יש לי יום יום רביעי....

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifכן, מיכל סיפרה לי../images/Emo6.gif

אני מתה לראות XDDDDDDDDD באותו הזמן שאני אכשל בג"ג
וכן מיק- אורסולה
היא נראית ככה

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif מה יהיה בעתיד? XD כנסו כנסו חח

תכף תבינו למה רשמעי תא תזה XD... קיצר היום למדתי : כימיה ספורט תורה מתימטיקה -אוכל- ביולוגיה משנה נביא ספרות >< והיום חברה שלי באה אלי והיה שיא הצחוקים כי אחרי הביצפר ירדנו במשרדים של אחים שלי [ישלהם חברת הפקות שעושה סרטים וכאלה]. בקיצר הם ביקשו ממני להקליט משפט שלי שאני אומרת : 'מה יהיה בעתיד?' חח זה היה שיא הצחוקים כי טעיתי עם איך אומרים יהיה בצורה נכונה חח.XD ואז הלכנו עם ההורי םשלי לקניות והיה עוד יותר מצחיק [חברה שלי אחת הפדחניות חח היא הולכת להרביץ לי עכשיו XD ]. והאמ.. האמ... זהו עכשיו אני נותנת לה את המחשב והולכת להתכונן לאנגלית ואז לראות דני הוליווד והישרדות ^_^. "תראי זה פשוט לא תתתעוורי טנ.. טנ.. בקלותת כלל מהה שתרציי יהיההה כל מה שחחחלללמממתתת קקורה XDD " אה והיום המורה העבירה מקונמות ועברתי לשבת ליד רייצ' [מהפורום רייצ'ל מלסה
] וציירנו את דאגי מנוזל בחוף הים באוסטרליה XD .

rachel malasa

New member
ודאגי נרצח ביד קרה ומזעזעת

ע"י חברה שלנו שישבה מאחורינו. יצ"ב! [יהי ציורו ברוךXD]

NoNo xD

New member
יום רע |: כל כך מעצבן .. \:

ודווקא היום חשבתי שיהיה כיף כי במקום ללמוד לקחו אותנו לסיור בתיכון ! זה להפסיד שעתיים מדעים ושעתיים מתמטיקה ! לא שזה הרבה ללמוד אבל בכל זאת
אז הלכנו לתיכון ואז התחיל לי כאב בטן והרגשתי שאני עומדת להתמוטט שם \: בקושי הלכתי .. ואז באו לקחת אותי הבייתה באמצע הסיור.. ואז סבלתי בבית.. וישנתי .. ואז הרגשתי יותר טוב .. ובערב הלכתי לרופא שיניים והוא התחיל לכעוס עליי שאני לא שמה את הגומיות שלו ! למה מה קרה ?!? מי הוא שייצא עליי ?!???? ואז ההורים שלי גם קצת כעסו עליי אבל זה בקטנה לא קריטי ... ואני צריכה ללמוד למבחן מחר במורשת וללמוד בע"פ 24 מושגים ואני לא זוכרת כלום XO ומה שעוד יותר גרוע שגיליתי שאני גם סנילית ברמות קשות אז אין מצב אני מצליחה מחר ): וגיליתי עוד משהו.. סיפרו לי שחברה שלי [שהייתה פעם החברה הכי טובה שלי] תיכננה נסיעה לסביונים ולא רצתה להזמין אותי ! זה היה ממש מגעיל היא אמרה שאני מעצבנת ושאני כל הזמן מסתירה ממנה דברים וכשאני מספרת משהו אני עוצרת בדיוק באמצע ב"מתח" וזה כל כך עיצבן אותי !!!! היא מצאה לעצמה סיבות להרחק ממני !!??!? בגלל שאני לא מספרת לה דברים ?!? אז יש משהו שאני עושה ואני לא מספרת לאף אחד אז למה היא מיוחדת שצריכה לדעת את הכל !?!? אני שונאת כאלה אנשים שחייבים לדעת ה-כ-ל !!
זהו .. פיוו פרקתי את הכעס \: סורי שחפרתי ..
פשוט כשאני נכנסת למשהו שמעצבן אותי אני מוציאה הכל .. אני אוהבת לפרוק.. אבל אני גם אוהבת שפורקים אליי .. XO זה לא היה קשור סתם אמרתי

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gifיום רביעי../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo205.gif

התחשק לי להתפרע בכותרת
נמ.. אז ככה.. היום היה יומולדת לדניאלו
והגעתי לבצפר בשבע וחצי בתור עונש כי איחרתי לשיעור
ונסחבתי עם המכתב הענק שהכנתי לדניאלו שדהיה יותר גבוה ממני ואז הבאתי לה והיה חביב, למדנו רק 4 שעות.. אז היה יום עבודה בצופים, והיה ממש מצחיק(אם ידחה היום שבט- ציטוטים במקוויקנד הקרוב
) וחזרנו רק בשמונה הביתה ואז אני ודניאלו רצינו פיצה אז הלכנו בספונטניות לטופ דן וקנינו פיצה וקרפ וכואבת לי הבאן ובואופן אירוני שניהם עלו 14 שקל ביום שהיא נפרדת מגיל 14!XDD אה וגם חברה שלי עשתה מלא מבחני מעבר לא1, אנחנו בא2 והיא לא עברה אפחד אבל המורה רחמה עליה והיא העבירה אותה על תנאי, ואני ממש שמחה בשבילה
בקיצר, יום ממש נחמד לשם שינוי

