אירוח המתמודדת עדי שחר בפורום

madteacher

New member
התכוונתי לשיחה השנייה. לפני ההדחה.

בכל מקרה, תודה ובהצלחה

בוףברכה

New member
לעדי...

לא ספקתי...להכיר אותך...אבל..נראה לי את..בחורה...גמישה... לא יכולת..לעשות לאתי..כמה תרגלי יוגה..ו..להשאיר אותה....מלופפת..באמצע התרגיל..
....תעשי חיים..וקינואה...

noaxxx

New member
עדי ../images/Emo140.gif

רציתי לומר לך שאת אדם מקסים ושתפסת לי את העין מהיום הראשון. קבלי צל"ש על התמיכה בליז ועל כך שלא נגררת אחרי האוירה הכללית שהיתה בוילה, ובכלל, ההתנהלות שלך היתה ישרה ונטולת תככים, מה שקשה לומר על רוב הבנות. רוב השאלות שלי כבר נכתבו כאן, אז אין טעם לחזור עליהן. אני רק אודה לך על הפתיחות והחשיפה במהלך שהותך בוילה, ואני מקווה שמבחינתך הכל יצא לטובה. תודה שהגעת אלינו ושיהיה לך בהצלחה

לונדרון

New member
עדי שלום רב - על בסיס חוויתך האישית,

האם תוכלי בבקשה לפרט 3 סיבות מדוע כדאי להשתתף כמתמודד בתוכנית ריאליטי אינטנסיבית (באשר היא), וכן 3 סיבות מדוע לא כדאי להשתתף. תודה מראש על תשובתך, ובהצלחה בהמשך דרכך!!

עדיוגה

New member
תגובה

היי, תודה על השאלות, בהחלט מעמיק... למה להשתתף: 1) אם יש משהו לקדם, אג'נדה מסויימת, כשרון מסויים 2) רצון ללמוד על עצמך ולהתפתח ולהסתגל לסיטואציות לא נעימות 3) לתת הזדמנות לאנשים שלא מכירים אותי, ללמוד להכיר אותי יותר... למה לא: 1) זה חשיפה שהיא לא תמיד על הצד הטוב ביותר 2) יכול לפגוע באנשים קרובים ומשפחה אם נאמרים דברים שהם לא במקום 3) עוברים שם תהליכים מאוד קשים מבחינה פסיכולוגית, ומי שלא חזק מספיק, יכול להשבר... תודה שוב על השאלה, עדי

webguy

New member
שאלה לעדי ..

שלום רב ..!! 1. מדוע לדעתך הרייטינג של התוכנית כלכך נמוך ? 2. האם נכון להכניס מתמודד אשר היה מכור לסמים קשים מבחינה הערכית ? 3. מה דעתך על אורטל ..? 4. מה היית משנה בתוכנית כדי שתצליח ותהיה מענינת יותר ? תודה ובהצלחה ..!!

עדיוגה

New member
תגובה

היי, תודה על השאלה, אני מתנצלת, אך אני לא יכולה להגיב על דברים שקשורים להפקה ועל הבחירות שנעשו... אני חושבת שגב יכול להכניס מאוד עניין, ומחכה לראות מה יקרה שם. לגבי אורטל - אני יחד איתכם, עדיין לא יודעת בוודאות מה קורה שם, ומחכה לגלות אותה... היא תעלומה מבחינתי. חבל שלא יצא לי להכיר אותה יותר לעומק.

easternstar

New member
שלום עדי. ../images/Emo140.gifברוכה הבאה לפורום

שלום עדי, ברוכה הבאה לפורום.
תודה שהסכמת להתארח 1. השאלה הראשונה שלי נוגעת למשהו שנראה לרובנו מאוד מוזר בתוכנית הריאליטי24/7 בניגוד לתוכניות ריאליטי אחרות, שבהן המתמודדים אומרים במפורש שבאו להתמודד על מיליון שקלים או רוצים פרסום (הישרדות, האח הגדול). המתמודדים ב24/7 לא מפסיקים לספר ש"באו לחוויה", "צריך למצות את החוויה", "אנחנו עוברים תהליך", "היית אצל איריס? היא נפלאה, אני עוברת תהליך." כשהקהל מצביע המילים הראשונות שהבנות אומרות הן:"תשאירו אותי כי עוד לא מיציתי את התהליך". כשהבאנו את הנושא לדיון רוב התשובות היו שהמתמודדים חושבים שזו דרך טובה יותר לפנות לקהל אבל עם הזמן התחלתי לחשוב שיש משהו בטיפול הפסיכולוגי שם שגורם למתמודדים לתלות כלשהי. האם תוכלי לפרט מעט על הנושא? האם באמת יש הרגשה שעוברים שם טיפול פסיכולוגי הכרחי? 2. שאלה שניה: בדיוק כשהועמדת להדחה הגיעו גב, נירו וקובי, עם אופציה לתת חסינות לשתי בנות. לצופים היה ברור שגב נמשך אליך וחשב שאת היפה ביותר. אני שמתי לב למבט שלו והאמת שכאשר מישהו אומר ש"הוא רוצה לקחת בחורה למקום סליזי" קשה לטעות בפירוש דבריו. הוא חזר על ההעדפה שלו כלפיך גם אתמול, כשהיה בווילה. גב לא היה אז הרווק. יכולת לנסות להשתמש בהעדפה ולהשיג חסינות בלי שום התחייבות כלפיו. לא ניסית להשתמש בהעדפה של גב לצורך חסינות, אבל אמרת לבן שהוא מוצא חן בעיניך. האם השהיה בסיר הלחץ והמקום הסגור הביאה אותך לטשטוש רצונותיך או שזה היה רצונך האמיתי אז ורק אחרי שראית מה שכולנו ראינו על בן שינית את דעתך? אני מאחל לך הצלחה ואושר בהמשך דרכך וכמובן, זוגיות מוצלחת.

עדיוגה

New member
תגובה

ואוו, אחלה שאלות הבאת כאן... להלן תגובתי... 1) זה נכון שכולנו באנו כדי לעבור תהליך. אין ספק שעוברים אותו. נמצאים שם בסיטואציות שונות שבחיים לא היו קורות במציאות. האתגר היה להתמודד שם, דבר שלא הייתי יכולה להתקרב אליו לולא הליווי של איריס. לא כ"כ רואים את זה, אבל היא גורמת לכל אחד לעבור תהליך מדהים, שינוי מחשבתי עמוק, ברמה שאין לתאר בכלל. היא מדהימה!!! נפתחתי שם ברמות שלא חשבתי שאני מסוגלת, למרות הנוכחות של המצלמות, ורק היא גרמה לכך בעוצמתה. היא מאוד עזרה לי לעבור את זה. אין ספק שהיא סיבה מספיק טובה להשאר בווילה
2) לגבי בן - אני חושבת שדי הבהרתי את עמדתי בתגובות האחרות. לגבי גב - אני לא משחקת משחקים ולא משתמש במיניות שלי לצורך השגת מטרות כלשהן. אני וגב מאוד נפתחנו בווילה, והיו לנו שיחות מאוד עמוקות שלא שודרו בלייב, אני חושבת שהוא בן אדם מדהים ולמדתי ממנו המון. הוא הרים אותי באותה נקודה שבה הייתי ממש בשפל ואני מעריכה אותו עד היום על כך. ממה שהבנתי ממנו, הוא לא חשב שמעמדי בסכנה, וחשב שליז יותר צריכה את זה ממני. אבל ברור לכולנו, שבסוף הכל לטובה :) המון תודה על השאלות!! עדי

Princess Lotta

New member
היי עדי

רק רציתי לומר שהקסמת אותי מהרגע הראשון. הזדהיתי עם הרבה מהדברים שאמרת והערכתי את ההתנהגות השקטה, האינטלגנציה והעומק שלך. הייתי שמחה לו היינו מכירות ומתחברות בעולם האמיתי ובטוחה שישנו שם מישהו בחוץ שמתאים וראוי לבחורה איכותית כמוך.
עדי

ela501

New member
היי עדי שאלה

האם הייתם מודעים בתוך הבית לרייטינג הנמוך של התכנית ?

Klayhamn

New member
לעדי,

בזמן התכנית מצאתי את עצמי (ואני חושב שגם אחרים היו במצב דומה) מקווה ומייחל שבן יבחר בך ולא בליהי - ומצד שני - חושב לעצמי שמגיע לך הרבה יותר טוב מבן (שמאז עזיבתך את התכנית הספיק כבר להפוך לשנוּא הפורום
) האם - בראייה לאחור - את יכולה להגיד שבאותם רגעים הרגשת באמת חיבור אותנטי לבן וקיווית שמשהו יתפתח ביניכם, או שמא הנסיונות שלך היו מונעים (במודע או שלא במודע) מתוך הרצון להישאר במשחק? שאלה שניה --- האם מאז יציאתך מן התכנית הקדשת זמן לצפיה לאחור בפרקים ששודרו או בקטעי הוידאו באתר וואלה? האם את צופה בהמשך השידור? אם כן, האם יש לך תובנות או מסקנות חדשות מעניינות שעלו אצלך בעקבות הצפייה?

רגע רק רגע

Active member
שבוע טוב, עדי.

אם תוכלי לרשום בקצרה... מה דעתך כיום על כל אחד בגברברי (
) הוילה? אהבתי את צחוקך המתגלגל. בזמנים מסויימים, הוא היה הדבר האותנטי היחידי בוילה

עדי שבת שלום!

1. אני בניגוד לפורום ברובו חושבת שבן בחור מדהים ומאוד מתאים לך. האם עדין תסכימי ליחסים בניכם אם ירצה? 2. הקלטתי את שעור היוגה הראשון וציפיתי לעוד כמותו, מדוע הפסקת להעביר שעורי יוגה ? בהצלחה עם היוגה בעתיד!

למעלה