מה אתם חושבים על השירים בפורטה?

Z A M i

New member
מעלה חיוך../images/Emo13.gif

חיוך של שלווה כזה
משהו בו ממש מרגיע אותי.. בלחן, במילים...

Niran2

New member
השיר שהכי חיכיתי לו

כל כך הרבה חודשים של שמיעה מיו טיוב (ותודה למי שצילם את זה) של הגירסא שם וניסיון להבין את המילים, אבל שום דבר לא הצליח, אני התאהבתי ברמות בלחן הזה, פשוט גאוני, כל כך מקפיץ ויפה, גם בלי המילים אהבתי את השיר הזה, אז עם המילים (שממש יפות לדעתי) בכלל... אלה בגירסא הגברית :)

mooshki

New member
אני לא מצליחה להבין את הסתירה בשיר

אבל הוא ממש טוב.

שיר מצוין

כיף לשמוע אותו, המילים מתחברות כ"כ טוב עם המנגינה.. והקול של תום.. לא מצאתי בו משהו כ"כ מיוחד עד עכשיו אבל כשאני שומעת את הדיסק הזה אני מבינה כמה הקול שלו כן מיוחד ומרגש ולא כמו קול של כל זמר אחר.

אה וממש ממש אהבתי

את הבית האחרון ובמיוחד את השורה "לפעמים האור בא מבפנים" אני לא רגילה לסוג כזה של אופטימיות אצל היהודים כמו שיש בשיר הזה וזה מרענן ומעודד

Tom 7

New member
מעולה שמצלמים לא קליפ..

מישהו אמר אופרה?! טיטי אכן הזמרת הטובה ביותר שקיימת על פני כדור הארץ.. פשוט וואו!!!!!!!

nils11

New member
מזכיר את FATHER. מוצלח ביותר.

בכל זאת, משהו בו מופנם מדי. ציון: 9.

אמממ..

הוא נחמד, אבל המילים קיטשיות קצת, השירה של אורית לא במיטבה (אבל היא עדיין מצויינת
) אבל זה עדיין נחמד מאוד... חחח מאני מזיין תשכל?! אחלה שיר...חחח אבל לא מתאים להוציא אותו בתור סינגל... ציון : 8

Niran2

New member
לא מתאים להיות הסינגל הבא

ראיתי הרבה שהשוו את השיר הזה לWDYG, נכון שהם די דומים, אבל לדעתי וואט אבאוט יו יותר יפה וחזק, שיר ממש טוב, הופעה איתו ועם תענה לי ואני הבנאדם הכי מאושר בעולם
הוא לא מתאים להיות סינגל אבל... אין לך מקום עוד איכשהו קליט, הוא ממש לא...

לא אהבתי

לא התחברתי לשיר הזה.. משהו בו משעמם אותי. אבל לא שמעתי אותו מספיק.

dilan angel

New member
שיר מפציץ.../images/Emo110.gif

הקטע עם התופים והגיטרות לקראת סוף השיר פשוט מדהים! אני אישית גם התחברתי מאוד למילים.

Tomer TR

New member
אחד השירים העוצמתיים

והמרגשים ביותר של היהודים מבחינת היכולות הווקליות של אורית והגיטרות הסולו של גיא בין הבתים הראשונים של השיר פשוט אחד היפים

למעלה