אירוח המתמודדת עדי שחר בפורום

webguy

New member
מה מדאים בבחור ש..

שנותן להבין לבת זוגו שכל עוד היא בזוגיות איתו מקומה במשחק מובטח .. ועכשיו הוא אומר טוב לי שהיא תעוף ..לאחר שהם נפרדו ? מה מדהים בגבר מהסוג הזה שכל עוד האשה מתאימה לצרכים שלו יש לה זכות קיום בווילה ? באמת אני מעונין להבין את הצד הנשי שאמור להגן על נשים מכוחניות של גבר ..
מה אתן חושבות על בן ..???

בוףברכה

New member
....האשה שלו..תהיה מאושרת..יעשה בעבורה..

הכל..ועוד..עם סבלנות.... ובקשר..לילדים שיהיו לו... גם מהבחינה הזאת...לא תהיה לה בעיה.. לא הבנתי את השאלה שלך..(אני גבר)..בן כוחני?...אוש..הוא רכיכה וליהי ניצלה אותו?.. ....

אומנם באיחור, אך איך היגעת לרעיון של סימני

סחיטה? בן האדם הכי מתחשב ועוזר לאחר ובעיקר לליהי . אם לא ראית הוא ניסה לעזור לה , ואמר שהוא שם בשבילה למרות שהיא ביקשה להיפרד. הבחור בעל לב גדול לנתינה ללא גבולות ובלי אינטרסים. איך בכלל היסקת זאת? אחד שמאמץ כלב נטוש, או מתנדב בצבא להציל ולחלץ אנשים בתור חובש ב669 מוכן לסכן עצמו בשביל אנשים. אם היה רוצה לסחוט אותה,היה כבר מזמין אותה לחדרו ומנסה לנצל אותה. אך הוא רק נימשך אליה ורצה לראות אם יקרה משהו טוב בניהם אך מי שתיהייה אישתו תקבל בעל לתיפארת!

webguy

New member
אוקי ..

הוא אמר לה כל עוד את איתי את בטוחה בווילה .. \כלומר לא איתי אז את אולי עפה .. זה התניה של דבר אחד במלוי דבר שני ... זו מסריח כסחיטה :) במקרה הזה ... ועובדה הבחור רוצה עכשיו שהית תעוף ..

מה כל כך קשה להבין מישפט כפשוטו

כל עוד את איתי את בטוחה בוילה. כלומר: כל עוד אני משפיע על איתן בקשר לבנות שישארו בוילה אני אמשיך להגיד לו שישאיר אותך. אלא אם כן אתה מנסה להקיש מדבריו איך שבא לך להבין. אני לא ראיתי בזה שום התניה אלא עידוד כלפיה לאחר שעזבה אותו שהוא עדין שם בשבילה. אולי הוא רוצה שהיא תעוף כי היא כל הזמן מול עיניו ואינו יכול להשתחרר ממנה לגמרי?

webguy

New member
../images/Emo13.gif

כל עוד את איתי את בטוחה בוילה. כלומר: כל עוד אני משפיע על איתן בקשר לבנות שישארו בוילה אני אמשיך להגיד לו שישאיר אותך. נו ומה אם היא לא בקשר ..? הוא כבר לא ישפיע והיא תעוף .!! זוהי סחיטה ...מדובר בהתניה של פעולה התלויה בפעולה שאותה מבצע הקורבן :) ובמקרה זה הקורבן נדרש להיות בקשר עם הסחטן ולא הוא כבר לא ידאג לו ..............

עדין אני לא רואה שום סחיטה בדבריו.

את יכולה להמשיך איתי ואז איתן לא ירצה להעיף אותך. אם לא תירצי להיות איתי את עדין בטוחה כאן בוילה מבחינת תמיכתי בך ואולי גם כלפי איתן. ברור אדוני המישפטן????

רגע רק רגע

Active member
עדי, אין צורך במענה לשאלתי...

התשובה כבר ידועה - כולם חכמים, כולם נבונים וכולם יודעים את התורה
עדיין חושב שצחוקך נפלא

פידבק חיובי

אני כותבת פה במהלך שאת עונה לאלו שמעלי תשובות ורק רציתי לומר לך שאני מתפעלת מההשקעה שלך בתשובות לשואלים. התשובות שלך גם מצטיירות ככנות. אז באמת כל הכבוד לך על זה. זה בכלל לא טריואלי. מאחלת לך הצלחה בקרייריה ובזוגיות ובכל מה שרק תרצי!

עדיוגה

New member
תגובה

חחח, תודה, זה באמת חשוב לי לשמוע וחשוב לי לענות בכנות, כזו אני. אני מעריכה את זה שאתם כולכם פה ומתעניינים. המון תודה

עדי

לא יודעת אם שאלו אותך אבל, האם צפית בכלל בתוכנית מאז שהודחת? לאו דווקא לשידורים בערוץ 10, אלא לערוץ המשדר 24/7, או באינטרנט..

easternstar

New member
לי עדי לא ענתה אבל מבין השורות הבנתי

עדיין אני חושב שראוי להתייחס.

למעלה