מה אתם חושבים על השירים בפורטה?

Tom 7

New member
השיר היחידי שפחות אהוב עליי...

אולי כנראה שלא שמעתי אותו הרבה.. אבל לא יודע לא עשה לי את זה..

S h A b i T

New member
אהבתי ממש ישר מהשמיעה הראשונה..

וכבר שמעתי אותו פעמיים!
קודם כל הסאונד המ-ד-ה-י-ם הזה, אני לא מצליחה להקשיב למילים מרוב התפאלות
נשמע כמו התפרקות מטורפת והקול של תום מעולם לא נשמע טוב יותר. אני אהבתי את השיר ממש ממש ממש.

S h A b i T

New member
אוי נו,

והגיטרות, טירוף חושים.. הם לא יכלו לעשות דבר חכם יותר מלשתף את דניאל ברכר בעשייה של הדיסק.. אני תופסת ממנו עכשיו. :)

נראה לי היא יותר מדברת על...

השתתפות מבחינת מילים ולחנים... (שדניאל השתתף בכתיבה של כמה.)

izzys

New member
היא אמרה שהגיטרות שם טירוף חושים,

אז הגיוני שמדובר בתפקידי גיטרות לא? ויש צלע נוספת שדווקא די דומניננטית בתפקידים האלה, קצת מוזרה לי ההתעלמות ממנו.

AvtipuS

New member
נחמד

אני כל הזמן אומר לשי שהשיר הזה נשמע לי כמו איזה שיר חתונה, לא התלהבתי יותר מדי.

ליאןןן

New member
יש בשיר הזה משהו

מאוד מיוחד.. כל השילוב הזה של המילים, הלחן, הסאונד, הקול של תום...מה צריך יותר מזה?

הדבר הכי יפה שקיים בדיסק הזה, לדעתי.

אין לי מושג איך אני הולכת להעביר את התחושות שהשיר הזה מעביר בי, במילים. זה על גבול הבלתי אפשרי.. כל מילה, תו וצליל בשיר הזה מונחים במקומם. וההרמוניה שנוצרת.. גורמת לדבר הכי יפה בעולם לקרות בפנים. מזכיר תקופות מאושרות בחיים והרגשות של פעם...
.

"לעולם מצדייי.."../images/Emo14.gif../images/Emo29.gif../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

[ובאמת רק אני מסוגלת להבין למה כל הסמיילים האלו קשורים.] "ולסלוח, גם בכח אם לא לי, אז למי?" "ולצרוח כדי לשכוח ולכתוב לך עוד שיר לקטוף לך עוד שיר..." "לחפש משמעות לא מספיק לי לחיות ולמות". "כשאלך, מה אקח אם לא את הרגע הזה כאן איתך?" רק עכשיו אני מסוגלת להבין את הגאונות שבתום. תקשיבו, השיר הזה... אין דברים כאלה. נכס. לא יהיה מוגזם לומר אפילו שלמות.

Z A M i

New member
שיר מעולה..../images/Emo45.gif

רק אני שמתי לב שבין היתר הוא צועק בסוף "לא לחפור"?
זה ממש מבדר.. מעבר לזה, זה אחד השירים הבולטים בדיסק.. קשה להתעלם ממנו. ושוב,כמו ברוב הדיסק- גיטרות, קולות, מילים, עיבוד, וסאונד.. וכל ה"שטיקים" הקטנים של הקולות רקע והאפקטים ושות' שפשוט עושים את השיר הזה לאחד הגאוניים.
ח"ח.

Kinky DeviL1

New member
אחד השירים!~

פעם ראשונה שאני שומע שיר של היהודים שהוא לא מינורי ועצוב בבמוסיקה ובטקסט! הוא משרה אווירה כזאת אופטימית שבא לי לבכות מאושר (מישו אמר פלצן?!
) שיר ממש מעולה! אחד האהובים עליי בדיסק

eliavtu

New member
השיר הכי טוב באלבום.

בד"כ אני הכי אוהב שירי טיטי כאלה אצל היהודים <סטייל "עוד מעט"> אבל זה..
זה הסגנון שאני הכי אוהב והכי מחובר אליו גם המילים ממש יפות בקיצור.. איי לייק איט!

Niran2

New member
וואו.

טוב תשמעו, את השיר הזה שמעתי בערך 250 פעם היום, אין פעם אחת שלא עבר בי צמרמורת מדהימה. זה אחד השירים הכי יפים ששמעתי בחיים שלי ובאמת שאני לא מגזים, המילים שם כל כך נוגעות, השיר עובר משיר רגוע בהתחלה לצעקות שכל כך חודרות, אין לי בכלל ספק מה השיר הטוב באלבום הזה, אבל לא תיארתי לעצמי שיגיע כזה שיר. אם השיר הזה יצא בתור סינגל אני רואה אותו הופך ל"תראי זה אני" החדש, בגלל זה אני מעדיף שיוציאו שירים אחרים. לדעתי פורטה בלי השיר הזה היה ב5 דרגות פחות, אני לא אוהב לקבוע מה הכי יפה בין כל השירים ומה לא, אבל השיר הזה גרם לי לצמרמורות שאף שיר של היהודים לא גרם לי.

למעלה