אירוח המתמודדת עדי שחר בפורום

עדיוגה

New member
תגובה

היי, קודם כל תודה על הפרגון ועל ההתעניינות, כיף לשמוע :) אני מקבלת המון פידבקים ואין לי ספק שהכל היה לטובה ובטוח שגם אמצא את שלי בסוף... לחלק מהשאלות כבר עניתי, אבל אשמח להתייחס לשאר. על אף אחת לא חשבתי דברים שליליים תוך היותי בווילה. היה לי קשה עם המכלול ועם האינטרקציות, והרגשתי לעתים קצת לא מחוברת, אך לא משהו ספציפי למישהי. פשוט מאוד שונות... אני חושבת שקרן סהכ אדם טוב, וגם ליהי. לליהי היה לי קשה להתחבר בגלל כל הסיפור עם בן, כי לא ידעתי מה באמת קורה שם, אבל זה לגיטימי ולא אומר שום דבר עליה. הגברים בבית היו מקסימים, ולכל אחד היה את האישיות שלו, התרומה שלו והאופי שלו, וכמכלול היה מאוד כיף בחברתם. רק כשיצאתי החוצה הבנתי שהוויבים הם קצת שונים... אני חושבת שאני מסוגלת היום לחזור חזרה לווילה בגלגל הצלה, אחרי שראיתי מה קורה ומה חושבים, ולהתנהל קצת אחרת. יצאתי אומנם בזמן טוב מבחינתי, אבל אני לא מרגישה שבאמת מיציתי. לגבי בן והבנות - ראי תגובה למעלה... :) שוב המון תודה על החיזוקים והפרגון ועל השאלות. ממש כיף לי לשמוע :)

שלום עדי ../images/Emo140.gif

השאלות הנוקבות 1 - אמרת לגבי איתן שאת "לא אוהבת בלונדינים עם עניים כחולות" זאת באמת הסיבה היחידה שהוא לא התאים לך או שיש סיבה נוספת ? 2 - אם זה היה תלוי בך, מי היית רוצה שתזכה ?

עדיוגה

New member
תגובה

היי, תודה על השאלות. לגבי איתן - אני חושבת שבפועל לא התאמנו, מעבר למראה, אין ספק שהוא אדם מרשים, אך היום אני במעמד שאני יודעת מה טוב לי, מה אני מחפשת בבן זוג ומה יענה על הצרכים שלו. לא חשבתי שאני ואיתן נוכל לעבוד בחוץ, וזו האמת. אני חושבת שדניאל הכי מתאימה לו. היא באמת מאוהבת בו, וכל דבר שקשור בו. אני מפרגנת להם מעומקי לבי. היא מקסימה!! תודה שוב, עדי

Rach31

New member
לעדי, הבחורה הכי איכותית שרגלה דרכה בוילה

נכון שאיתן הוא הטעות הליהוקית הכי גדולה שידעה הריאלטי בארץ? כמה את חושבת שהוא משעמם בסולם של 1-10? כמה את חושבת שהוא שיטחי בסולם של 1-10? כמה את חושבת שהוא נפוח אגו בסולם של 1-10? כמה את חושבת שהוא אליטיסט בסולם של 1-10? האם את חושבת כמוני שהזיווג הכי ראוי לאחד כמו איתן בוילה היא למעשה אתי חזן? ולמה, או למה לא אמרת את כל שעל ליבך על החבורה המשמימה שגרים שם? שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך...

איציק911

New member
לעדי המקסימה והמתוקה השאלה שלי.....

מה מצאת בבן?חיצונית פניו עקומות פנימית הוא טיפש הוא באמת יותר מתאים לליהי מאשר לך (את בחורה טובה). האם שמת לב שהבנים בתוכנית תמיד נוטים לטובת ציר הרשע???(ציר הרשע=קרן אתי וליהי) ,לא רק שבן עיצבן שהעדיף את ליהי והוציא אותך גם איתן שהוציא לדניאל חברה כמוך מהבית. כל הכבוד לך על התמיכה בליז ועל זה שעמדת מול אתי, מה יש בה שמפחיד שם את הבנות וגורם להם להיכנע ולפעמים לשתף איתה פעולה וגם לבקש ממנה אהבה?(אתי לפעמים נראת כגבר שמגונן על הבנות בבית). את בחורה ברמה הבית לא עשה לך טוב אבל תמצאי בחוץ בחור פי אלף מבן התת רמה. חבל שלא הלכת על אורן נראה הבחור הכי מוצלח בוילה אבל מסביבו יש את בן ויוני שהם אנשים ברמה נמוכה

