יש לי יום יום רביעי....

../images/Emo57.gifאני חושבת שלדתיות נותנים פטור. ../images/Emo3.gif

לא שירתתי. יש לי פטור מצה"ל. ^^

AlmA XP

New member
אני עייפה ../images/Emo199.gif מתה XP

בקיצור: יום נחמד, לא משהו מיוחד ^^ למדתי: אנגלית ג'ג שעתיים תנ"ך שעתיים מת'
ובקשר לשאלה.. משהו באנגליה אבקורס...
נ.ב. התמונות

just orr

New member
היום... :)

ממ.. לא היה משו מיוחד. הסטוריה [שעתיים]- בסדר :| מתמטיקה [גם שעתיים]- פחות בסדר :| ספורט- ממש לא בסדר!!! יואווו היא הרגה אותנו
ספרות- מבחני קריאה אזרחות- המורה הייתה צריכה ללכת (((:) אבל היא נתנה לנו עבודה מזה מעצבנת!@# ואזזז שחזרתי הבייתה ראיתי טלוויזיה XD היה "דו- קרב" [אמטיוי2] של בלינק 182 וסאם 21 DDDDDDDD: וכאלה. תשובה- אין לי מושג איפה הייתי רוצה לגור. אבל מעניין אותי איך זה לגור בעיר.. אם זה ~ממש~ שונה חח.. וואי אהבתי את התמונות
והתמונה הראשונה ששמת XDDDDDD

just chenis

New member
אוי גמאני ראיתי ת"קרב"..

בלילה ואמא שלי ראתה את ינטו דיפ.. והיא עושה לי מה אני צריכה לראות את התחתונים שלהם
יו אבל זה היה כזה טוב.. שתי להקות מעולות.. סאם 21

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אפילו לא שמתי לב שכתבתי 21 XDDDDDD *41. כי אני לא בורה. חח אני לא מכירה כ"כ הרבה שירים של סאם, וממה ששמעתי הם טובים ^^ ובלינק אין בכלל מה לדבר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יום מבוזבז..

היום שלי בבצפר התחיל רק ב-11:50! זה כזה בזבוז של כל הבוקר שלי.. הגעתי בדיוק 2 דק' אחרי הצלצול, הישר למת'
לפחות זאת הייתה שעה אחת, כי לשבת לבד במת' זה שעמום מטורף. קבלנו את הבחנים בסוף השיעור והופתעתי לקבל את ה-73 שלי.. הייתי בטוחה שזה יהיה בסביבות ה-60. מזל שלא הייתה לנו שעה חלון אח"כ כי כבר מתתי לעוף הביתה. אז קבלנו שעתיים ביו', בהם נתחנו מאמר שעסק בשיבוט [נושא חרוש], ואיך אפשר שלא להזכיר את דולי הכבשה? ><" קבלנו מבחנים - 80
הייתי מאוד מאוכזבת אם זה היה פחות. נמ, וזהו. עכשיו צריך ללכת ללמוד לאזרחות. מקודם פתחתי את הספר, בהיתי בו 5 דק' ומצאתי את עצמי שעה אח"כ קמה משינה עמוקה
מרוב העייפות נרדמתי עם העדשות, Not good
לאק טו מיי סלף >< :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני תמיד שוכחת לענות לשאלה../images/Emo122.gif

אם הייתה לכם אפשרות לבחור כל עיר בארץ ולגור בה מה היא היתה?
אני מניחה שאני די מרוצה מהמקום בו אני נמצאת - הים קרוב אליי שזה חשוב, והטיילת שתמיד אפשר לצאת אליה. [הטיילת זה הבית!
>< NOT]. וזה קרוב לת"א [ת"א זה הבית (השני)]. גם לגור בת"א היה יכול להיות סבבה ולחסוך לי שעה נסיעה, או אשקלון נראלי סבבה שם. בארץ אין אופציות במיוחד ואני מקווה שאני לא אצטרך לתהות בסוגיה הזאת בעתיד שלי.