michalie XD

New member
יום רביעי שלי../images/Emo70.gif

אתמול הודיעו לנו שאנחנו הולכים ללמוד בתיכון(ליד התיכון יש אשכול פיס) אז היום למדנו ב"תיכון" ואני חוזרת על זה ליד התיכון יש אשכול פיס אז למדנו שם אז ככה הלך לי היום (למדתי רק 4 שעות): שעתיים ראשונות - ערבית- למדנו ציווי ודווקא הצלחתי להבין משהו
ואני הילדה הכי דיסלקטית בעולם בערבית. שעתיים אחרונות - ראינו כל מיני חלקים מסרטים (קרטה קיד, פיסיכו, ועוד...) אז דיברנו גםשם על ישראל (בורינג) והיה יום משעמם קיצור. נ.ב מלא זמן לא הייתי על הפורום (אהמ.5ימים.אהמ.) והתגעגעתי
מישהי בכלל שמה לב שלא הייתי פה?

just chenis

New member
כן אני יודעת שאני עונה על יום רביעי ביום

י.. כזאת אני.. מוזרה
תאמ תסתם משמעם לי כי אל הלכתי היום לבצפר אז החטלתי להוסיף טיפה הודעות לרזומה.. ממ טוב אז יום רביעי שעת 0 (7:30) עם טדי המורה לכימיה הכי סטלן בעולם.. ספרות היה אמור להיות לשון לשון אבל המורה לא באה אז היה ערבית ערבית ולי יש פטור
אז בשעתיים האלה סתם ישבתי ודיברתי עם ילדה אחת שהיא כזאת מותק ועשיתי ש.ב בבילוגיה שעתיים ביולוגיה והביתה כי היה לקבוצה השנייה של מחשבים מעבדה שיו איזה יום טוב.. אממ אחרי זה סתם לא עשיתי כלום ואז ב6 ורבע קלאסי- שיו המורה (זכר) מתחיל ממש להתייחס אלייי בשיעורים האחרונים.. הוא לא יודע תשמות שלנו בכלל הוא יודע רק של שתיים שרק אליהן הוא מתייחס.. ובשיעורים האחרונים הוא פתאום מחמיא לי ומתקן אותי אני חושבת שהגיע הזמן.. סופסוף 20:00-פוינט.. שיו היה לי כזה כואב לא הצלחתי כלום זה כזה מאכזב אני מרגישה מהזה גרועה יחסית לשאר הבנות
וזהו אז ישר חזרתי להישרדות ואממ ש.ב וזה והלכתי לישון.. יום סביר בחיי

just chenis

New member
שכחתי את השאלה היומית ../images/Emo122.gif

ממ איפה הייתי רוצה לגור.. אולי בחולון כי בכל זאת גרתי שם עד החופש הגדול.. ומקום אחר קיסריה/סביון כי אז זה אומר שאני טחונה בתחת...

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifבסדר, נחמד..../images/Emo9.gif

למדתי עד רבע ל-12 ואז נסעתי לירושליים והיה ממש כיף
נמממ היה בסדר..

sweet shir

New member
אוקי, סיכום מהיר וזריז של היומיים האחרונים:

עאעאעא מקסי%#@% פאקינג שיט תעשה אותי%#@%# מקסי$#@% מקסי%#@%#2 |מתה| איי ת'ינק ד'ת קאברז איט אפ.
בשיא הרצינות אני לא מתפקדת מאז שראיתי ת'פרק הראשון של העונה ה-2 של סקינס. XDDD המוח שלי נמס.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDD

מפגרת. עזבי מקסי ~רק בגלל שאני לא יודעת מיזה~ נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם#$@!%@#^!@^&!@$
!!!!!!!!!!!!11111111111

sweet shir

New member
אבל מקסי!! מקסי!! עכשיו אני אציף אותו בתמונות

המסןXDDD ראי הוזהרת חחחחחחחחחחחחחחח ברצינות נכנסתי עכשיו לקישור עם מלא תמונות טופלס שלוXDDDD פאק הוא כזה חתיך *__* הוא עושה לי את זה הרבה יותר מנועם

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשלחי שלחי D:

תמיד נחמד להכיר אהמ"ים חדשים <<: שיואו איך באלי לקרוא עכשיו ג'ורג'יה סעמק שיוציאו את הספר ה6 בעברית!!!!!!!1111

Charley XD

New member
אני יודעת !!!!!

אאאאאאאאאאאאה הפרק הראשון כזה מושלם ! חבל שלא רואים יותר אותו למרות שיש לו הרבה זמן מססססססססססך ! @$#$%%%$#@^I&*^#@ איזה מושלם

sweet shir

New member
לא רואים אותו יותר?! יותר מזה זה

יהיה רק קלוז אפ תמידי עליוXDDDDD לא שאני מתלוננת, כה?! XD אאעאע אני רוצה כבר את פרק 2!!!!!!!!!!! XD (ואני לא אוסיף תמונה כי את בגמילת-מקסיXD).

Charley XD

New member
את שולחת לי ברגע שיהיה כה ?

אין תמונה כי שנינו על סמי מקסי ><" מכורות קשות ..

למעלה