עדיוגה

New member
תגובה

דברים שרואים מכאן לא רואים משם... ליהי ובן באמת נראים טוב ויזואלית, אך נראה שזה הסוף שם... לגבי דעתי על בן, כבר נכתב :) אני מבינה את הבחירה שהוא עשה, ופרגנתי לו ולליהי ביציאתי מהווילה. רק ימים יגידו... אני חושבת שבאמת נעשה עוול לליז, ובתור חברה עמדתי לצדה, למרות שאולי זה גרם לי אף נזק. תודה על הפרגון ועל השיתוף... עדי

billc

New member
האם היית עושה את שוב, עם אנשים אחרים?

היית משנה את דרך התנהלות שלך? האם היית מוכנה להיות "הרווקה", עם 14 גברים , והאים את חושבת שהדרך שאיתן בחר היא הנכונה, להיות עם כמה בחורות במקביל. עכשיו שאת בחוץ ומכירה את אתי יותר, האם היית מתנהלת מולה אחרת? האם את חושבת שחלק מהבחורות שנכנסו, לא הבינו שחלק חשוב בשרידה בווילה, זה ניהול נכון מול בחורות אחרות וכמובן והקשר עם הגברים שליד איתןץ? יש הרגשה מסויימת, שהבחורות כולל אותך, היה רצון לשרוד כמה שיותר בווילה, ולא משנה כמה "כאפות" הם קיבלו, גם אם זה לא להגיע לגמר, האם את יכולה להסביר את זה? יעכשיו שיש לה הסתכלות מבפנים הבית וגם מבחוץ לה, האם יש בחורה שאת מעריכה את דרך ההנהלות שלה, בלי קשר אם את אוהבת אותה או לא, למשל אתי/אורטל/ענבר? ושאלה דומה, לאחר הסתכלות מהבית על התוכנית, האם את מצטערת שלא יצא להכיר קצת יותר, (בחור או בחורה בווילה)? שאלה אחרונה, המצלמות בבית אין ספק שיש מודעות לכל הבחורות למצלמות ומהמיקרופונים בבית, כמה זמן לקח לך, אם בכלל, לא לשים קצוץ?

עדיוגה

New member
תגובה

היי, ואוו, הרבה שאלות... מקווה להתייחס לכולן.. הייתי שמחה להיות ה"רווקה" זה נראה לי נחמד ומאתגר. יאללה תארגנו משהו :) אני חושבת שההתנהלות שלי היתה סהכ אמיתית וכנה. הייתי בסדר עם כולם ולא חושבת שלמישהו היה משהו אמיתי נגדי, ואם כן, אז זה לא בא ממקום כנה. סה"כ הייתי מי שאני. אני קצת מתבאסת שלא יצא לי להכיר לעומק את כל הבנות, אחת אחת, וזה הפספוס הגדול שלי. זה משהו שאני צריכה ללמוד לעשות, להתחבר בצורה הרבה יותר עמוקה ולהכיר טוב, ליצור חברויות אמת. נוצרו חיבורים התחלתיים, ועם הזמן הכל התערבב והשתנה, ואין ספק שעוד היה משתנה לו הייתי ממשיכה. אני יכולה להבין את הצורך להגיע לגמר, הרי בשביל זה הן נכנסו. לפעמים צריך לעשות דברים כדי לשרוד. כל אחד בדרך שלו.. אני הרגשתי שבאותה נקודת זמן, עשיתי את שלי, ורציתי להיות בחוץ... אני מאוד מעריכה את דניאל. היא השיגה את איתן, בלי תככים ובלי מזימות, תמיד נשארה נאמנה לעצמה, בחורה באמת מדהימה ומקסימה! לגבי המצלמות - המודעות תמיד נשארת, אבל תוך שבועיים שלושה, ובייחוד את הפסיכולוגית, אין ברירה אלא לשחרר... המון תודה שוב עדי