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo6.gifגמני!../images/Emo45.gifאין לי כוח לענות עכשיו../images/Emo6.gif

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifחחחחחח את קולטת שיום

שישי יש לי גם תמבחן באזרחות ועדיין לא ישבתי ולמדתי.... ישבתי 10 דקות קוראת כמה זכויות והגדרות- הפרדת רשויות וזהו XD פרשתי, כמעט נירדמתי חחחח "בהיתי בו 5 דק' ומצאתי את עצמי שעה אח"כ קמה משינה עמוקה"
זה מה שקורה לי רוב הפעמים בהצלחה

Maddie

New member
אני אוהבת את רביעי ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

אמממ אני הייתי רוצה לגור בת"א או אילת ^^ סטלה תותים.
סדר יום: [ממש קצר!] אנגלית אנגלית תנ"כ - היה לי מבחן
אזרחות סיימתי
חחח אני מסיימת ב-12 ברביעי. היה לי יום בסדר. הרווחתי עוד 30 שקל מבייביסיטר [היא חייבת לי עוד 20 כי לא היה לה
] ואז אני אקנה אמפי ואתחיל לחסוך ליומולדת של אחותי חודש הבא D: בסוף החודש יש לי טיול שנתי *שמשון7* ^^ ואולי מחר לכבוד יום האהבה, ובגלל שאין לי עם מי לחגוג איתו [שוב
] אני אולי אסע עם חברות לסרט D:

../images/Emo41.gifרביעי :]

בבקור - קמתי בשבע |: אני שונאת לקום מוקדם ועוד יותר גרוע מלקום מוקדם זה לקום מוקדם וההרגשה של הקשה-לצאת-מהמיטה אני שונאת את ההרגשה הזאת! כולכך חמים ונעים לי במיטה למה לצאת
ועוד בשביל יום לימודים |: טוב אז התחלתי עם 3 שעות לימודי סביבה - מייגע
אחר כך שעתיים קולנוע - מבע בקולנוע - היה בוחן - הלך בסדייר :] אחר כך תעבורה - בוחן |: ואשכרה עשינו אותו כולם ביחד והמורה לא אמר כלום ממש לא הפריע לו D: אז המממ אה כן! שעה תנ"ך וממש איך שהשעור התחיל הרכזת של השכבה נכנסה והודיעה לנו ש"אם תמשיכו להתנהג ככה בשעורי היסטוריה תצטרכו ללמוד לבד לבגרות" וזה ממש לא "להתנהג ככה" יש אצלנו בכיתה בערך 5 ילדים שמפריעים כול שעור! והמורה, במקום להוציא אותם לא עושה כלום גאאד איזה אהבלה
בתנ"ך למדנו על משפט שלמה - היה סביר אחר כך ספורט - היה כיייף! שיחקנו לכדור עף - מגניב ביותר D: הייתה הפסקה והלכנו למרכז והצטלמנו על המתקנים של הילדים הקטנים אלה שצריך להכניס שקל וזה מתחיל להוציא רעש ולזוז היה מצחיק D: ואז שוב תנ"ך ושוב משפט שלמה וזהו! היה יום אחלה :] ותמיד אפשר להתנחם בזה שמחר מתחילים שתשע וחצי
ולומדים רק 4 שעות

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifיום רביעי שלי- גם לא משהו ><"

היום לא הלכתי לבצפר אבל מחר אני כבר אלך ... אני עדיין מצוננת ומשתעלת ושמתי לב שהתנפח לי הדבר הזה שיש בתוך האף בצד שמחבר את שתי הנחיריים [XDD] אז הוא ממש עגול וגדול וורוד
XD והשתעממתי והלכתי לחברה ללמוד לג"ג ובחיים לא הבנתי כמה זה מייגע עד היום. גאש לשבת 4 שעות וללמוד ג"ג כשאתה יודע שתיכשל במבחן בכל מקרה
או גאש אני שוננננאת ג"ג !!!!!!!!!!!!!!
אם הייתה לכם אפשרות לבחור כל עיר בארץ ולגור בה מה היא היתה? לא יודעת אם הייתי רוצה עיר אבל ... פריז
זו עיר מגניבה [:

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifזה מזכיר לי את קרבות הנעליים שהכיתה שלי

הייתה עושה בשיעורי ג"ג, זה היה כלכך מצחיק והמורה הייתה כלכך סתומה! קרה כמה פעמים שפגענו במפה שהייתה תלויה ליד הלוח והמפה הייתה נופלת

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחח

המורה שלנו כל הזמן מאיימת עם בחני פתע ><" והיא דומה להר געש מתפרץ מערב הסעודית
אני אצייר אותה ואשים במקוויקנד D:

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאת צריכה לבחור עיר בארץ XDD

אומג ג"ג 4 שעות?? דאםםםםם כמו אזרחות חח תרגישי טוב שוב

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאופסXDDDDDDDD