היה כ"כ כיף../images/Emo13.gif
תפוז מחק לי כבר פעמיים את ההודעה
! ננסה פעם שלישית
הגעתי עם עלומה לטאוור ב12 וחצי,ואף אחד לא היה שם,מה שדי הפחיד אותי,כי דניאל טען ביום רביעי ששעה זה לא מספיק זמן ודברים כאלה.עלומה התקשרה לענבר,ש"הסתובבה בקניון עם דניאל",ואמרה שתבוא אלינו. בינתיים הלכנו לארומה, ובדרך ראינו את הנייט-אימו,ועלומה שאלה אותו אם הוא בא למפגש.האימו הסתכל בזעזוע,אמר שלא והמשיך בדרכו עם הפאנגירלז שלו. חזרנו לטאוור,פגשנו את ענבר ודניאל,דיברנו,ואני נכנסתי לטאוור, ופתאום שמעתי צרחות יום הולדת שמח, וראיתי המון אנשים שלא זיהיתי אף אחד מהם.שוטטתי קצת בין כולם ואז הצטרפתי לכמה בנות שדיברו. הלכנו לחפש אוכל,ואיכשהו מצאתי את עצמי עם שייק במקום.עלינו לגג, זרקנו דברים אחד על השני,עלומה נתנה לילד קטן ופוצי בלון,והקדישה את המעשה לתומאס.נכנסנו פנימה,התיישבנו ודיברנו. עלומה ואנ י הלכנו לקנות לי עוד שייק,ובחור חמוד שהזדהה בתור ניקולאס ביקש בלון,והציע להתחיל עם עלומה תמורתו.עלומה סירבה,נתנה לו בלון בכל מקרה, הוא איחל לה חיים מאושרים ומלאים בעושר,והלך. חזרנו למעלה,וירדנו עוד פעם עם ענבר לחפש סוכר,ועלומה פרשה לחפש קשת ורודה, וכשחזרנו נסתה לגרום לאיתי ללבוש אותה,והוא סירב,עד שאלונה חזרה ושיכנעה אותו. יצאנו עוד פעם לגג,ואחרי כמה זמן אני ועלומה הלכנו לסנטר,ונפרדנו לשלום מכולם. וכשחזרתי לעזריאלי לרכבת לא ראיתי אתכם,אז נסעתי