adiyon2

New member
הי עדי, איזה כיף שאת כאן

אותי מאוד מעניין לדעת כשהגעת הביתה, ואני מניחה שהסתכלת בוואלה ובפרקים ששודרו, מס' דברים: 1. האם מהתבוננות מבחוץ על הוילה גילית דברים על אנשים שלא ראית אותם בוילה? 2. מי הכי איכזב אותך לאחר הצפייה בשידורים? 3. מה היית עושה אחרת (כמובן לאחר שצפית וקיבלת תובנות אחרות)? 4.אנחנו מרבים לדבר רבות בגנות קרן, ליהי, אתי ועכשיו גם ענבר, האם ההתנהגות הרכלנית, פוגענית וכו', זה משהו שלא ראית בזמן השהות שלך בוילה? 5. שאלה אחרונה - מה היה באתי שגרם לכולן לסגוד לה ולא להדיח אותה? תודה רבה, שאלתי המון שאלות.

עדיוגה

New member
תגובה

היי, קודם כל תודה! האמת שלא ראיתי את הפרקים הקודמים, רק קיבלתי דיווחים מחברים. אני ממשיכה לצפות ומתעדכנת מאז שעזבתי... לגבי אתי - סהכ היא בן אדם חיובי, טוב ושמח. היא גרמה לי אישית לחייך ולשמוח סביבה, וזה כנראה מה שהיא עושה. ידעתי שיש תככים ורכילויות, אבל ככה זה, וצריך להתמודד. אני שמחתי שנמנעתי מזה ונשארתי נאמנה לעצמי, אבל כל אחד בדרכו שלו... קראתי היטב את המפה, וידעתי כל אחד מיהו, די מהר. שום דבר לא הפתיע אותי... הרמה של הדברים, זה מה שהופעתי, אבל סה"כ לא היה קשה לדעת מה באמת כל אחד חושב... הייתי מתנהלת אחרת בדיאבד, יותר להתחבר, יותר להפתח, והכי חשוב יותר להשתחרר ולזרום, ולחייך הרבה יותר... שוב תודה עדי

רותי167

Well-known member
עדי המקסימה!

נהנתי מנוכחותך בתוכנית ונעצבתי שהודחת. אני מקווה שכעת את מבינה שהמקום הזה,הוילה,עם משתתפיו "קטנים עלייך" בכמה מידות ברמה והאינטלגנציה. 24/7 הפסדו בחורה איכותית! אני מאחלת לך הצלחה ורק טוב.

madteacher

New member
הי עדי, שאלה לי אלייך:

ערב לפני הדחתך ניהלת עם בן שיחה ממושכת בחצר הבנים. במהלך השיחה בן העביר מסר די ברור שהוא מעדיף את ליהיא על פנייך. על אף שהתאכזבת מתגובתו, והבהרת לו שאת לא מוכנה להיות בעדיפות שניה, בחרת להמשיך לשבת ולהאזין להסבריו הממושכים בנידון. מרגע שהבנת את עמדתו, מדוע לא קמת והלכת? האם אינך חושבת שזוהי פגיעה בכבודך?? בהנחה שלא היו לך רגשות כלפיו (תקני אותי אם אני טועה), האם בדיעבד היה לך שווה לשאת את המעמד המביך הזה רק כדי להישאר בוילה??? מקווה שהשאלה אינה פולשת מידי לפרטיותך. מאחלת לך זוגיות בריאה ומוצלחת!!!

עדיוגה

New member
תגובה

היי, תודה על השאלה. אני ובן התחלנו ונהיה גם חברים טובים. ניהלנו שיחה אמיתית, כנה ובוגרת, כיאה לשני אנשים כאלו. אין לי מה ללכת, הוא לא פגע בי באופן אישי וקיבלתי את מה שהוא אמר ושמחתי להיות שם בשבילו. מה שצריך לקרות יקרה וקרה, וגם אמרתי לליהי את אותם דברים בבוקר למחרת. הכי פרגנתי להם. את השיחה הזו ניהלתי איתו במחשבה שאני עוזבת, לא כדי להשאר בווילה. ידעתי מה הוא מרגיש לגבי ליהי והיה לי חשוב לומר לו את שאני מרגישה, בהסתמך על זה שלא אהיה שם יותר. קרה שנשארתי וזה קצת העיב, אבל הכל לטובה... המון תודה על השאלות ותודה על הפרגון :) :)

למעלה