שירשור מפגש קסומי!

lacrimosa girl

New member
את פרום ווישס טו ארטניטי

לא היה לא באוזן ולא בדיסקסנטר את אוורגריי או קמאלוט, וטריסטאניה היה רק וורלד אוף גלאס באוזן =/ ובגלל שהתעצלתי ללכת למטאלשופ קניתי את ווישס
אבל כפיצוי קניתי גופיה מקסימה של ווישמאסטר במרכזית D=

היה כ"כ כיף../images/Emo13.gif

תפוז מחק לי כבר פעמיים את ההודעה
! ננסה פעם שלישית
הגעתי עם עלומה לטאוור ב12 וחצי,ואף אחד לא היה שם,מה שדי הפחיד אותי,כי דניאל טען ביום רביעי ששעה זה לא מספיק זמן ודברים כאלה.עלומה התקשרה לענבר,ש"הסתובבה בקניון עם דניאל",ואמרה שתבוא אלינו. בינתיים הלכנו לארומה, ובדרך ראינו את הנייט-אימו,ועלומה שאלה אותו אם הוא בא למפגש.האימו הסתכל בזעזוע,אמר שלא והמשיך בדרכו עם הפאנגירלז שלו. חזרנו לטאוור,פגשנו את ענבר ודניאל,דיברנו,ואני נכנסתי לטאוור, ופתאום שמעתי צרחות יום הולדת שמח, וראיתי המון אנשים שלא זיהיתי אף אחד מהם.שוטטתי קצת בין כולם ואז הצטרפתי לכמה בנות שדיברו. הלכנו לחפש אוכל,ואיכשהו מצאתי את עצמי עם שייק במקום.עלינו לגג, זרקנו דברים אחד על השני,עלומה נתנה לילד קטן ופוצי בלון,והקדישה את המעשה לתומאס.נכנסנו פנימה,התיישבנו ודיברנו. עלומה ואנ י הלכנו לקנות לי עוד שייק,ובחור חמוד שהזדהה בתור ניקולאס ביקש בלון,והציע להתחיל עם עלומה תמורתו.עלומה סירבה,נתנה לו בלון בכל מקרה, הוא איחל לה חיים מאושרים ומלאים בעושר,והלך. חזרנו למעלה,וירדנו עוד פעם עם ענבר לחפש סוכר,ועלומה פרשה לחפש קשת ורודה, וכשחזרנו נסתה לגרום לאיתי ללבוש אותה,והוא סירב,עד שאלונה חזרה ושיכנעה אותו. יצאנו עוד פעם לגג,ואחרי כמה זמן אני ועלומה הלכנו לסנטר,ונפרדנו לשלום מכולם. וכשחזרתי לעזריאלי לרכבת לא ראיתי אתכם,אז נסעתי

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif

מסכן האימו הזה עם החולצה של נייט, כל הפורום רדף אותו לאיפה שהוא לא הלך בעזריאלי.
ואני חייבת את התמונה הזאת עם הקשת הורודה... אני אמסגר אותה ואתלה בחדר שלי לאות הנצחה.
ומותר לשאול למה כל הזמן חיפשתן סוכר?

lacrimosa girl

New member
ניקולאס!!!../images/Emo99.gif

אהה, אבל הוא אמר "אושר לא במובן הכיספי [kisfi, ההיגוי במקור
], אם את מבינה אותי"
והמבטא שלו היה ממש סאטירה

היה מגניב.

באמת, היה ממש סבבה. זה פשוט מדהים כמה אתם לא יודעים להסתדר פה בפורום ובמציאות אתם מסתדרים ממש טוב.. היה נורא נחמד:) טל-לי, את כזו בובה
היה נורא נחמד לפגוש אותך בזה, בכלל כולכם, היה ממש טוב לראותכם, מקווה שזה יצא עוד פעם לפני הגיוס שלי.

tbents

New member
וויהי, תודה ../images/Emo9.gif

משומה פספסתי ת'הודעה הזו..
אגב, אתה תאלץ לסלוח לי גם על המבטים המוזרים שלי
לא אכפת לי כמה פעמים אמרו לך את זה..העיניים שלך הכי מאגניבות ביקום
נעשה עוד אחד לפני הגיוס שלך

lacrimosa girl

New member
הברכת הקסומה!!../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

יומולדת קסומי במיוחד, ושלא תשבי בטעות על משהו חד. מלא מתנות וחברים נפלאים, ושלא יפלו לך על הראש חרובים. [
?] שתומאס יעשה לך 1656 ילדים [!!!!!!!!
] ושלא תיפול עליך קופסת שימורים. שאמפו יזמין אותך לכוס בירה גדולה
[כןכןכןכן
] ותזהרי לא להיות חולה. |מדחום| שמרקו יעשה לך צמות בזקן [זו איזה רמיזה או משהו?
] ושתהיי מאושרת כל הזמן. [בזכותכם- כל כך!!
שתצליחי לגנות ליוקה את הבנדנה [לא רוצה! הוא נראה כמו תיש בלעדיה!] ושאף פעם לא תחליקי על קליפת בננה
תהני מהיום הזה הכי שאפשר, ושלא יתחבא לך במיטה עכבר [החתולית שנלה אימצה נראית כמו עכברוש והיא ישנה איתי
] אני אוהבת אתכם!!!!

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif

*לגנוב.
וזו ברכה גאונית! את לא יכולה לצלם אותה ולהעלות לכאן? גם הציורים שם מבדרים... בייחוד כל הצלבים העקומים שנועה ציירה.

lacrimosa girl

New member
אני צריכה להטעין את המצלמה ואני עצלה ../images/Emo3.gif

אבל ברגע שאוכל- כמובן!!

למעלה