אירוח המתמודדת עדי שחר בפורום

עדי, עוד שאלה

כתבת פה בתגובה שכמעט מהר קראת את המפה וכבר ידעת מי זה כל אחד, שהיו תככים ורכילויות ושאת שמחה שנמנעת מהם. את יכולה לתאר לנו את המפה שקראת?

עדיוגה

New member
תגובה

זו שאלה שהתשובה אליה מאוד ארוכה... אני מעדיפה לא להכנס גם כאן לתככים ורכילויות, כמו שנמנעתי מהן בתוכנית. רק אציין ששוב דבר לא הפתיע אותי כשיצאתי, זה רק היה יותר חמור ממה ששיערתי לעצמי. המבין יבין...

madteacher

New member
עדי

תודה על תשובתך המפורטת. אני התכוונתי לשיחה אחרת - השיחה השנייה שלך עם בן (לא השיחה שלאחרי חזרת). באותה שיחה ניסית אפילו להניא אותו מליהיא, ואמרת שחבל שהוא לא מסוגל לראות את הדברים נכון. התאכזבת מאוד מתשובותיו, וראו שחשת אי נוחות, לכן שאלתי את השאלה לעיל. באותם רגעים ממש רציתי שתקומי ותלכי, במקום להקשיב להסבריו הטרחניים, והרושם שקיבלתי היה שחשוב להישאר בוילה, ויהי מה! אם יהיו לך זמן וסבלנות, אשמח לתשובה! אם לא - לא נורא ... מודה ך על ההשתתפות בפורום, ומאחלת לך הצלחה בהמשך!

poseidon111

Active member
ערב טוב, עדי

חשבתי שלא מיצית את עצמך בוילה ועדיין אני סבור כך. יחד עם זאת אני סבור שגם את הפוטנציאל של להראות לנו בהזדמנות זו, מי עדי האמיתית את מפספסת.איני יודע מכורח איזה אילוצים או חשיבה קדימה את עונה, אך תשובותייך לא נשמעות כמו תשובותייך שלך.צר לי,איני מצפה להשמצות, אלא לאינסייט של אחת שהיתה בפנים.נאדה.לצערי, ובאמת לצערי, זה נשמע כמו ברושור של ההפקה. המון הצלחה בהמשך, כי עשית עלי רושם של בחורה שלפחות רמה אחת מעל כולם שם.

Klayhamn

New member
../images/Emo206.gif האירוח בא אל סופו

האירוח הסתיים, תודה לכולכם על ההשתתפות ועל השאלות, ובעיקר תודה לעדי שהסכימה להתארח ולהקדיש לנו מזמנה

עדיוגה

New member
תודה לכם

נהניתי לענות על כל השאלות. מצטערת אם פספסתי חלק, זה לקח הרבה יותר זמן מהצפוי... תודה ששיתפתם אותי במחשבותיכם ורגשותיכם והיה לי כיף לשמוע את כל מה שהיה לכם לומר. מקווה שאתם מבינים שיש דברים שאני מנועה מלהגיב עליהם, מטעמים כאלו ואחרים... שמחתי להתארח פה בפורום. תודה שוב, עדי שחר yoga4diet למי שמחפש...

למעלה