסר. כדי לא לצור את יצר הרע.. זה לגרום לגברים רע. מזמנים את הכוח.בכוח?? לדוגמה אם והיא שחקנית ומצולמת עושה זאת בהגנה. ואם אין הרבה הומה אדם גם בסדר. במקום מבודד. צילום בעירום הוא פרטי. או החרה של הפורונו. אז עדיין לא יודעת מי זו אורטל. סולימן. גם השם קשה. ימני הבנתי? ולא יודעת מה זה אגו. אגו זה עדיין אדם החושב אל תגע בי כי אני הרבה מעליך. ואין אנחנו באותו הגובה עניים........ זה אגו. לא שחצי עירום או צילום חושני זול של אורטל הוא האגו....... לגבי אתי. מותר לך לא לחבב אותה? או לא להחבר.אבל בלי הכפשות. הולך טוב. ואם באמת היתה רעה כמו אותה קרן כולם? היו מבנים? כמה שפה לא מבנים אותה חבל? ערב טוב לך קבל את דברי באהבה. ותעשה מה שברצונך הלאה. תהנה מהשידור.

easternstar

New member
את אתי אני לא מחבב ואת אורטל מחבב!!תיכף אסביר

מיד אחרי השידור אכתוב הודעה מפורטת..

easternstar

New member
izmeral חביבתי../images/Emo140.gifהסתיים השידור ואני עונה

נתחיל באורטל: אני מחבב את אורטל כי היא נראית לי טובה, ישרה והגונה עם הבנות, החברות שלה. מעולם לא ראיתי שפגעה באחת מהן. להיפך, כשפגעו באיילת (שהאמא שלה חולת סרטן) אורטל יצאה להגנתה ואמרה לענבר שכך לא מתנהגת חברה. כן "נערת אגו", לא "נערת אגו" כל זה באמת לא מעניין אותי.
אם אורטל שמרנית או מנוסה עם גברים זה לא עסקי. זה העסק של הגבר שירצה אותה ויבחר בה. אורן רוצה אותה, מאחל לו ולה בהצלחה. אני ליברלי ולא שופט בנות על פי השמרנות או הניסיון המיני שלהן. כל זה לא רלוונטי לשיפוט שלי. כבן אדם אורטל הוכיחה את עצמה. נעבור לאתי: כטן את מזכירה לי שאתי היא בדיוק מהעידה שלי: אתי מרוקאית וגם אני מרוקאי. אני לא אכחיש שמראש תרבות מוכרת של החום המרוקאי נותנים נקודות זכות ברגש אבל אני מחכה לראות איך האופי וההתנהגות של מי שהוא מהעידה שלי. אתי לא רק צבועה, מנשקת ומחבקת בפנים ומאחורי הגב "מלכלכת" אלא גם עושה טירור. היא גרמה לבנות להתמוטטויות עצבים כשאירגנה "חרם" של הבנות על הקרבן התורן שלה. את שואלת למה הבנות תמכו ב"חרם" של אתי? התשובה כי הן פחדו. אחרי שראו מה קרה לקורבן התורן שלה הן נבהלו ולא דיברו עם הקורבן כדי לא להרגיז את אתי. למשל לירון. אמא חד הורית לילדה קטנה שרצתה את בן זלץ "ועשתה לו עיניים" אז אתי גם חשבה שבן בעניין שלה והחליטה לסגור חשבון עם לירון. לירון שכבה במיטה ובכתה ללא הפסק בהתמוטטות עצבים. היא בקשה רחמים מאתי אבל לאתי לא היו רחמים. מכיון שאת מזכירה את המוצא המשותף שלי ושל אתי כמה פעמים אזכיר שגם לירון משלנו: מרוקאית או טוניסאית (לא זוכר). אז לא אכפת לך שיתנהגו בבריונות למרוקאית אחר כי זא אתי? אתי גם השתתפה בחרם על ליז, ותכננה יחד עם קרן וליהי להרגיז את דניאל כך "שיהיה לה סרטן". היה תכנון מדויק איך לעשות את זה לדניאל. על הצביעות והרכלנות מאחורי הגב יש המון דוגמאות ואת אומרת לי לא לשים לב כי היא מרוקאית כמוני. האם זה מוסרי לדרוש ממני דבר כזה? לסיום אוסיף משהו שאתי אמרה היום וגם לא מצא חן בעיני: פעמיים אתי קראה לאשכנזים:"אשכנזים מסריחים". פעם בתחילת התוכנית כשדברה על האשכנזים שלא מנקים והיום. האם בגלל שאני מרוקאי אני צריך לקבל ביטוייי גזענות ולרצות לתת לאתי מיליון? ואם היו קוראים לי ולך "מרוקאים מסריחים" או "יהודים מסריחים" הגזענות הזאת היתה בסדר? בן העידה שלי מקבל קרדיט כי אני קרוב אליו אבל אם הוא מתנהג בבריונות ובאלימות נפשית או גופנית המוסר שלי מחייב אותי לא לתמוך בו. את תומכת באתי כי היא מרוקאית כמונו? לילה טוב Izmerzl יקרה
מחכה לתשובה ממך.

שן22

New member
אתי אמרה עכשיו שהיא יוצאת עם שני חברות מהבית

ונינה וחן מה עם דנה שרק לפני כמה ימים התלקקה עליה היא כבר שכחה אותה ומה עם התינוקת שלה דניאל? חיימיייי

היא אומרת לכל אחד את מה שהוא רוצה לשמוע

אחרי שהחדשות ילכו, היא תלך לדבר עם הותיקות ותשכח מהחדשות

Ninaz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחהה שן היא שכחה בדרך את הבייבי

נוראית ומצחיקה

../images/Emo41.gifושוב איתכם ושוב איתכם...../images/Emo41.gif

דמיינו שאני דופקת פה איזה ריקוד הורה מהז'ורנל ז'ורנל ז'ורנל!

הצגות בסגנון של "אני עעעערגתי את עצמי פה"

"לי הכי מגיע להיות פה" "אני לא צבועה" "אמא שלי חווווווווווווווווווולה" "אני תמיד עזרתי פה לאנשים" כאלו?

למעלה