אירוח המתמודדת עדי שחר בפורום

Klayhamn

New member
../images/Emo221.gif אירוח המתמודדת עדי שחר בפורום ../images/Emo221.gif

שלום חברים וחברות -- ביום שבת ב-19:00 בערב נארח פה בפורום את משתתפת "הדור הבא 24/7" המודחת עדי שחר!
לקראת המאורע החגיגי אתם מוזמנים להכין מראש שאלות שתרצו לשאול אותה ולכתוב אותן כאן. קחו בחשבון שעדי עושה זאת על חשבון זמנה הפרטי, ולכן כבדו בבקשה אותה ואת המעמד, ונסו לשמור על אווירה קלילה ומהנה עבור כולנו. להלן הכללים לאירוח: 1. נא הגבילו עצמכם להודעת-שאלות אחת מוכנה מראש לכל אדם. אתם יכולים כמובן לרשום יותר משאלה אחת רק בבקשה תרכזו אותן בהודעה אחת. משתמש שיכתוב יותר מהודעה אחת בתגובה להודעה זו - הודעותיו הנוספות תמחקנה. את ההודעות יש לכתוב בתגובה לשרשור זה 2. נא להקפיד על שפה נקייה וברורה ככל הניתן. הודעות לא ראויות שיכתבו מראש או במהלך האירוח ימחקו מיידית וללא אזהרה. משתמשים שנאלץ למחוק את הודעתם יותר מפעם אחת יחסמו למשך יום מהפורום. 3. נסו להיות קצרים ותמציתיים ולא לכתוב מגילות. 4. הימנעו מלכתוב שאלות שכבר נשאלו ע"י משתמשים אחרים. לכן מומלץ לעיין ראשית בשאלותיהם של אחרים לפני שאתם רושמים. 5. על מנת לשמור על הסדר ולהקל על עדי -- על כל תגובה של עדי אליכם תוכלו לכתוב תגובת המשך -- אנא הימנעו מלהגיב על תגובה שעדי כתבה לאדם אחר. הודעות כאלו יימחקו מיידית. 6. זהו אינו שרשור דיונים ולכן כל תגובה שתכתב למשתמש אחר ולא תמוען לעדי - תמחק מיידית. את ההודעות מראש תוכלו לכתוב החל מעכשיו - וגם בתחילת האירוח - אלא כאמור אם כבר יש לכם תת-שרשור של שאלות. אם יש לכם שאלות או הערות בנוגע לאירוח נא לשלוח אלי או ללונדרון במסר פרטי . תודה

niva99

New member
לעדי

1) מה המניע האמיתי להשתתפותך? 2) מה למדת על עצמך בעיקבות ההשתתפות? 3) אם היית יודעת אפריורית את מה שאת יודעת כעת - האם עדיין היית משתתפת בתוכנית?

עדיוגה

New member
תגובה

היי , קודם כל תודה רבה על השאלות. כיף לי לשמוע שיש כזו התעניינות ויש באמת שאלות ענייניות. אז ובכן: 1) רציתי ללמוד על עצמי, בסיטואציות חברתיות שונות, גיוון של אנשים כאשר אין ברירה אלא להתחבר, לקבל פידבקים ולהתחזק. לא באתי בשביל איתן, ולא בשביל המיליון. גם קצת לקדם את עצמי, את מה שאני עושה, בתחום של היוגה והתזונה, ולקוות שזה יפתח דלתות בתחום להקמה של סטודיו משלי. 2) למדתי שאני צריכה יותר להעריך את עצמי, לחייך יותר, להיות חיובית יותר, ואז דברים חיוביים יקרו. למדתי שאני יודעת לשמור על עצמי ועל מה שאני, יושר, כנות , פרגון, לא משנה עד כמה זה יכול לפגוע. הכי חשוב להיות עצמי 3) אני סבורה שכן, כי אני מביאה את מי שאני וזה גיוון לווילה, וכל אחד נותן את מה שיש לו. אולי הייתי מתנהלת אחרת טיפה אם הייתי מכירה את המצבים. אבל אני חושבת שיש שם במה לתוכן אמיתי על מצב הזוגיות והבחירות שעושים בתחום שוב, תודה על השאלות עדי

