שרשור אחה"צ
יום 77 בוילה
11/9/11

easternstar

New member
הקהל מצביע במשדר המרכזי פרט לדניאל

כי כולנו יודעים שדניאל זכתה בחסינות. 5 הבנות עם מס' הקולות הנמוך מועמדות לבחירת איתן וגב. הם יודיעו במשדר עצמו במי בחרו. הם כבר התכוננו מראש בעזרתו של יוני.

andy181

New member
לא משנה איך מסתכלים על זה ונינה ומור עפות

עוד הדחה צפויה..

שן22

New member
מור עושה הכל כדי להישאר אז לא הייתה שוללת

אותה עד הסף....

Deacon Frost

New member
יש ביניהן שלום קר

ביום שישי הן דיברו ביניהן ולפי מה שראיתי הן יותר מתקשרות כשהן נמצאות בחברת אחרים מאשר לבד. כנראה סיכמו ביניהן שחברות הן לא יהיו אבל ישמרו על יחסי כבוד עד הגמר. כמובן שזה לא מנע מאורטל אחר כך לומר שלדעתה דניאל שחקנית כשונינה שאלה אותה מה דעתה על כך שדניאל חברה של אתי למרות שהיא יודעת שהיא שיקרה לה לא פעם ואתמול כשאתי התעצבנה על זה שכולם ענו במשימה שהיא הכי רכלנית דניאל אמרה שלצורך המשימה היא בחרה בה אבל בשאלון היא בחרה באורטל.

sivan513

New member
מזותמרת לצורך המשימה?

זה אומר שהיא באמת שחקנית, אם היא לא עשתה את מה שהיא חושבת...

andy181

New member
המשימה היא כמו בהישרדות: לא להגיד מה

שאתה בהכרח חושב אלא מה אתה חושב שהרוב חושב גם חן למשל עשתה את אותו הדבר..

andy181

New member
כן, לפני איזה כמה ימים..אבל לא טרחו

להראות במצלמה המרכזית. (וכמובן שלא היה אפילו סאונד במצלמה 4). אין לי מושג מה הייתה תוכן השיחה, אבל מאז הן פחות או יותר בסדר אחת עם השנייה...

שן22

New member
אני אוהבת את זה שדניאל בלבוסטע בהכל בבית נראה

לי שגם איתן אוהב את זה היא בת 25 והיא עושה הכל, כל הכבוד לה...

goodpink

New member
הראו בגיא פינס את סבא שלה חמוד אהבתי אותו

ניצול שואה צייר שציוריו נמכרים בארה"ב וביפן. ציורים יפים. איש חביב אהבתי אותה לפי הכתבה. לא אהבתי מה שבגיא פינס ניסו לעשות מניחה מטעם ההפקה להגיד שדניאל פייבוריטית לזכיה אבל היא לא צריכה את הכסף לא הוגן גם קרן ליהי לא צריכות את הכסף. המשימה נראית טוב מצטלמת יפה. מסכנה חן אתי צעקה עליה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בגלל שענתה מה שכולם אמרו.

goodpink

New member
לא יודעת עד כמה עשיר הוא אבל הוא חביב עם

אף גדול או בלי. הציורים יפים ומרוויח את כספו ביושר אשור לשפוט אנשים שמרווחים את כספם ביושר.

pink panther7

New member
זה נכון אבל יש לי בעיה עם הדרך שבא גברת

דניאל מרוויחה את כספה מאנשים מסכנים שמכורים להימורים

goodpink

New member
זה כבר סיפור אחר. בנושא אגיד רק שאם זה לאנשים

מחוץ לישראל איפה שזה חוקי אז אין לי כל כך בעיה עם כך אבל אם זה בישראל בעיה גדולה מאוד. לדוגמא החברה הספונסרית של ריאל מדריד זאת חברת הימורים באינטרנט אז אנשים חשופים לכך כל שבוע בישראל. באנגליה ילדים יודעים על החברות הימורים האלה מגיל צעיר מאוד מאוד נפוץ אצלהם כמעט נראה לי כמו לשתות. כל עוד זה לא לישראל זה יחסית עוד מתקבל אם זה במדינה שזה חוקי בה.

את שופטת באותה מידה מוכרים בחנויות שיכר?

או אולי את חנויות הבגדים, כי גם שם יש פסיכולוגייה שיווקית שגורמת לאנשים מסכנים לקנות הרבה יותר מכפי יכולתם הפיננסית. ואולי את רשתות האוכל הגדולות, ידוע שאנשים קונים הרבה יותר ממה שהם אוכלים. אנשים בוגרים אחראיים על מעשייהם, הימורים ברשת הם חוקיים אז תרדו מהקייס המטופש הזה.

למעלה