שירשור מפגש קסומי!

Super Alonit

New member
ג'ימק'ה אתה באמת רזה מדי../images/Emo6.gif

אבל אם הוא יאכל עוד אז המדינה שלנו עלולה להשאר במחסור חמור.
הוא שמן רוחנית עם מטאבוליזם מהיר לאללה...

ראסמי, את לא יודעת מה זה,

ביומיים האחרונים אכלתי בסיכומו של דבר, שתי פיתות מלאות בחומוס, 6(!) משולשי פיצה, ארוחת מקדונלדס וגלידה של ד"ר לק, ועליתי מקס' 2 גרם:S

tbents

New member
וכמובן, מה שקבלתי ליומולדת..

של עלומה
[זה הפוך כזה כי זה התקרה
]

Beyond The Veil

New member
העם דורש תמונות!!!

(ולהזכירכם, אם אני רואה תמונות שלי....אני יודעת איפה אתן גרות
)

lacrimosa girl

New member
אני-אוהבת-אתכם.../images/Emo23.gif

אתם האנשים הכי מקסימים בעולם ועשיתם לי את היומולדת הכי מדהים שאי פעם היה לי. ואני לא אצליח להעביר כמה אני אוהבת את כולכם, כל כך.
גם כשאתם מטרידים אימו מסכן למוות. D= אוה, כשהייתי במרכזית בדרך הביתה פגשתי כמה בנות שטענו שהן הוזמנו על-ידיכם לשיר לי "היום יום הולדת" ולא זיהיתי אותן, זה היה כ"כ מביך D= אבל אז ניגנתי להם [וגם שרתי, אם אפשר לקרוא למה שהוצאתי ממיתרי הגרון הצרודים שלי שירה] את AFF והן ממש התלהבו D= ורק להבהרה, את הקשת הורודה קניתי כשהלכתי עם אילנה וענבר למצוא לענבר סוכר, והגיתי תוכנית גאונית, נועזת ומסוכנת- להיכנס למעוז הפרחות הידוע גם כ"TOP TEN", לנסות לא לרצוח את הקופאית [|אני|: יש לכם קשת ורודה, חלקה, הכי פשוטה שיש? |היא|: לא ~מסתובבת והולכת בפרחיות~] ואז לקנות [כולה 2 שקל, מה
] ואז להכריח את איתי לשים אותה, מה שלא עבד עד שאלונה לא חזרה D= ואיך שכחתי- הנרות הלכו לי לאיבוד ;___;
את הברכה [המקסימה!] אעלה עוד מעט:)

Super Alonit

New member
איזה קוקית:]../images/Emo23.gif

אנחנו אוהבים אותך מלאן! העיקר שאת מאושרת והפה לך כמעט נקרע מרוב חיוכים ביומולדת שלך:] ומי אלה הבנות האלו? שקרניות.
רעיון הקשת היה גאוני
ואוף לא שמעתי אותך מנגנת בכלל.
הטרדת האימו הייתה כ"כ מבדרת... זה ימשיך להצחיק אותי עד קץ הימים, בערך כמו הקשת הורודה.

למעלה