Dmorrigan

New member
שאלה לעדי ../images/Emo13.gif

עדי, האם באמת התכוונת לזה שבן סתם אפס? אם כן, רק תדעי שכולנו חושבים כמוך :)

עדיוגה

New member
תגובה

היי, האמת שלא אמרתי את זה. לא ברור לי כיצד זה נכתב. זה רחוק מהמציאות. אני חושבת שבן הוא אדם טוב, מפרגן, חבר אמיתי ויכול להיות בן זוג מדהים לכל מי שתזכה בו. אל תאמינו לכל דבר שאתם קוראים ברכילויות :) :)

לעדי

האם תוכלי לספר למה יוני כעס עלייך כ"כ? מה היה הסיפור עם החבר שלו? תודה והמון הצלחה בהמשך!! נ.ב במידה ובן ה
פונה אלייך חסר לך ואת נותנת לו צ'אנס! הוא פספס בגדול

עדיוגה

New member
תגובה

היי, שאלה מצוינת שאני שמחה להתייחס אליה, תודה... אחד מהחברים הכי טובים של יוני היה חבר שלי לפני 6-7 שנים. היינו חברים כשנתיים והקשר לא זרם למקום טוב, במהלכו החבר שלי קצת נפגע מדברים שנאמרו ומיחס שלי כלפיו, שקצת לקחתי אותו כמובן מאליו. הוא נטר לי טינה על הפרידה לאורך זמן רב, וכנראה שיתף בכך את יוני בזמנו, דבר אשר גרם לאנטגוניזם כלפי. כיום אני והחבר שהיה חברים טובים והכל טוב ויפה. אני סבורה שגם יוני מבין שהשתנתי וניתן גם לראות את מגמת השיפור בדיבור שלו כלפי. אני משערת שכשהוא ייצא החוצה, הוא יבין כמה דברים... לגבי בן - יש עוד הרבה זמן, הרבה דגים בים ורק ימים יגידו... תודה שוב, עדי

webguy

New member
שאלה לעדי ..!!

קצת אישי לא חייבת לענות .. במידה ובן יצור איתך קשר לאחר סיום התוכנית למטרות הכרות רצינית האם תעני לו ? בהצלחה לך ..
נ.ב. : תזהרי מבחורים כמו סער :)

webguy

New member
תראה את התשובה של עדי ..:)

סער אדם נהדר ..:) אתה מבין למה יש כלכך הרבה נשים שסובלות מגברים ..? כי הם לא מבינות שגבר נמדד במצבי לחץ ..!! ושמתחתנים זה בלתי נמנע יש עבודה ילדים ועוד ..יש לחצים ואסור להגיב באלימות גם לא מילולית והתנהגותית . הם מודדים גבר במסיבות ובטיולים לתיאלנד ..:) מה לעשות טבע האדם ..!!

noaxxx

New member
........

שטויות במיץ עגבניות. אתה כותב את זה ברצינות? ואל תרגיש צורך לענות לי

עדיוגה

New member
תגובה

חחח, אני מבינה שאתה קורא פנאי פלוס :) אני וסער חברים טובים מזה שנים רבות. הוא אדם מקסים ובן זוג מדהים לחברתו מעיין. לגבי בן - ראה תגובה מעל :) :)

webguy

New member
ואני מבין שלא ראית את סער באח הגדול ..../images/Emo13.gif

../images/Emo140.gifשלום לעדי המקסימה

היי עדידה! היית אחת הפייבוריטיות שלי בתכנית והיה לי חבל שהועזבת מוקדם מידי (לידיעתך גם אחותו של איתן, מיכל "סימנה" אותך כאחת הפייבוריטיות ממה שהספיקה להתרשם כשהיתה בבית...) שאלות: 1.האם הרגשות שפיתחת לבן היו אמיתיים או שפשוט הרגשת נוח איתו בבית ,מעיין כתף תומכת? ואולי זה היהקצת אשלייתי בגלל התנאים והניתוק מהבחוץ?... 2. אני מתארת לעצמי שכיצאת ,הבנת שבן היה האחראי הישיר לעזיבתך, האם אז הבנת שהוא "אפס" כמו שכינית אותו או מצפייה בפרקים? 3.האם התאכזבת מענבר שלא חיבבה אותך? ומה את חושבת על היחס האיום שלה לאיילת שהיתה חברתה הטובה בבית? 4. האם מאז יציאתך את עוקבת אחרי התכנית אם זה בערוץ של ה24/7 או בשידור המרכזי בערוץ 10?.. 5. האם את מאוכזבת ש"פיספסת" אולי את גב ה"רווק" החדש שנכנס? 6.עם מי מהדיירים נראה לך שתשמרי או היית רוצה לשמור על קשר? מאחלת לך רק טוב ומקווה שתעני לפחות על חלק מהשאלות...
רוני מחיפה...

