כוס אמק, אנשים כמוך גורמים לכולנו להראות מכוע ר!!!!!!!
S Super Alonit New member 29/6/07 #134 ממש לא מפחיד! אתה כ"כ תומאס בתמונות האלה, בייחוד בראשונה, היא מעולה. איזה מנהל קשוח, אפל וסקסי יש לנו (אם מתעלמים מהמכנסיים הלבנים, הם הורסים את התדמית האפלה)
ממש לא מפחיד! אתה כ"כ תומאס בתמונות האלה, בייחוד בראשונה, היא מעולה. איזה מנהל קשוח, אפל וסקסי יש לנו (אם מתעלמים מהמכנסיים הלבנים, הם הורסים את התדמית האפלה)
B blacknwhite New member 29/6/07 #141 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif שתוק ואל תתלונן אתה נראה נפלא
M mary06 New member 29/6/07 #253 ../images/Emo99.gif ררררר ../images/Emo23.gif תומאס...מי? דיוד אתה אלוהי והגיע הזמן שתכיר בזה תעשה לי מנהלי פורומים קטנים
../images/Emo99.gif ררררר ../images/Emo23.gif תומאס...מי? דיוד אתה אלוהי והגיע הזמן שתכיר בזה תעשה לי מנהלי פורומים קטנים
S Super Alonit New member 29/6/07 #129 לא נורא קוקי:] וידעתי שתהנה. לפי דעתי זה היה המפגש הכי טוב שלנו:] ככה זה כשאני האחראית על המפגשים, אני סוסה.~נרקיסיזם~
לא נורא קוקי:] וידעתי שתהנה. לפי דעתי זה היה המפגש הכי טוב שלנו:] ככה זה כשאני האחראית על המפגשים, אני סוסה.~נרקיסיזם~
I Itay Simons New member 29/6/07 #133 אגב, נראה לי שהתמונה הזאת זה הכי קרוב לאיך שאני אראה עם שיער קצר
D danduuu New member 29/6/07 #160 OMG איזה יפה לך ככה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני רוצה ילדים! ונשף זה באמת אחת החוויות לי היה בשבת וישר אחרי זה אפטר פארטי, והיה כ"כ כיף אפילו במזרחית נהניתי!!!!!
OMG איזה יפה לך ככה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני רוצה ילדים! ונשף זה באמת אחת החוויות לי היה בשבת וישר אחרי זה אפטר פארטי, והיה כ"כ כיף אפילו במזרחית נהניתי!!!!!
I Itay Simons New member 29/6/07 #140 אגב #2, באמת היה מופע דארג, אבל זה היה קצר ...לא נורא וכל הערב עלה לא פחות ממאה אלף שקל :|
I Itay Simons New member 29/6/07 #125 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתעלו תמונות!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif