מור וסורי אם האיכות לא מעולה, פשוט הייתי חייבת להקטין את התמונות וזה מוריד את האיכות קצת.
D danduuu New member 29/6/07 #165 מור../images/Emo3.gif וסורי אם האיכות לא מעולה, פשוט הייתי חייבת להקטין את התמונות וזה מוריד את האיכות קצת.
מור../images/Emo3.gif וסורי אם האיכות לא מעולה, פשוט הייתי חייבת להקטין את התמונות וזה מוריד את האיכות קצת.
L lacrimosa girl New member 29/6/07 #230 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif אלונה, יש לך שיער מקסים. וגם לדנה. (= ולגל. ולמיכל. ולנועה. אוה, אני אפסיק עכשיו
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif אלונה, יש לך שיער מקסים. וגם לדנה. (= ולגל. ולמיכל. ולנועה. אוה, אני אפסיק עכשיו
B Beyond The Veil New member 29/6/07 #238 איפה שיער יפה? אני לא רואה שיער יפה! אני רואה שיער משעמם :S
ה הגבירה מהיער הזהוב New member 29/6/07 #241 ראית את שלי,שאת מדברת? והשיער שלך יפה../images/Emo99.gif
L lacrimosa girl New member 29/6/07 #242 רוצה להתחלף? תביאי לי את השער ה"משעמם" שלך, ובתמורה תקבלי ליפה בצבע שתן.
S Super Alonit New member 29/6/07 #286 ../images/Emo6.gif למרות שאת מבדרת אותי בכל הירידות האלו על עצמך, את ממש טועה.
S Super Alonit New member 1/7/07 #626 ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif מה זה בדיוק אמור להביע?...
L lacrimosa girl New member 1/7/07 #633 את לא יותר טובה!!! יש לך תמונות קסומות ואת מזלזלת במתנת התומאס הזו.
L lacrimosa girl New member 1/7/07 #655 אפשר לדבר על זה כל הלילה את יודעת ../images/Emo3.gif "את טועה" "לא את טועה" "לא את" ובסוף הנט יפול מרוב עומס D=
אפשר לדבר על זה כל הלילה את יודעת ../images/Emo3.gif "את טועה" "לא את טועה" "לא את" ובסוף הנט יפול מרוב עומס D=