מה אתם חושבים על השירים בפורטה?

Tom 7

New member
שלמות היא לא מילה גסה..

כמובן שגם השיר הזה הוא אחד הטובים בדיסק.. הפזמון פשוט מהמם.. רואים איך טיטי השתפרה בכתיבת לחנים.. ובכלל השיר סוג של להיט.. מדהים!

nils11

New member
שוב מושלם.

הליריקה חזקה במיוחד, הלחן והקול של טיטי מפוצצים, למרות שציפיתי לשיר שכולו שקט קיבלתי שיר חזק שלא מפחד להיות עוצמתי. ציון: 10

learning how to scream../images/Emo13.gif

שיר טוב, אבל יש תחושה קצת של מריחה. וגם הקטע של הgreen eyes לא ממש מוצא חן בעיניי. אבל חוץ מזה, שיר מצויןי
ציון: 7

ממש מזכיר לי להקות מחו"ל.

חששתי שהלחן החזק יעפיל על הקול שלה אבל זה ממש לא ככה. פשוט יפה.. אחד השירים הטובים בדיסק

izzys

New member
Learning how to take a break..

הכניסה הכי גאונית שיכלו לעשות לפזמון. השיר הזה הוא מאסטרפיס מטורף, הלחן [ של אורית (!) ] מעולה. והמילים, וכל העיבוד.. הכל יושב כ"כ נכון בשיר הזה. היא נשמעת מליון דולר, והכל ביחד פשוט מפוצץ הכל. אחד האהובים עליי. הסולו עם השירה.. פאק
!

Niran2

New member
יובגטו בליב מיייי

ושום מילה אחרת
שיר להופעות, לא יותר מזה לדעתי..

מהפעם הראשונה ששמעתי אותו

בדיסק, לפחות, ידעתי שהוא יהיה האהוב עלי בדיסק. שיר מדהים!, כיף ומרגש..

Tom 7

New member
כל כך מעולה..

אהבתי את המילים הלחן..הכל.. הקול של תום מדהים..

אפשר להגיד שהוא הלהיט הבא

תזכרו מה אני אומר עד סוף החופש הגדול השיר הזה מגיע לגלגל"ץ(תחושה שלי אומרת סינגל שני שבוע הבא הוא ברדיו) לחן חביב למדי,פיזמון פשוט מדביק וממכר,שיר חמוד וכל כך ישראלי ואמיתי. נורא שמחתי שיש שיר 2 קלילים באלבום והשיר הזה הוא סוג של פורקן. לא תמיד יש מצב רוח לשמוע שירים כבדים ומדכאים,אז אפשר פשוט לשמוע אותו לזמזם אותו כי הוא מותאם למצב רוח טוב ועליז. ממש אחלה של שיר. בין האהובים עלי בדיסק. ציון: 8.5

AvtipuS

New member
סוף סוף!

השיר שהכי חיכיתי לשמוע אותו באלבום, אהבתי אותו כבר מהפעם הראשונה והיחידה ששמעתי אותו בקונגרסים בפורים לפני שנתיים בערך... מעולה,עוד אחד מהפייבוריטס שלי.

nils11

New member
../images/Emo99.gif מבחינתי הרועש הכי טוב של היהודים.

הלחן שלו זה הדבר הכי גאוני שקיים. והליריקה נשמעת ממש כמו סיפור חיים של מישהו. ציון: 10.

פשוט מזכיר לי כל כך את עמרי.

מלפני שנתיים וחצי, ששמעתי אותו בפעם הראשונה, ואפילו צילמתי אותו. אבל הייתי חייבת ברוב טיפשותו למחוק את זה באותו הערב בטעות, ועכשיו, אפשר לשמוע את השיר הזה בשקט, בנחת, בבירור ולכל מכל מילה ומילה.

עמרי.

ואחד השירים שאני יותר אוהבת. יש בו משהו- אי אפשר להצביע עליו. [כמו כל הדיסק הזה..]

למעלה