יום חמישי

אני דווקא מתגעגע ליוני (אני יודע שאני היחיד )

אני לא סובל את בן אורן בחור טוב אבל לא מעורב בשיחות אפרופו יוני למה הוא רצה לחלק לבנות חסה באמצע אירובי ? מה הוא דפוק ?

קשקשה9

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

רק המחשבה על הצרחות של הבנות עושה לי רע כשהבנים יכנסו חזרה לוילה הבנות יצרחו כאילו מי הגיע ממש ממש לא בא לי שיחזרו

בא לכם לחתום פה ולפתוח שירשור להשארת גב בתכני

בתכנית?? יאללה תתחילו אולי בהפקה קוראים וישאירו את גב להמשך התכנית

נעמה8080

New member
אפילו ליהי וענת אמרו שאיתן נפתח בימים

האחרונים. כנראה עושה יותר טוב שהחברים שלו לא באזור. אני רק יודעת שאם החברים של איתן יחזרו, המצב רוח של רובנו יירד ואני בכל אופן אסגור שוב את הערוץ כי חבל על הכסף. למה לשלם על משהו שלא אראה?! אני לא יכולה לראות את החברים שלו! הם כל כך לא תורמים לתכנית! בדיוק ההפך!

נעמה8080

New member
ELOR 14

פשוט אי אפשר להתכתב בפורום הזה, הוצאת את כל החשק! אתה לא יודע לנהל פורום?! מה אתה נועץ שתי הודעות ארוכות?! אנשים לא יכולים לכתוב הודעות חדשות בגללך! כל ההודעות החדשות נמצאות למטה למטה ולא רואים אותן. מה מעניין שאבא של דניאל מעדכן בבלוג?! למה זה צריך להיות נעוץ יומיים?! תשחרר את הנעיצות, תודה.

עינת 1

New member
צריך להודיע להנהלת תפוז על הנעיצה

המנהל מגיע לפורום אחת ליממה, תוקע שירשור מפלצתי ליומיים ואי אפשר ככה. לא נעים ללכתוב או לקרוא את ההודעות בפורום. המנהל צריך להיות כאן יותר ואם לא אז שתפוז תדאג לעוד מנהל בפורום.

על פי הבנתי, ליז אמרה לאורטל, שאם היא לוקחת

לה משהו מהמגירה, שתבוא ותגיד לה, שלא תפתח לה אותה סתם. אורטל אמרה "את הרשית לי לקחת כל מה שאני רוצה". ליז אמרה שאכן, תיקח מה שהיא רוצה, אבל שתגיד קודם. זה הכול. דווקא בקשה שנשמעה לגיטימית לחלוטין, ונראה לי, שאורטל עולה על הרכבת הזאת, כדי להשיג אהדה מהבנות, כי איתן מעדיף כרגע את דניאל על פני אורטל והיא מרגישה קצת מובסת. נשים. נשים...

למעלה