מה אתם חושבים על השירים בפורטה?

פשוט יפהפה

המילים, בעיקר הלחן, הגיטרות, השירה של אורית מדהימה. נכון, זה לא נשמע כמו היהודים כ"כ (למרות שכן, קצת), זה נשמע כמו להקות אלטרנטיב כאלה, אבל זה שיר מצויין
הקטע של this way i promise you ממש מדהים. ציון: 10

הולצ

New member
מדהים

אהבתי כמו שאהבתי את דונט לייק אחד הביצועים הויתר טובים של אורית, ולהיריקה מעולה..

izzys

New member
שתהיי בריאה, איך הכנסת אותי לסרט עם זה../images/Emo11.gif.

Niran2

New member
מצטער, טעיתי..

קטלתי את השיר הזה ברמות כששמעתי אותו בוואי נט, והאמת בשמיעות הראשונות של האלבום אפילו העברתי אותו, אבל משמיעה לשמיעה התאהבתי יותר בשיר הזה. הקול של טיטי בשיר הזה דומה לקול שלה בפאדר או שנדמה לי?

mooshki

New member
מאוד מאוד מיוחד לטעמי. אהבתי את הריצה

של השיר קדימה. לא הבנתי מה הקשר של השורה הזאת בסוף לכל השיר, אבל שיהיה...

בעיני היא דווקא מאוד קשורה

כל הבתים של השיר מדברים על איך היא תהיה שם בשבילו בכל מצב- "If you fall I will catch you.." "If you can't walk the road I will carry you through..." וכן הלאה וכן הלאה, ובסוף השיר היא שרה:"בדרך הזאת אני מבטיחה לך שתמיד נהיה ביחד". אז זה די קשור... מה שפחות קשור, אם כבר, זה הפזמון- "And I feel like somebody else I feel like no one I'm no one".

mooshki

New member
וואלה.. לא חשבתי על זה ככה.../images/Emo45.gif

בעניין הפזמון, חשבתי שהכוונה לזמנים שהם לא קשורים, כשהם לא ביחד היא אחרת, אף אחד... אבל אני לא סגורה על זה, הניסוח לא כ"כ מתאים לתאוריה שלי..חחח

bui1

New member
../images/Emo26.gif

לדעתי זה איזשהו המשך ל"עד שזה יעבור" ולאו דווקא שיר למישהו. כל השיר היא אומרת שהיא תעזור בכל מה שהיא יכולה Help you cross all the rivers And the deserts, I swear לעזור לעבור מצבים קשים ובפזמון נראה שהיא מרגישה שהיא שומדבר, שהיא בעצם לא יכולה לעזור. וככה נמשך גם בבית השני If you're scared in your bed I will comfort you too Sing you songs 'till whenever וכמובן המשפט האחרון שיש לו גם את אותו הלחן כמו הסוף של "עד שזה יעבור". לא סתם הם שמו את שני השירים האלו אחד אחרי השני.. על כל זה..השיר מקבל משמעות קצת שונה אולי זה סתם קישקוש וזה רק אני.. אולי שיר טוב בסה"כ בהחלט שונה ממה שהיהודים הוציאו עד היום

Tom 7

New member
אלה הבא..

נחמד מאוד.. אהבתי את החרוזים... ואת הפזמון.. אחלה שיר!!

למעלה