עדיוגה

New member
תגובה

היי, תודה קודם כל על הפרגון! הכל לטובה בסופו של דבר.... לגבי בן, היה לי איתו חיבור טוב מההתחלה, נהיינו חברים מאוד טובים ופיתחתי אליו רגש שנבע ממקום של חיבור מנטאלי. מאוד אהבתי את הפרגון שלו, העזרה בבית, היותו כתף תומכת, ולאט לאט התחלתי לפזול לכיוונו. לצערי זה כבר היה מאוחר מדי. הוא מבחינתו בהתחלה היה מעוניין, ואחכ הוא נפגע מכך שרציתי אתן איתן, ולכן התרחק. לגבי היותו אפס - זה לא היה ולא נברא! אני לא חושבת כך גם לאחר שצפיתי. אני מבינה אותו ואת החיבור שהיה ביניהם והכי פרגנתי. חבל שהיום הוא מבין שהוא עשה טעות. ענבר ניהלה עמי שיחה מאוד כנה על הרגשות שלה. היא הרגישה שהיא מסתכלת עלי והיא רואה דברים שמפריעים לה בעצמה, וזה גורם לה להתרחק ממני, כדי לא לעשות עלי השלכה. הבנתי אותה וכיבדתי את הכנות שלה, והכל טוב בינינו. לגבי איילת, אני חושבת שזה יותר עמוק ממה שנצפה, ורק לאחר שגם ענבר תצא אבין מה באמת התנהל שם. חבל לי. הם היו חברות מאוד טובות. לגבי גב - נוצר בינינו חיבור מאוד טוב עוד בתוכנית כשהוא התארח, והוא בן אדם באמת מדהים. יצא לי לשוחח איתו גם מחוץ לווילה, ואני לא מתבאסת כל כך שפספסתי את היותו שם. הדבר האמיתי הוא בחוץ, ולא בפנים. אני בקשר טוב עם לינוי, ליז, לירון, ליאן , וכן גם עם ענת ואיילת. כנראה שגם דניאל תהיה במעגל שלי. הם בחורות מדהימות,וכיף לי שזכיתי להכירן! המון תודה!!!

נעמה8080

New member
היי עדי, כמה שאלות../images/Emo13.gif

קודם כל, את מקסימה, ואת בכמה רמות מעל קרן וליהי, רק שתדעי, אין להשוות! כמה שאלות: 1. מה דעתך על קרן וליהי, אשמח לשמוע ממך את האמת בבקשה, אם תרצי
2. מה דעתך על מה שליהי עשתה לבן? שהיא יצאה איתו למרות שאמרה (כך כתבו פה בפורום) שהוא מגעיל אותה וראו שהיא לא מעוניינת בו, וברגע שגב נכנס היא רצתה לסיים את הקשר. 3. האם קרן וליהי התייחסו אלייך יפה? ואם כן, את חושבת שמדובר בצביעות? 4. האם התאכזבת מהגברים שהיו בתכנית? 5. את בקשר עם ליז? ועם מי עוד? 6. את חושבת שמיצית או שהיית רוצה להמשיך? 7. מה את חושבת על בן כיום? 8. את מי את הכי אוהבת בבית? אם יש אחת כזאת. שוב, עדי, את מקסימה ואת ממש נראית טוב, לא נראה לי שתהיה לך בעיה למצוא אהבה. התאכזבנו שהודחת, רק שתדעי, העדפנו שאחת מציר הרשע תודח. בהצלחה

למעלה